αφου δε σε νοιαζει το μαλλι, τοτε παρε το αντβεντουρ και ενα σκουτερ για την πολη. και επειδη ανεβαινουν οι τιμες στα σκουτερ και πεφτουν στις μεταχειρισμενες μηχανες, καλυτερα κρατα το βστρομ για την πολη και παρε και το αντβεντουρ.![]()
αφου δε σε νοιαζει το μαλλι, τοτε παρε το αντβεντουρ και ενα σκουτερ για την πολη. και επειδη ανεβαινουν οι τιμες στα σκουτερ και πεφτουν στις μεταχειρισμενες μηχανες, καλυτερα κρατα το βστρομ για την πολη και παρε και το αντβεντουρ.![]()
O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα
φιλε απολλων νομιζω πω γινεσαι λιγο υπερβολικος ολα μαζι δε γινονται,ασε που δε μου αρεσει και συγκεκριμενη λυση που προτεινεις γιατι αν το ηθελα μονο για την αθηνα θα ειχαπαρει το σκουτερ απο την αρχη.
ΓΙΑ ΚΤΜ ΚΑΝΕΙΣ ;δε το ξερω σαν μηχανη καλα τι λεει;
Στις ωραιες βολτες.
το χαμογελο ειναι για αυτους που το θεωρουν υπερβολικο, ωστε να το θεωρησουν αστειο.
Τωρα τι ειναι υπερβολικο και τι οχι ειναι πολυ σχετικο.
Ξερω απειρους που εχουν ενα βαραντερο και ενα παπι ή ενα fjr και ενα nexus ή ενα βστρομ και ενα σκουτερ κλπ κλπ. Εγω ενα τιντιεμ και ενα παπι. Εχω ενα φιλο με 7 μηχανες (μερικες συλλεκτικες). Τωρα επειδη το αντβεντουρ ειναι υπερβολη απο μονο του για την πολη, η λυση κατοχης και παπιου ή σκουτερ ειναι must. Και παλι γνωμη λεω
![]()
O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα