Κατα τη ταπεινή μου αποψη το νεο Ζ750 ειναι ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΓΟΡΑ για οποιονδήποτε
Καταπληκτικό μηχανάκι και ομορφο... η τιμη του ειναι ~7900 ευρω διαθεσιμο απο μεσα Απρίλη (8550 με ABS)
Θα σαρώσει παλι στις πωλησεις... σαν κυριαρχος στη κατηγορια του... με βελτιωσεις ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
Το νεο Z1000 ειναι λιγο ... αδιαφορο (σε σχεση με το "παλιο") και ο ανταγωνισμός πια δύσκολος...
Αχ ρε idi τί μου έκανες...Το ζαχαρώνω το 750 το λαχανί και ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να καταφέρω να το τσιμπήσω.Έχω ξεκινήσει αιματηρές οικονομίες αλλά δεν πειράζει,άλλωστε όπως λέμε και στο χωριό μου...No pain,no gain![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ζ750
εχυσα
...παλι τον καφε γαμωτι μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Αχ ρε idi τί μου έκανες...Το ζαχαρώνω το 750 το λαχανί και ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να καταφέρω να το τσιμπήσω.Έχω ξεκινήσει αιματηρές οικονομίες αλλά δεν πειράζει,άλλωστε όπως λέμε και στο χωριό μου...No pain,no gain![]()
Αντε αντε, να κανω και εγω που και που βολτα ενα Ζ!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Αντε αντε, να κανω και εγω που και που βολτα ενα Ζ!![]()
![]()
![]()
![]()
Όποτε θέλεις Μάνθο.Έτσι,για να μετανοιώσεις που παρήγγειλες το τσίρκο!:rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Όποτε θέλεις Μάνθο.Έτσι,για να μετανοιώσεις που παρήγγειλες το τσίρκο!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστος φιλε μου σε ολα!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Κατα τη ταπεινή μου αποψη το νεο Ζ750 ειναι ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΓΟΡΑ για οποιονδήποτε
Καταπληκτικό μηχανάκι και ομορφο... η τιμη του ειναι ~7900 ευρω διαθεσιμο απο μεσα Απρίλη (8550 με ABS)
Θα σαρώσει παλι στις πωλησεις... σαν κυριαρχος στη κατηγορια του... με βελτιωσεις ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
Το νεο Z1000 ειναι λιγο ... αδιαφορο (σε σχεση με το "παλιο") και ο ανταγωνισμός πια δύσκολος...![]()
εισαι και ΑΕΚΑΡΑ
ε, καλα.. 16 εισαι,δεν σ'αρεσει τιποτα ετσι κι αλλιως.
Πανεμορφο ειναι
εκτος απο την εξατμιση που ειναι κακασχημη
Καλα δεν κοιτάτε τις ημερομηνίες ;
Εντιτ :
Τώρα που βλέπω τις φωτός,πιο όμορφο είναι το παλιό...![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
τι 2006, τι 2007, τι 2009...
ασχημο ηταν παντα!
![]()