Ευχαριστώ latris.& δεν εννοούσα ρε σούργελα (![]()
) αποκλειστικά κράνος που βγαίνει για γυναίκες..Όργια,μου φτιάξατε τη μέρα πρωινιάτικα..
![]()
![]()
Το shark είναι σούπερ και παίζει περίπου στα 250€ αν θυμάμαι καλά. Πέρνα μια βόλτα από Τζωρτζόπουλο.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Shark δεν έχει ο Τζωρτζόπουλος νομίζω![]()
Τα εισάγει η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κατάστημα θα βρεις εδώ www.yamaha-motor.gr/dealerlocator/search.jsp
Έχεις ένα δίκιο.. είναι στο κατάστημα της Dainese στη Καλλιρόης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Shark δεν έχει ο Τζωρτζόπουλος νομίζω![]()
Τα εισάγει η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κατάστημα θα βρεις εδώ www.yamaha-motor.gr/dealerlocator/search.jsp![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Latris τυγχάνει να έχεις το Shark?Ρωτάω επειδή σε διάφορες κριτικές στο στο δίκτυο ένας τύπος έλεγε ότι μπάζει νερά και ότι σε σχετικά μεγάλες ταχύτητες ανοίγει η ζελατίνα.Επίσης κάτι άλλο που διαβάζω είναι ότι σε μέρες που υπάρχει αέρας το κράνος δεν απομονώνει τόσο πολυ το παγωμένο αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον.Γίνεται να είναι τόσο χάλια..?![]()
Ευχαριστώ
Όχι, δεν έχω. Ένα παιδί που το είχε shark δεν έτυχε να παραπονεθεί ποτέ. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέριες λυπάμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Latris τυγχάνει να έχεις το Shark?Ρωτάω επειδή σε διάφορες κριτικές στο στο δίκτυο ένας τύπος έλεγε ότι μπάζει νερά και ότι σε σχετικά μεγάλες ταχύτητες ανοίγει η ζελατίνα.![]()
Ευχαριστώ
Βέβαια αυτό θα το αγοράσει μια φίλη μου, αν δεν το έχει κάνει ήδη και θα τη ρωτήσω![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!