Ας είναι η τελευταία...
Ας είναι η τελευταία...
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
βασικα ας παει στα στραβα και αναποδα το θρεντακι.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
λαθος μου καταλαβαινω πως ειναι ντροπη να λες τετοια πραματα τετοιες ωρες αλλα ρε συ ενταξει ακουω κατι κορυφαια και δε μπορω...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ενώ αν του έκανε δώρο ένα φτιαγμένο Ibiza και σκοτωνόταν το παιδί θα έφταιγε η κακιά η ώρα.
Τωρα που σκοτώθηκε με το R6 φταίει ο πατέρας......
Οι μοτοσυκλέττες από μόνες τους δεν σκοτώνουν κανένα. Σε τέτοιες τραγωδίες καλύτερα να μην λέμε τίποτα. Ουτε το παλληκάρι θα είναι καλά εκεί ψηλά, ούτε οι δυστυχισμένοι οι γονείς του θα είναι ποτέ καλά.
εγω δεν ειπα οτι οποιος παρει ρ6 σονι κ καλα θα σκοτωθει αλλα στη νοοτροπια που θα εχει στα 18 ναι πιθανοτατα θα σκοτωθει ...δεν πας να δωσεις τετοια μηχανη σε 18χρονο , αυτες οι μηχανες θελουν εμπειρια γιατι και το παραμικρο λαθος μπορει να σου κοστισει τη ζωη......![]()
ενω ακομα κι ενα μεγαλο λαθος με το ιμπιζα εχει σαφως δραματικα μικροτερες πιθανοτητες να αποβει μοιραιο,,,,
εδω μιλαμε με πιθανοτητες, τιποτα δε μπορεις να πεις στα σιγουρα...
αλλα η αποκλιση των πιθανοτητων διαμορφωνει αθελα της το προφανες...
κριμα για το παλικαρι...πραγματικα κριμα...
![]()
![]()
ρε συμφορουμιστα μικρα παιδια ειμαστε?Αρχικά δημιουργήθηκε από island
και ποιες μηχανές είναι οι σκοτώστρες φίλε μου να ξέρουμε εμείς να αγοράζουμε τις υπόλοιπες για να μην κινδυνέψουμε ποτέ.
δηλαδή με παπακια δέν έχει σκοτωθεί κανένας ?
και μετά λέμε για το πώς μας αντιμετωπίζουν οι "άσχετοι" με τον χώρο της μοτοσυσκλέτας εδώ δεν έχουν την κοινή λογική οι "σχετικοί"
ούρττττττττ ρεεεεεεεεε
και τι που μπορεί να σκέφτηκε ο πατέρας του οτι απο το να δανείζεται ο γιός μου μηχανές και μηχανάκια και να ειναι πιο επικίνδυνο ας του αγοράσω μια δικιά του να την μάθει να είναι λίγο πιο σίγουρος.
δηλαδή υπάρχει κάποιος πίνακας που ορίζει ανάλογα με την ηλικία τι μοτοσυκλέτα θα αγοράσεις και αν τον ακολουθήσεις δέν θα πάθεις ποτέ ατύχημα ?
ξερουμε πολυ καλα και οι δυο πως δεν πας μετα το τζιελεξ να οδηγησεις ρ1...
γιατι πιθανοτατα θα πας αδιαβαστος, επειδη ΣΥΝΗΘΩΣ οι 18χρονοι εχουν και τα μυαλα πανω απο το κεφαλι τους γι αυτο και Ο ΝΟΜΟΣ τους εδωσε τη δυνατοτητα να αποκτησουν μεγαλου κυβισμου μηχανη μετα τα 21 τους,,,οχι πως τοτε θα χουν βαλει μυαλο αλλα τουλαχιστον θα χουν και την ελαχιστη δυνατη εμπειρια...
κι αν δεν την εχουν αποκτησει ακομη φρονιμο θα ηταν να φερθουν ωριμα , σεβομενοι πρωτα τον εαυτο τους και μετα τους υπολοιπους, και να κοιταξουν να ανεβασουν κλιμακωτα τα κυβικα τους....
και προς θεου δε λεω να πανε 50-125-250-400-500-600-750-1000-1300
καλο θα ηταν αλλα παραειναι ποια κουραστικο και δεν ειμαστε και ωνασηδες...
αλλα ουτε και να πηγαινουν 50-600-1000.....
βεβαια δε λεω καποιος μπορει να ναι προσεχτικος και ωριμος στα 18 του(τι καποιος?αρκετοι ισως) και να ειναι "ετοιμος" να κυκλοφορησει και τη χαγιαμπου(τ)σα...
αλλα εδω μιλαμε πλειοψηφικα...
Αδιάφορο με οτιδήποτε λες τώρα, αυτό στην αρχή δεν έπρεπε να το πεις.
Να σου το παρουσιάσω αλλιώς: Θα τόλμαγες να το πεις αυτό στον ίδιο τον πατέρα του;
Δε νομίζω.
Κριμα για τον πιτσιρικα.!
Κριμα και για τον πατερα, γιατι θα το κουβαλαει για μια ζωη.
Και εγω το ιδιο θα εκανα. θα του επαιρνα μηχανη.
Οδηγαω 30 χρονια και μηχανακι και αυτοκινητο. Δυστυχως το ατυχημα το σκεφτεσαι μετα. Δεν σε αγγιζει μεχρι να παθεις. Οσα να σου πουν οσα να διαβασεις αν δεν παθεις δεν το χωνευεις οτι μπορει να συμβει και σε σενα.
Οδηγαω 30 χρονια και μολις περυσι επεσα επειδη με εκλεισε καποιος. Μεχρι τοτε οδηγουσα επιθετικα ακομη και με παπακι εκανα σφηνες και κολλουσα στα αμαξια. Ακομη και τωρα ενα χρονο μετα δεν εχω ξεπαγωσει. Παντα μουρχεται στο μυαλο τι μαλακια μπορει να συμβει και οδηγαω συντηρητικα. πολλες φορες με περνανε παπακια και λεω κοιτα πως πανε.
Τον δικο μου τον πηγα στου Φιλοπαππου σε ενα χωματοδρομο με κατηφορα οταν ηταν 14 και τον εβαλα στο παπι να οδηγησει. Του μπηκα μπροστα για να τον αναγκασω να σταματησει...
Δεν ξανανεβηκε σε μηχανακι ως τωρα. Ουτε σε ποδηλατο.
Ακομη δεν αποφασισα αν εκανα καλα.
Οδηγαω 30 χρονια. Προχτες μετα απο φαναρι και στροφη, μολις ειχαμε ξεκινησει, κοιταξα δεξια αν ειχα χωρο και "εχασα" τον μπροστινο μου, ο οποιος φρεναρε. Και δεν τον βρισκω φρεναροντας. Οταν ομως σηκωθηκε το αμαξι γιατι ειχε μπρουμητυσει, μου εσπασε το φαναρι. Ειχα χωθει κατω απο το προφυλακτηρα του. Αυτος δεν καταλαβε καν οτι τον ακουμπησα.
Γι αυτο σας λεω δεν ειναι θεμα ηλικιας. Ειναι θεμα "παθηματος". Οι εμπειριες δεν μεταδιδονται.
Οταν οδηγαμε πρεπει να ειμαστε συνεχεια στη "τσιτα". Και οτι "αλλο" θελουμε να κανουμε να το κανουμε σπιτι μας που εχουμε και ανεση και δεν μας βλεπει και κανεις.!!!!
Δεύτερη φορά ακούω σε ένα μήνα για πατέρα να αγοράζει στο 18 ετών παιδί του R6. Ευτυχώς ο 1ος ζει ακόμα.. Βέβαια μου είπε πως για τους άλλους 2 γιούς ούτε συζήτηση
Τι να πω.. εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω![]()
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ...........
Ένός παιδιού 2ας Λυκείου έχω νά πώ πώς......
πρώτα άπό όλα δέν δικαιούται νά ομιλεί κάποιος ό όποίος δέν έχει αύτή
τήν έμπειρία....
Έπειτα γιά νά τό ξεκαθαρίσουμε.....σταματάτε μερικοί νά ΠΕΤΑΤΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ..
νά μήν τό πώ άλλιώς...!!!!
Όταν θά έρθετε σέ αύτή τή θέση τότε θά καταλάβετε πόσο λεπτές είναι
οί ίσορροπίες τού τι πρέπει καί τί δέν πρέπει.....
Μετά Χριστόν προφήτες γίνονται πολλοί....
Καί γώ έχω νά σάς πώ πώς έχω άκούσει πολλές ίστορίες νέων παιδιών
πού καρφώθηκαν μέ μηχανάκια φίλων....!!!!!!!!
Ή άγάπη τού γονιού γιά τό παιδί του είναι αύτή πού όδηγεί τήν κούρσα...
Ή άδυναμία τού πατέρα καί τής μάνας είναι αύτή πού κάνει τούς γονιούς
νά τά δίνουν όλα στό παιδί τους.....!!!!!
ΟΧΙ καί νά κατηγορούμε τό γονιό γιά ....ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ.....
Σταματήστε σάς παρακαλώ τίς ....ΠΑΤΑΤΕΣ...καί σεβαστείτε....
ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.....!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
τήν έμπειρία....
+1
Κι εγω προβληματιζομαι με την μικρη μου τωρα ...![]()
![]()
![]()
Κριμα για το παληκαρι ...![]()
![]()
![]()
![]()
Μυαλο στο κεφαλι θελει, αλλα και παλι αυτο δε σου εξασφαλιζει τιποτα...
Και γιατι να φταει ο πατερας?(εκτος απ το οτι ειναι παρανομο να εχεις 600 απ τα 18)
Ηταν μια παρεα και ευκολα μπορουμε να υποθεσουμε οτι επειδη ειχε καλο μηχανακι ηθελε να "πατησει" τους αλλους για να χουν να συζητανε μετα...επαναπαυθηκε απ τα καλα κρατηματα και περασε το οριο χωρις να το καταλαβει...![]()
Τελοσπαντων...τα λογια ειναι περριτα πλεον![]()
Το θεμα ειναι να μαθαινουμε εμεις οι (σχεδον) συνομιλικοι απ τετοια λαθοι για να μην την παθουν περισσοτεροι...
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Και επειδή είμαι παρορμητικός τύπος..πέρνω βαθειά ανάσα για να μην μιλήσω με τον τόνο που θα ήθελα και δυστυχώς θα έμοιαζε πολύ με τον δικό σας "ΠΑΤΕΡΑ".. Καταρχήν κάποιος που αφαιρεί το δικαίωμα να ομιλεί σε όποιον δεν είναι γονιός είναι τουλάχιστον αλαζονικό. Σαν εν δυνάμει γονιός λοιπόν δικαιούμαι (αν μου επιτρέπετε!) να πω ότι και βέβαια κανείς δεν κατηγορεί για ηθική αυτουργία τον πατέρα αλλά για βαρύτατη ευθύνη ή ανευθυνότητα;Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
τήν έμπειρία....
Και ας μην γινόμαστε υποκριτές και αστείοι σχεδόν με το να ερίζουμε σαν κοράκια για το ποιός συμπονεί τον πόνο τους.Όλοι βέβαια.Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα δεχτούμε οτι η αδυναμία και η υπερβολική αγάπη είναι αυτή που δικαιολογεί τέτοιες απερίσκεπτες κατα την γνώμη μου ενέργειες. Και φυσικά δεν χρειάζονται παραινέσεις για σεβασμό και τα τοιάυτα!Όσο για τις πατάτες τις μαγειρεύω υπέροχα!
Miss Respect.
geia sas. oi fimes edo stin poli, lene oti to palikari itan panta atithasos me ti mixani. oi dikoi tou einai xorismenoi kai o pateras tou to pire gia na kanei spasimo sti mana tou. allo thema alla to leo gia na katalavete to logo pou "katigoro" ton patera toy. extes irthe mia fili mou pou tuxainei na douleyei sti mitera tou "mpanti". tin piran til sti douleia kata tis 8, 4 ores dld meta to atyxima.. den tin eipan pos einai kati sovaro, apla oti o gios tis epese me ti mixani. gia tin kopela den kseroume tpt akoma. thelo na sas parakaleso mono, an theoreite oti einai lathos pou ta grafo analutika kai dimosia, kala tha itan na to stamatiso..
παντα ορθιοι!!
www.loufas.9f.com
www.apriliabikers.gr
Τα περιπλεκει λιγο τα πραμματα οσον αφορα τον πατερα, γιατι απ οτι φαινεται δεν ηταν σωστος... Σπασιμο??? Μαλλον ουτε κι ο πατερας ειχε μυαλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από loufas
geia sas. oi fimes edo stin poli, lene oti to palikari itan panta atithasos me ti mixani. oi dikoi tou einai xorismenoi kai o pateras tou to pire gia na kanei spasimo sti mana tou. allo thema alla to leo gia na katalavete to logo pou "katigoro" ton patera toy. extes irthe mia fili mou pou tuxainei na douleyei sti mitera tou "mpanti". tin piran til sti douleia kata tis 8, 4 ores dld meta to atyxima.. den tin eipan pos einai kati sovaro, apla oti o gios tis epese me ti mixani. gia tin kopela den kseroume tpt akoma. thelo na sas parakaleso mono, an theoreite oti einai lathos pou ta grafo analutika kai dimosia, kala tha itan na to stamatiso..![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
ας καλα εκει ψηλα...
κουραγιο σε αυτους που μενουν πισω....
και συγχαρητηρια σε ολους τους μαλακες με τις μαλακωφιλοσοφιες τους....
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!