:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγώ θέλω να δω τη φωτο του χρυσαφι wc
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
τι πρόσεξε ο μλκς!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εγώ θέλω να δω τη φωτο του χρυσαφι wc
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
τι πρόσεξε ο μλκς!
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Στο ΙΕ συμβαινει συχνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Λυση:
ΙΕ>view>enconding>greek.
![]()
το encoding δεν εχει σχεση με την γραμματοσειρα ??Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Στο ΙΕ συμβαινει συχνα.
Λυση:
ΙΕ>view>enconding>greek.
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
ω ναι, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εγραψε ο zephyr1...Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
το encoding δεν εχει σχεση με την γραμματοσειρα ??![]()
![]()
Ρε τρελοκομεια,το ιδιο μου εκανε και εμενα και τελειως τυχαια δοκιμασα αυτο και τσουπ εμφανιστηκαν ολα,μονο στον ΙΕ το αντιμετωπισα αυτο.:wacko:
μπορει να εχει κ σχεση τελικα...γιατι τις τελευταιες μερες δεν διαβαζε -εβγαζε κινεζικα- μερικες σελιδες -ασχετες με το φορυμ συγκεκριμενα στο Hotmail-.και παιδεψα λιγο το θεμα encoding αλλα ματαια ..
ομως...να σημειωσω πως ειναι καποιες σελιδες μεσα στο φορουμ
ή καποιες σελιδες μεσα στο μαιλ.. που εμφανιζεται το προβλημα της εικονας.
... να σημειώσω ότι μπορεί και να είναι "δάκτυλος" εκ των άνωΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
...να σημειωσω πως ειναι καποιες σελιδες μεσα στο φορουμ
ή καποιες σελιδες μεσα στο μαιλ.. που εμφανιζεται το προβλημα της εικονας.![]()
(μίλα Ράφλα...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δηλαδη ?![]()
![]()
μη τα λετε μισα ρε παιδια...ξηγατε !![]()
![]()
![]()
Εμενα εμφανιζε την σελιδα των συζητησεων κανονικα και οταν παταγα προβολη νεων μου εβγαζε κενη σελιδα και done.
Μετα εκανα το παραπανω και τελος.![]()
μην δινεις σημασια στον dirlaman μας. λαλακιες λεει.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
δηλαδη ?![]()
![]()
μη τα λετε μισα ρε παιδια...ξηγατε !![]()
![]()
![]()
![]()
το hotmail παντα θα βγαζει κινεζικα σε Mails που εχουν ελληνικους χαρακτηρες μιας και το encoding της σελιδας θετει ως default τα αγγλικα.
...Μαρια: ΒΑΛΕ επιτελους το firefox ή τον opera. ειναι δωρεαν, ειναι καλυτερα απο τον explorer, ειναι πιο ελαφρια και εχεις μεγαλες πιθανοτητες να μην αντιμετωπισεις προβληματα.
ΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ οταν ολοι σου λεμε να τα βαλεις, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...![]()
ρε μάστορα δεν είμαστε όλοι αντμιν στα πισι μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ οταν ολοι σου λεμε να τα βαλεις, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...![]()
αν η εταιρία έχει default browser τον ΙΕ ΔΕΝ μπορεί να το αλλάξει χωρίς admin rights
(είσαι και στο ΙΤ τρομάρα σου)![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι εεεεεε ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μην δινεις σημασια στον dirlaman μας. λαλακιες λεει.![]()
![]()
Δεν αφήνεις τα Γαλλικά να πεις ότι "κάποιοι" (μετά από εισηγήση ΣΟΥ) έχουν βάλειΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
το hotmail παντα θα βγαζει κινεζικα σε Mails που εχουν ελληνικους χαρακτηρες μιας και το encoding της σελιδας θετει ως default τα αγγλικα.
κάποιους "περιορισμούς" σε "ορισμένους" χρήστες ???![]()
ακου τον φούστη που τα ρίχνει σε explorer και firefox και @ρχίδια καλαβρέζικα ...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
πρωτον δεν εχω προλαβει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μην δινεις σημασια στον dirlaman μας. λαλακιες λεει.![]()
...Μαρια: ΒΑΛΕ επιτελους το firefox ή τον opera. ειναι δωρεαν, ειναι καλυτερα απο τον explorer, ειναι πιο ελαφρια και εχεις μεγαλες πιθανοτητες να μην αντιμετωπισεις προβληματα.
κ δευτερον...οι ανθρωποι εδω μεσα εκτος απο α σ χ ε τ ο ι ειναι κ κολημενοι..
το πισι το χρησιμοποιουν κ αλλα ατομα...(που ειναι πιο ασχετοι απο μενα...)
Γιατί μπορεί να μη θέλει να βάλει κάτι άλλο. Αν κατεβάσει την τελευταία αναβάθμιση του ΙΕ δεν θα καταφέρει τίποτα??Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
εδω λοιπον απανταει η ιδια η airamhag: το κατεβασες airamhag το firebox και το εγκατεστησες στο πισι, ή δεν σε αφηνει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε μάστορα δεν είμαστε όλοι αντμιν στα πισι μας...
αν η εταιρία έχει default browser τον ΙΕ ΔΕΝ μπορεί να το αλλάξει χωρίς admin rights
(είσαι και στο ΙΤ τρομάρα σου)![]()
![]()
το οτι ειμαι ΙΤ δεν σημαινει οτι οοοοοοοοολες οι ετοιρειες εχουν security policies στα πισια τους!![]()