Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Rossi Enantion Olon

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    *Αρχη σπαμ*
    Και εγω ετσι ειμαι φιλε μου. Στην παρεα κανεις δεν μιλαει για μηχανες, αφου οταν καμια φορα πιασω το θεμα, αισθανομαι και μαλακας και οτι πρεπει να απολογηθω που μιλησα για μηχανακια. Τεσπα.
    Μεχρι που σταματησα να μιλαω για μηχανακια με τους συγκεκριμενους. Και τα λεω στο μοτο.gr
    *Τελος σπαμ*

Rossi και τα μυαλα στα καγκελα.
    Αυτο που θελω να γραψω ειναι οτι ολοι εδω μεσα ξερουν σε τι επιπεδο ειναι ο Rossi και σε τι επιπεδο ειναι o heyden και ολοι οι αλλοι.

Ο Rossi μονο τον κακο εαυτο του πρεπει να φοβαται. Τιποτα και κανεναν αλλο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Βρε... κάντε υπομονή που σας λέω...
    στην τελική αν έχετε δίκιο θα με κοροϊδεύτε μέχρι τη... δευτέρα παρουσία...αλλιώς... χεχεχεχε...

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Δεν πιστευω να υπαρχει καποιος εδω μεσα για να μην πω στον κοσμο ολακερο που να πιστευει οτι ο hayden ειναι καλυτερος οδηγος απο τον rossi.

Ασχετα αν πηρε το πρωταθλημα ή οχι. Για κλασεις οδηγων γραφω και μονο.

Εχεις δικιο ομως. Σιγουρα θα δουμε πολλα, συναρπαστικα, μαχητικα, γρηγορα αλλα και ωραια πραγματα φετο.

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

Re: Re: Rossi Enantion Olon

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ώπα ώπα ώπα... χαλάρωσε...
    ποιος εμφανίστηκε όταν έχασε το πρωτάθλημα;;; Αν πας στις διαμάχες που "παίζουν" στα αγωνιστικά νέα θα δεις τεράστια θρεντάκι ανοιγμένα και μέσα γίνεται ο χαμός! Μάλιστα έχω ανοίξει κι εγώ θρεντ που το βάφτισα το όνομα αυτού Hayden κι όπως νατιλαμβάνεσαι σε χρόνο...0 έγινε εκεί Η μάχη!!!
    Οπότε δεν χάθηκε ούτε ξαναεμφανίστηκε κάποιος, τουλάχιστον εδώ απ' όσο ξέρω.
    Τώρα για φέτος... τι σκορδοκαίλα σας έχει πιάσει όλους;;;
    Πιστεύετε ότι θα το πάρει ο Βάλε εύκολα; Ότι θα θριαμβεύσει;;;
    Γιατί δεν κάνετε υπομονή.
    Εγώ σας λέω πως όχι! Θα την πατήσει και φέτος καιθα το δείτε.
    Αλλ

ά... υπομονή και θα δούμε...

μαλλον καταλαβες λαθος φιλε μου .εγω μιλουσα για τυχαρπαστους εξω.οσο για τον χαζοαμερικανο αν διαβασες τι γραφω μου αρεσε πολυ αλλα οταν κανεις αγωνα τακτικης ξενερωνω ειδικα οταν ο γιατρος ειναι πρωτος και μου κανει στον τελευταιο αγωνα πρωτο χρονο δοκιμων κατι που οι αλλοι ειχαν ξεχασει προ πολλου .εδω η συζητηση επικεντρωνεται κυριως στο θεμα γιατρος εναντιον ολων. αν εχεις να γραψεις κατι ενδιαφερον ειμαι ανοιχτος στο διαλογο .ολοι μας εχουμε σαν παθος πανω απ ολα τις μοτοσυκλετες και αυτους που μας προσφερουν πραγματικο θεαμα . για μενα αυτος ειναι ο vale kai pare kati dvro gia na mh jexniomaste. ayto ua ginetai kai fetow

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	162363236_5c05fa3a4b_t.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	6,1 KB 
ID:	70738

Re: Re: Re: Rossi Enantion Olon

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    μαλλον καταλαβες λαθος φιλε μου .εγω μιλουσα για τυχαρπαστους εξω.οσο για τον χαζοαμερικανο αν διαβασες τι γραφω μου αρεσε πολυ αλλα οταν κανεις αγωνα τακτικης ξενερωνω ειδικα οταν ο γιατρος ειναι πρωτος και μου κανει στον τελευταιο αγωνα πρωτο χρονο δοκιμων κατι που οι αλλοι ειχαν ξεχασει προ πολλου .εδω η συζητηση επικεντρωνεται κυριως στο θεμα γιατρος εναντιον ολων. αν εχεις να γραψεις κατι ενδιαφερον ειμαι ανοιχτος στο διαλογο .ολοι μας εχουμε σαν παθος πανω απ ολα τις μοτοσυκλετες και αυτους που μας προσφερουν πραγματικο θεαμα . για μενα αυτος ειναι ο vale kai pare kati dvro gia na mh jexniomaste. ayto ua ginetai kai fetow

OK, δεν το κατάλαβα ότι μιλούσες για τους... όξω από δω...
    όσοο για το αν έχω κάτι ενδιαφέρον να γράψω εδώ... τώρα δεν βλέπω το λόγο. Ειλικρινά. Τι να πούμε; Εσύ θα λες τι οδηγάρα που είναι ο Βάλε στο οποίο κάθε άλλο παρά διαφωνώ και μετά εγώ θα λέω ότι πήρε το πρωτάθλημα ο Αμερικανός. Και νόημα δεν θα βγαίνει.
    Έχω γράψει πολλά για το Heyden ΄και βρίσκονται στα αγωνιστικά αλλά τώρα ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο.
    Όσο για το φέτος... χμμμμ... θα πω ότι είπα και πριν:
    υπομονή φίλε μου υπομονή...

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

Re: Re: Re: Re: Rossi Enantion Olon

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    OK, δεν το κατάλαβα ότι μιλούσες για τους... όξω από δω...
    όσοο για το αν έχω κάτι ενδιαφέρον να γράψω εδώ... τώρα δεν βλέπω το λόγο. Ειλικρινά. Τι να πούμε; Εσύ θα λες τι οδηγάρα που είναι ο Βάλε στο οποίο κάθε άλλο παρά διαφωνώ και μετά εγώ θα λέω ότι πήρε το πρωτάθλημα ο Αμερικανός. Και νόημα δεν θα βγαίνει.
    Έχω γράψει πολλά για το Heyden ΄και βρίσκονται στα αγωνιστικά αλλά τώρα ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο.
    Όσο για το φέτος... χμμμμ... θα πω ότι είπα και πριν:
    υπομονή φίλε μου υπομονή...

δεν αναφερεσαι καθολου σε αυτο που εγραψα για το γφεγονος οτι ο αμερικανος εκανε αγωνες τακτικης .διαφωνεις σε αυτο σου αρεσε να βλεπεοις εναν θεαματικο οδηγο κατα γενικη ομολογια να κανει σαν σχολη οδηγων μονο φλας που δεν εβγαζε ειμαι λαθος σε αυτο .κοιταξε δεν ειμαι ο τυπος που αν πεσει ο ροσι θα κλεισω την τν .μου αρεσει το θεαμα . αλλα αυτο με ξενερωνει γι αυτο και γουσταρω καπιροσι και στονερ γιατι τα πιεζουν στο οριο

Re: Re: Re: Re: Re: Rossi Enantion Olon

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    δεν αναφερεσαι καθολου σε αυτο που εγραψα για το γφεγονος οτι ο αμερικανος εκανε αγωνες τακτικης .διαφωνεις σε αυτο σου αρεσε να βλεπεοις εναν θεαματικο οδηγο κατα γενικη ομολογια να κανει σαν σχολη οδηγων μονο φλας που δεν εβγαζε ειμαι λαθος σε αυτο .κοιταξε δεν ειμαι ο τυπος που αν πεσει ο ροσι θα κλεισω την τν .μου αρεσει το θεαμα . αλλα αυτο με ξενερωνει γι αυτο και γουσταρω καπιροσι και στονερ γιατι τα πιεζουν στο οριο

Φίλε μου φαντάζομαι ότι βλέπεις καλά... κι ότι διαβάζεις ακόμα καλύτερα...
    είδες πουθενά να εκφράζω τη διαφωνί αμου; ή ότι να λέω το οτιδήποτε σε αυτά που λες;
    είπα ο άνθρωπος ότι δεν έχω λόγους κατά την άποψη μου να ανοίξουμε τώρα συζήτηση για τον έναν ή τον άλλον οδηγό. Έχουν συζυτηθεί ξανά και ξανά και ξανά. Μόνο που τώρα δεν υπάρχει πρωτάθλημαμ το Motogp αλλάζει και οι μοτοσικλέτες τους πάνε σε άλλα κυβικά και στήσιμο επομένως να τις δούμε πρώτα ναν γίνουν οι πρώτοι αγώνες κι εδώ είμαστε να τα λέμε συνέχεια. Έχουμε να πούμε μόλις φουντώσει η μάχη για τα καλά...
    απλώς τώρα δεν υπάρχει λόγος. Θα είναι σα να κάνουμε διαμάχη για το ποδόσφαιρο. Πέρσι εμείς σας κάναμε ναι αλλά πρόπερσι εμείς αυτό...
    τα βαριέμαι αυτά.
    Οι απόψεις μας για τους οδηγούς υπάρχουν μόλις ξανανάψει η μάχη θα μιλάμε και δεν θα σταματάμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    στο τεστ της χερεθ παντως εγραψε εχοντας κανει λιγοτερους γυρους, τον ταχυτερο γυρο.

ανακουφιστηκα λιγο γιατι νομιζα οτι με την νεα εποχη οι χοντα θα ξεφευγαν αλλα απ οτι φαινεται οι ομαδες θα ειναι ακομα πιο κοντα μεταξυ τους καθε χρονο που περναει,το δειχνει κ η καλη αποδοση των σουζουκι.καλο αυτο.

ο βαλε ξερει κ να εξελισει το μηχανακι οποτε no need to worry.

αντε κ μπαινει δεκεμβριος!πλησιαζει σιγα σιγα η μεγαλη μερα!10 μαρτιου 2007!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

αντε κ μπαινει δεκεμβριος!πλησιαζει σιγα σιγα η μεγαλη μερα!10 μαρτιου 2007!
    Τι λες ωρε Βασιλη λολαθηκες ωρε

Βρε αφηστε να χαρουμε λιγο τον χειμωνα και τα χειμερινα σπορ,χορτασαμε καλοκαιρι και moto gp για φετος
    Να μην κανουμε και λιγο γουτσου γουτσου στο κρυο με τις τσουπρες διπλα στο τζακι και να πεφτει το χιονακι εξω ?
    Keep spamming!!!:a13:

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ...
    ο βαλε ξερει κ να εξελισει το μηχανακι οποτε no need to worry.
    ...

Αυτο ειναι!!! Ο Vale ειναι ο καλυτερος σ αυτον τον τομεα!!! Αποδειξη? Το οτι πηρε αμεσως πρωταθλημα με την 3η τοτε (!!!!) Yamaha τα λεει ολα.
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

daytona 675 : SS master Το avatar του/της jbear
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Τι λες ωρε Βασιλη λολαθηκες ωρε

Βρε αφηστε να χαρουμε λιγο τον χειμωνα και τα χειμερινα σπορ,χορτασαμε καλοκαιρι και moto gp για φετος
    Να μην κανουμε και λιγο γουτσου γουτσου στο κρυο με τις τσουπρες διπλα στο τζακι και να πεφτει το χιονακι εξω ?
    Ωραια ολα αυτα δε λεω...Αλλα που να βρω χιονι και τζακι στη Λαρισα??? Ποσο μαλλον ο Βασιλης...

Να μουνα σε καμια Φιλανδια-Σουηδια...

Αλλα εδω δε λεει μια το χειμωνα!!!
    Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης

μισω το χειμωνα!

κυριως γιατι δν εχει motogp!

μισω κ το 2006!!!!

πρεπει να παρουμε τη ρεβανς!κ ο ροσσι ειχε πει μακαρι να αρχιζε αμεσως το πρωταθλημα!γι αυτο ειναι ετσι κα*λωμενος φαινεται! παραλιγο να σπασει το ρεκορ του με το 990, με το 800!

(κ χιονακι στο ηρακλειο δν πεφτει ουτε γι αστειο!δν καταλαβαινεις χειμωνα εδω!)

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ζηλεια ψωρα εγω εχω χωριο που εχει χιονια :

eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Μην αρχίσετε να βαράτε όλοι μαζι άλλα εγώ πιστεύω ότι ο ο Ρόσι έκλεισε σαν αναβάτης. Τέρμα.
    Σαφώς και είναι ο ανώτερος όλων όσων υπάρχουν και όσων υπήρξαν πιθανώς αλλα θεωρώ ότι έκλεισε γιατί πολύ απλά έχει βαρεθεί το παλικάρι.

Το ότι σκέφτεται τα WRC όπως και πέρυσι σκέφτονταν τα F1 δείχνει ότι έχει βαρεθεί και ξέρει ότι στα ίσια δεν τον κοντράρει κανείς. Δεν έχει κίνητρα πλέον.

Λογικό είναι να σκέφτεται άλλα πράγματα πλέον. Ναι μέν φέτος ήταν άτυχος αλλά δύο τρία χρόνια πρίν δεν θα έπεφτε με τίποτα στον τελευταίο αγώνα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

κοιτα κ γω εχω αυτη την αισθηση οτι θα φυγει το 2008,ολο λεει δεν εκλεισε το κεφαλαιο Φ1,μετα τρεχει στα ραλλυ,που εκει τον βλεπω κ να πηγαινει...

αλλα επισης εχω την αισθηση οτι θα φυγει πρωταθλητης κ θα τα δωσει ολα του χρονου,φαινεται πως αυτη τη χρονια θα εχει πολληηη ορεξη!ισως θελει οπωσδηποτε να ξαναπαρει τον ασσο ΤΟΥ πισω!
    γραφοντας περισσοτερους γυρους απ ολους τη δευτερη μερα κ τους ταχυτερους γυρους κ τις δυο μερες μονο αναβατη που δεν εχει ορεξη δειχνει!

αλλα δεν εχει σημασια,λοιπον παιδια με το τρια βαρατε ολοι!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gsxr 1000 k9 enantion olon
    από c_r_s_o στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2012, 14:48
  2. Rossi enantion Alonso
    από $py στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 15:00
  3. Muggelo - o Rossi νικητης
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα