Αυτά είναι τα μαμά νούμερα . Για τις βρω μεταχειρισμένες ακόμα και ως στεφάνια δύσκολο.
Αυτά είναι τα μαμά νούμερα . Για τις βρω μεταχειρισμένες ακόμα και ως στεφάνια δύσκολο.
Τελικά το πρόβλημα ξεκινάει από τα λάστιχα που είναι πιο πολύ για ss παρά για ΧΤΧ. Είναι και κάτι ο σκελετός τους . Τέλος πάντων πάμε για λάστιχα...![]()
Ολα τα γυμνά μετά τα 140 κουνάνε, κι αν φυσάει κιόλας ακόμα χειρότερα. Πόσο μάλον τα μοταρντ με το ψηλό μπροστινό φτερό. Διστυχώς δεν υπάρχει ένα μηχανάκι για όλες τις δουλειές. Τόσα χρόνια το ψάχνω κι αν υπήρχε θα το είχα αγοράσει.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας . Ολα αυτά που αναφέρετε έχουν ενεργό ρόλο στο θέμα ταλάντωση αλλά όπως είπαμε δεν μπορείς να τα έχεις όλα .Ωστόσο όσο το δουλεύω το μαθαίνω , ακόμα και αυτή η ταλάντωση μετά από έλεγχο στη πίεση των ελαστικών το συμμάζεμα στο ρουλεμάν και στη ρύθμιση της πίσω ανάρτησης έχει εξαφανισθεί . Ισως είναι πως και αυτά τα λάστιχα που φοράει είναι απάτητα και όσο ναναι θέλουν και αυτά να περπατήσουν κάποια χμ για να αρχίζουν να συμπεριφέρονται σωστά . Ιδωμεν....
![]()
Tελικα γιατι πρεπει να εντυπωσιαζει καποιον αν ενα μοταντ πιανει 180 η 200 χιλμ την ωρα ( χιλμ ρουτινας για καποιον με ςς ) !! Ειναι σαν να μου λετε αν το παπακι σας πιανει 140 και πρεπει να εντυπωσιαστω !!
Στο μοταντ φιλε ktm lc4 620 κ.λ.ποι. αλλου ειναι η τεχνη.... Στο στριβην δια της πλαγιολισθησης σουζαροντας στην εξοδο της στροφης η στο ξεβρακωμα ενος ss των 130 + αλογων σε ενα στενο επαρχιακο δρομο π.χ στην ευβοια !!! Με λιγα λογια οδηγηση απο τα @ρχιδι@ του οδηγου και οχι της μοτο ! Για τον λογο αυτο οι μοτοσυκλετες μοταντ ειναι μοτο διασκεδασης.... Κανονικα ο κατοχος τετοιων μοτο κατα την γνωμη μου πρεπει να του ειναι αδιαφορο το πως συμπεριφερετε στα πολλα χιλμ. και να τον ενδιαφερει μονο η διασκεδαση σε στενες φουρκετουλες που ενωνονται μεταξυ τους με μικρες ευθειες !!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Στο μοταντ φιλε ktm lc4 620 κ.λ.ποι. αλλου ειναι η τεχνη.... Στο στριβην δια της πλαγιολισθησης σουζαροντας στην εξοδο της στροφης η στο ξεβρακωμα ενος ss των 130 + αλογων σε ενα στενο επαρχιακο δρομο π.χ στην ευβοια !!! Με λιγα λογια οδηγηση απο τα @ρχιδι@ του οδηγου και οχι της μοτο ! Για τον λογο αυτο οι μοτοσυκλετες μοταντ ειναι μοτο διασκεδασης.... Κανονικα ο κατοχος τετοιων μοτο κατα την γνωμη μου πρεπει να του ειναι αδιαφορο το πως συμπεριφερετε στα πολλα χιλμ. και να τον ενδιαφερει μονο η διασκεδαση σε στενες φουρκετουλες που ενωνονται μεταξυ τους με μικρες ευθειες !!!!
![]()
Αυτό είναι το μοτάρντ. Ακριβώς όπως το λέει ο Stoubi.
Και να προσθέσω και μια πικρή αλήθεια μιας κι έγραψε για στενό επαρχιακό στροφιλίκι:
Αν δεν κάνεις καγκουριές (γιατί καγκουριά είναι αυτά στο δρόμο) είναι δύσκολο να στρίψει αυτό το μηχανάκι.
Εγώ πιστεύω πως ο σύντεκνος δεν λέει π@π@ριές . Δηλαδή είναι δύσκολο για ένα καλά στημένο ΚΤΜ να πιάσει έστω και για λίγα λεπτά τα 180χμ; Εδώ κάτι ΧΤ στο ΧΤ festival είχαν δείξει στηξ δυναμομέτρηση τέτοια ισχύ και μπόλικη ροπή που τα 180 τα είχανε για μάσημα. Οσο για αυτό που αναφέρει πως με τα δύο άτομα πάει πιο σταθερά και εγώ στο ΧΤΧ το διαπίστωσα . Πράγματι παίζει ρόλο η ύπαρξη του δεύτερου ατόμου στη σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες . :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Δηλαδή είναι δύσκολο για ένα καλά στημένο ΚΤΜ να πιάσει έστω και για λίγα λεπτά τα 180χμ;
Παίζει ρόλο και η αλλαγή της διάστασης της ζάντας στο στάνταρ κοντέρ .![]()
Μιλάω για τα μηχανάκια με ατέρμονα και ντίζα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Παίζει ρόλο και η αλλαγή της διάστασης της ζάντας στο στάνταρ κοντέρ .![]()
Μιλάω για τα μηχανάκια με ατέρμονα και ντίζα..
...και οι ζάντες και τα γρανάζια και το κλέψιμο των κοντερ σε όλα τα μηχανάκια...