Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: enduro επιπεδα θορυβου...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ειναι δυνατον να παει οποιοδηποτε μηχανοκινητο στο βουνο και να μην ακουγεται???!!
    ...το θεμα ειναι ποσο....
    Αν νομίζουμε ότι το βασικότερο πρόβλημα που δημιουργεί ένα μηχανοκίνητο όχημα στην φύση είναι η ηχορύπανση....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Υπεθεσες..... el_hymador
    Ωραιο το enduro , φανταστικο , αλλα ρε παιδια με τις καραανοιχτες εξατμισεις το γ@μ@με το θεμα...και αν στις πολεις μια μπουμπουνιστη εξατμιση ειναι ενοχλητικη εως σπαστικη στην φυση ειναι απαραδεκτα ''εκτος'' τοπου και χρονου...βιασμος σκετος!!
    Απαντησα.... STOYBI
    3) Να συμπληρωσω οτι και μενα μου την δινουν οι καραανοιχτες εξατμισεις , αλλα στο εντουρο ειδικα ειναι ενα μειον που οδευει προς υφεση !! Αρκετοι δεν αλλαζουν τις μαμα εξατμισεις για ευνοητους λογους ! Και δεν εχουν να τους προσφερουν τιποτα , & ειναι ενα χιλιαρικο πεταμενο στην πετρα και την λασπη !!
    4) Μιας και ειμαι καλοπροαιρετα αντιδραστικος, να σου πω οτι στο βουνο ειδικα και να κλασεις ακουγεσε 100 μετρα πιο διπλα.. Αρα μην σε μπερδευουν οι εξατμισεις... Και εντος οριων να ειναι ο θορυβος διπλασιαζετε !!!

Με αγνοησες με μια αοριστη απαντηση ....Λες και ρωτουσαν πολλοι μαζι ....

el_hymador

3)Λες να το γνωριζουν ολοι αυτο?
    Και τωρα ξαναρωτας.....

el_hymador
    Και στην τελικη αυτο που λεω ειναι αφου πηγαινουμε στα δαση ...ειναι αναγκη να πηγαινουμε με ανοιχτη εξατμιση?? γιατι??
    Και τωρα να σε ρωτησω εγω... Μηπως δεν θες να καταλαβεις.. Μηπως στην τελικη θες να δημιουργησης θεμα βριζοντας και λεγοντας καφρους οσους ασχολουνται με το χωμα....

Και μια και μιλαμε για εκληματα .... Τραβα μια βολτα με τα ποδια ΜΕΣΑ στο δασος ..

ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cimg0061b.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	83,0 KB 
ID:	70665

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ...Μηπως στην τελικη θες να δημιουργησης θεμα βριζοντας και λεγοντας καφρους οσους ασχολουνται με το χωμα....
    Γιατί το "στραβώνεις" το πράγμα τώρα ρε Κώστα ???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Αν νομίζουμε ότι το βασικότερο πρόβλημα που δημιουργεί ένα μηχανοκίνητο όχημα στην φύση είναι η ηχορύπανση....
    οχι δεν ειναι μονο αυτο , αλλα τουλαχιστον ειναι στο χερι μας να περιορισουμε τον θορυβο οσο το δυνατον περισσοτερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Γιατί το "στραβώνεις" το πράγμα τώρα ρε Κώστα ???
    ΟΚ.. Σορρυ !!! Απλα θεωρω το εντουρο και τα παρεμφερει ειδη του . απο τα ποιο υγιεις ειδη μοτοσυκλετισμου και μου ηρθε καπως... <<το καφριλικη>> απο ανθρωπο απο εδω περα μεσα!! Σορρυ και ανακαλω !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Συγνώμη τώρα θέτε να πείτε οτι αν πάρω τα βουνά θα βρώ ένα μηχανάκι που να έχει εξάτμηση 93 db?

Υπεθεσες..... el_hymador

Απαντησα.... STOYBI

Με αγνοησες με μια αοριστη απαντηση ....Λες και ρωτουσαν πολλοι μαζι ....

el_hymador

Και τωρα ξαναρωτας.....

el_hymador

Και τωρα να σε ρωτησω εγω... Μηπως δεν θες να καταλαβεις.. Μηπως στην τελικη θες να δημιουργησης θεμα βριζοντας και λεγοντας καφρους οσους ασχολουνται με το χωμα....

Και μια και μιλαμε για εκληματα .... Τραβα μια βολτα με τα ποδια ΜΕΣΑ στο δασος ..

ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....
    Δεν ξερω πως οικιοποιηθηκες τον τιτλο του καφρου αφου προφανως δεν απευθυνοταν σε εσενα....

Μην παροποιεις αυτα που εγραψα!!!

ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ???!!!
    ....ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ???

...εγκληματα τραγικα γινονται καθημερινα στα δαση .... σκεφτηκα ομως ο ανοητος...σε μοτοσυκλετιστικο forum γραφω...δεν θιγω ενα θεμα το οποιο ενδιαφερει-θελω να πιστευω- τους υπολοιπους συμforumiτες??

Την λογικη οτι η μπουλντοζα κοβει δεντρα ασυστολως αρα και εγω κανω οτι θελω στο δασος , λυπαμε , αλλα δεν μπορω να την δεχθω...

τεσπα , ουτε ακτιβιστης οικολογος ειμαι ουτε τιποτα τετοιο.....απλα στον δικο μου μικροκοσμο δεν θα ηθελα η μοτοσυκλετα και οι μοτοσυκλετιστες να αναπαραγουν συμπεριφορες που μονο κακο μπορουν να κανουν στην εικονα μας.

thats all ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Συγνώμη τώρα θέτε να πείτε οτι αν πάρω τα βουνά θα βρώ ένα μηχανάκι που να έχει εξάτμηση 93 db?
    γιατι οχι?
    και αν δεν μπορεις για 93db τουλαχιστον μην βγεις με 123db...τοσο δυσκολο ειναι?

el_hymador
    Δεν ξερω πως οικιοποιηθηκες τον τιτλο του καφρου αφου προφανως δεν απευθυνοταν σε εσενα....Μην παροποιεις αυτα που εγραψα!!!

ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ???!!!
    ....ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ???
    Στο εγραψα τρεις φορες !!! Ειναι αδυνατον να μην κανεις θορυβο στο βουνο οσο ησυχη εξατμιση και να εχεις !! Τους λογους τους εξηγησε πολυ καλλυτερα ο ολντ !!! Αρα... Δεν υπαρχει ανθρωπος που να ασχολειτε με το χωμα και να μην κανει θορυβο... Ουτε καν εσυ πηγαινοντας την απλη βολτα με το μηχανακι σου !!!

Κατα τα αλλα ανακαλεσα...

el_hymador

Στο εγραψα τρεις φορες !!! Ειναι αδυνατον να μην κανεις θορυβο στο βουνο οσο ησυχη εξατμιση και να εχεις !! Τους λογους τους εξηγησε πολυ καλλυτερα ο ολντ !!! Αρα... Δεν υπαρχει ανθρωπος που να ασχολειτε με το χωμα και να μην κανει θορυβο... Ουτε καν εσυ πηγαινοντας την απλη βολτα με το μηχανακι σου !!!

Κατα τα αλλα ανακαλεσα...

To εγραψα δεκατρεις φορες!!!! Το θεμα δεν ειναι ο θορυβος , αλλα ο υπερβολικος θορυβος!!! και αν στο βουνο λογω των φαινομενων της φυσικης και της ησυχιας ο θορυβος διπλατριπασιαζεται ενας λογος να ειμαστε παραπανω προσεκτικοι σε αυτα τα θεματα...τοσο απλα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    To εγραψα δεκατρεις φορες!!!! Το θεμα δεν ειναι ο θορυβος , αλλα ο υπερβολικος θορυβος!!! και αν στο βουνο λογω των φαινομενων της φυσικης και της ησυχιας ο θορυβος διπλατριπασιαζεται ενας λογος να ειμαστε παραπανω προσεκτικοι σε αυτα τα θεματα...τοσο απλα!!
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΤΙ ΤΟ ΚΛΩΘΩ ????

Τοσο απλα σου εγραψα .....3) Να συμπληρωσω οτι και μενα μου την δινουν οι καραανοιχτες εξατμισεις , αλλα στο εντουρο ειδικα ειναι ενα μειον που οδευει προς υφεση !! Αρκετοι δεν αλλαζουν τις μαμα εξατμισεις για ευνοητους λογους ! Και δεν εχουν να τους προσφερουν τιποτα , & ειναι ενα χιλιαρικο πεταμενο στην πετρα και την λασπη !!

Να δωσουμε ενα τελος η ξανα μανα παλι ????

Και δεν υπαρχουν ελευθερες εξατμισεις σε διχρονα ( οπως εγραφες παραπανω)!!! Θα καουν αν βαλουν τετοιες !!! Για αυτο σου λεω ... Αστο να παει το παλιαμπελο.....

Ελεος.....

Δε ξέρω γιατί τρώγεστε παίδες, ξέρω ότι άν μου κάτσει εκεί που κάνω βόλτες με το ss (που τσιμπάει λιγουλάκι πιο πάνω από τα 93db, αλλά εξαφανίζεται γρήγορα τουλάχιστον) να δω τίποτις κυριλέ χωμάτινους (με εξοπλισμό κλπ δηλαδή) να οδεύουν καμιά Κυριακή προς τη τοπική πίστα, μάλλον θα παρκάρω λίγο πριν (σιγά τα λάστιχα λέμε), και θα κάτσω να τους χαζεύω...

Βλέπεις χλωμό το βλέπω το χωμάτινο φέτος, και δε λέει να δανείζομαι συνέχεια το 250 του κολλητού.

Τώρα άν τα πενιχρά decibel ενοχλούν κάποιον που παραθερίζει σε μια δασική περιοχή, το πρώτο που θα σκεφτόμουνα να του πω θά 'τανε "Αφού σε ενοχλεί, χτίσε το αυθαίρετο αλλού, μαντάμ...", που σημαίνει ότι μπορεί να σου έκατσε να διαλέξεις για βόλτα ένα υπέροχο μέρος κολλητά στη τοπική πίστα που προπονούνται οι πιτσιρικάδες, και απλά θα μπορούσες να πας πιο πέρα λιγάκι.

Το δεύτερο: "Κοίτα να δεις, τα πιο πολλά από αυτά τα παιδιά μια Κυριακή έχουνε για να γουστάρουν λίγο διαδρομές στο χώμα, μη πολυδίνεις σημασία στον κοντό με το 640 και την ανοιχτή ακράπα, δέ ξέρει ακόμα, γι'αυτό τουλάχιστον την ξετάπωσε για να τον εντοπίζουνε..."
    :rotflmao:

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Το δεύτερο: "Κοίτα να δεις, τα πιο πολλά από αυτά τα παιδιά μια Κυριακή έχουνε για να γουστάρουν λίγο διαδρομές στο χώμα, μη πολυδίνεις σημασία στον κοντό με το 640 και την ανοιχτή ακράπα, δέ ξέρει ακόμα, γι'αυτό τουλάχιστον την ξετάπωσε για να τον εντοπίζουνε..."
    :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:
    Να σ πω..
    Τωρα που ειπες 250..
    Γιαααα στειλε κανα πιμι με πληροφοριες οπως μονδελο, σχολια κλπ
    διοτι ψαχνομεθα.. :a13:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

οκ...ας χαλαρωσουμε λιγο...(το ΄ξερα οτι καποιος γαυρος θα μου την σπασει!..)

Όνομα:	Εικόνα0451.jpg 
Προβολές:	57 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	70684

....

Όνομα:	Εικόνα0521.jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	32,8 KB 
ID:	70685

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Επιπεδα θορυβου σε Suomi
    από djcool στο forum Off topic