Ξανασκέψου το.Δες αν μπορείς να καταθέσεις τα δικαιολογητικά κάπου αλλού.Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Περίμενα και μισή ώρα στην ουρά για να κλείσω ραντεβού κατάθεσης των δικαιολογητικών για τις 31/12/2006 στις 13.00΄
![]()
![]()
![]()
Ξανασκέψου το.Δες αν μπορείς να καταθέσεις τα δικαιολογητικά κάπου αλλού.Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Περίμενα και μισή ώρα στην ουρά για να κλείσω ραντεβού κατάθεσης των δικαιολογητικών για τις 31/12/2006 στις 13.00΄
![]()
![]()
![]()
Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Billy...
(με απόλυτη σοβαρότητα...)
Γιατί δεν φεύγεις στις 31/12 και ώρα 11:59 ??
(θα σε "σκίσει" η Κατερίνα, αλλά θα ισχύει το διαβατήριο !!)![]()
Θα πρέπει να περιμένω τους υπόλοιπους μία βδομάδα στην Τύνιδα μόνος...
Άμα λείψω και 20 μέρες από την οικογένεια και σε γιορτινές μέρες, τότε η λύση της πολιτογράφησης σε Αφρικανό για μόνιμη μετανάστευση στη Μαύρη Ήπειρο, θα φαντάζει απόλυτα ΑΝΑΓΚΑΙΑ!
![]()
![]()
![]()
Ενημερωτικά, επειδή φαντάζουν σαν "ιστορίες από την ζώνη του λυκόφωτος" όλα τα παραπάνω, παραθέτω από το επίσημο πληροφοριακό έντυπο του ΚΕΠ τα παρακάτω
1)Αστυνομικό Μέγαρο Θεσ/νίκης, εξυπηρετεί μόνο τους κατοίκους 18 συγκεκριμένων Δήμων της Δυτικής Θεσ/νίκης (ας μη τους αντιγράψω).
2)Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας, εξυπηρετεί τους κατοίκους μόνο του Δήμου Θεσ/νίκης
3)ΙΑ Αστυνομικό Τμήμα Θεσ/νίκης, εξυπηρετεί μόνο 9 συγκεκριμένους Δήμους της Δυτικής Θεσ/νίκης
4)ΙΣΤ Αστυνομικό Τμήμα Θεσ/νίκης, εξυπηρετεί μόνο 17 συγκεκριμένους Δήμους της ΒΔ Θεσ/νίκης
Μόνο σ΄αυτά τα παραπάνω 4 τμήματα γίνεται η κατάθεση των δικαιολογητικών χωρίς την δυνατότητα επιλογής, ανάλογα με τον αριθμό δημοτολόγιου που αναγράφεται στο πίσω μέρος της ταυτότητας...και με απαιτούμενη την αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερόμενου.
Ο Μακις206 που έγραψε ότι για να κάνει κανείς την δουλειά του στην Αθήνα πρέπει να κάνει 500 χλμ δεν υπολόγισε καλά...
Είναι 2 πάνε-έλα στην Αθήνα δηλαδή 2000 χλμ+
Το σενάριο το γνωρίζω καλά γιατί επί 20 χρόνια όλες τις διαδικασίες με τα εργοληπτικά πτυχία της ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ τάξης των πτυχιούχων μηχανικών (τρομάρα τους) τις διεκπεραιώνει μόνο το ΥΠΕΧΩΔΕ ταπεινώνοντας όλους τους εκτός Αθηνών με το να μη δημιουργήσει έστω ένα γκισέ παραλαβής-παράδοσης δικαιολογητικών στην Συμπρωτεύουσα:a31:
Και εις άλλα με υγεία!
![]()
![]()
![]()
έλα να πάμε σε καμιά λάσπη το Σάββατο, γιατί δεν σε βλέπω καλά ....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Παντος, αν σε κανει να αισθανθεις καλητερα, εμενα 3 χρονια με τρεχανε για να "αποδειξω" οτι ειμαι Ελληνιδα, για να μου δωσουν ταυτοτητα!!!![]()
Και λεμε οτι μια μου ζηταγανε τα μεν χαρτια, μια τα αλλα, και στο τελος ουτε τα μισα δεν χρησημοποιησαν!! Και λεμε για τα μεν τα χαρτια μου στην Αμερικη και τα δε πανω βορ. ελλαδα!!!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Ποτέ δεν αισθάνομαι "καλύτερα" με τον πόνο και την ταλαιπωρία των άλλων...Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Παντος, αν σε κανει να αισθανθεις καλητερα...
...αγανακτώ περισσότερο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Ποτέ δεν αισθάνομαι "καλύτερα" με τον πόνο και την ταλαιπωρία των άλλων...
...αγανακτώ περισσότερο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Σε καταλαβαινω απολυτα!!!!![]()
![]()
Και ξερεις ποιο ειναι το θεμα μερικες φορες, οτι σκευτομαι "ποιος ειναι ο λογος παλι που ΕΠΕΛΕΞΑ να ζησω στην Ελλαδα"????![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
ας μιλησει και ο φωτογραφος.
καταρχην οι οδηγιες για τις φωτογραφιες δεν ειναι πανηλιθιες μιας και περνανε απο σκανερ.
αν δειτε λοιπον τι φωτογραφιες κυκλοφορουσανε ουτε ο τελευταιος ερασιτεχνης δεν θα τις εβγαζε.επειδη λοιπον στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι μπηκανε οι συγκεκριμενες οδηγιες γιατι μεχρι και κλειστα ματια εχω δει σε διαβατηριο καθως και μεχρι το μετωπο προσωπο.
οσο αναφορα την παραδοση του διαβατηριου εχει σκεφτει κανενας οτι ο κλασσικος ελληνας φταιει και εδω.
γιατι ρε φιλε εφτασες ενα μηνα πριν να κανεις ολη την διαδικασια οταν εχουμε απο τον αυγουστο που φωναζουμε οτι τον Δεκεμβρη θα γινεται χαμος?τον Δεκεμβρη θα θελησει και @γαμητος να παει Βουλγαρια.και ολοι οσοι εχουν τα παλια θα χρειαστουν αντικατασταση.ενα χρονο προθεσμια ειχατε οι ταξιδιαριδες στον τελευταιο μηνα το φτασατε
Δηλαδη τι πρεπει να κανει το κρατος να ανοιξει αλλα 500 τμηματα και να αγορασει αλλα 10 μηχανηματα επειδη σε εμας καυλωσε την τελευταια στιγμη να καταθεσουμε τα δικαιολογητικα.
απο ιανουαριο ομως παλι θα φωναζετε οτι οι μπ@τσοι τα ξυνουν στα τμηματα εκδοσεων και τους ταιζουμε εμεις.
για ριξτε και λιγες ευθυνες στον ευτο σας.τον Σεμπτεμβρη βγαζαμε καμια 10αρια φωτογραφιες την μερα και η παραδοση τον διαβατηριων γινοταν σε τεσσερις μερες.τωρα δεν εχω χερια να φωτογραφησω και ακουω και λογια που τις παραδιδω σε μιση γιατι δεν προλαβαινουν.
ελληνας ο ανθρωπος της τελευταιας στιγμης που παντα αντι γι'αυτον φταινε οι αλλοι![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Μη προσπαθήσεις να βρείς την απάντηση! Ειναι πολύ σύνθετο θέμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Και ξερεις ποιο ειναι το θεμα μερικες φορες, οτι σκευτομαι "ποιος ειναι ο λογος παλι που ΕΠΕΛΕΞΑ να ζησω στην Ελλαδα"????![]()
Αν όμως έχεις χιούμορ, έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ζωή είναι μιά φάρσα, τότε στην Ελλάδα βρήκες πραγματικά αυτό που ζητάς! Να παρακολουθείς σαν κομπάρσος ή να πρωταγωνιστείς στη πιό καλοστημένη μαύρη κωμωδία ever!
![]()
![]()
![]()
Γιά την ιστορία να αναφέρω σε όσους δεν γνωρίζουν τον Βασίλη ότι στην προηγούμενη απόπειρά του να γευτεί την Αφρική, ενώ τα είχε κανονίσει όλα, προέκυψε κάποια απεργία (ακτοπλοϊκή; ) και έμεινε με το φανάρι ανά χείρας.
υπομονή κι επιμονή![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ας μιλησει και ο φωτογραφος.
.................................................................................................... .....................
ελληνας ο ανθρωπος της τελευταιας στιγμης που παντα αντι γι'αυτον φταινε οι αλλοι![]()
Για τις 28/11 που άρχισα την διαδικασία (38 μέρες πριν την αναχώρηση) "φέρω" μερικώς την ευθύνη...
Αλλά ΓΙΑΤΙ να μου ελέγξουν την φωτογραφία ΜΟΝΟ στην Αθήνα και να μου την ξαναγυρίζουν πίσω και να την ματαξαναστέλνουν ρε "ειδικέ" και να μη γίνει τουλάχιστον ο έλεγχος στην πόλη μου?????????????
Έτσι βλέπουν οι "ειδικοί" φωτογράφοι την αποκέντρωση?????????????
Σε ποιό μέρος της Ευρώπης κάνει πάνω από 40 μέρες να βγεί ένα διαβατήριο ρε "ειδικέ"?????????
Αν βρεις παγκόσμιο προηγούμενο σε πολιτισμένη χώρα γράψτο με στοιχεία, "ειδικέ φωτογράφε" που πειράχτηκες που διαμαρτυρήθηκα για το ΔΙΚΙΟ μου και που λόγω επαγγέλματος όλες αυτές τις δημόσιες υπηρεσίες τις έχω "φάει", τις έχω "μασίσει" και τις έχω "χωνέψει" ώστε να δικαιούμαι να τις κρίνω όπως γουστάρω για την ανεπάρκειά τους!
![]()
![]()
![]()
λοιπον μονο στην Αθηνα υπαρχουν τα σκαννερ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Για τις 28/11 που άρχισα την διαδικασία (38 μέρες πριν την αναχώρηση) "φέρω" μερικώς την ευθύνη...
Αλλά ΓΙΑΤΙ να μου ελέγξουν την φωτογραφία ΜΟΝΟ στην Αθήνα και να μου την ξαναγυρίζουν πίσω και να την ματαξαναστέλνουν ρε "ειδικέ" και να μη γίνει τουλάχιστον ο έλεγχος στην πόλη μου?????????????
Έτσι βλέπουν οι "ειδικοί" φωτογράφοι την αποκέντρωση?????????????
Σε ποιό μέρος της Ευρώπης κάνει πάνω από 40 μέρες να βγεί ένα διαβατήριο ρε "ειδικέ"?????????
Αν βρεις παγκόσμιο προηγούμενο σε πολιτισμένη χώρα γράψτο με στοιχεία, "ειδικέ φωτογράφε" που πειράχτηκες που διαμαρτυρήθηκα για το ΔΙΚΙΟ μου και που λόγω επαγγέλματος όλες αυτές τις δημόσιες υπηρεσίες τις έχω φάει, τις έχω μασίσει και τις έχω χωνέψει ώστε να δικαιούμαι να τις κρίνω όπως γουστάρω για την ανεπάρκειά τους.
![]()
![]()
![]()
στο κεντρο εκδοσεων διαβατηριων θα σου την ελεξουν μετρωντας τα εκατοστα που χρειαζεται
4x6 το μεγεθος. 2εως 2,5 cm απο τον ενα κροταφο μεχρι τον αλλο.
απο εκει και περα οι φωτογραφιες κολουνται στην αιτηση και στελνωνται κατω.εκει λοιπον περναει απο τα σκανερ τα οποια μας κοστισαν αρκετα και ειναι αδιανοητο να υπαρχει σε καθε πολη εκτος αν νομιζεις οτι αξιζουν να εχουν μονο η Αθηνα και θεσσαλονικη.
το σκανερ αυτο λοιπον διαβαζει την φωτογραφια και την εκτυπωνει πανω στο διαβατηριο.βασικα τυπωνει μια εγχρωμη με διαφορες διαφανιες σαν το σημα γνησιοτητας και μια ασπρομαυρη που φαινεται μονο σε ειδικο σκανερ.το προβλημα ολο βρισκεται στο ασπρομαυρο.εκει οποιεσδηποτε γυαλαδες οι δαχτυλιες φαινονται σε γραμμικο λευκο και ετσι δεν μπορει να γινει η πιστοποιηση της εγρωμης φωτογραφιας αρα και η γνησιοτητα του διαβατηριου.αυτο ομως μπορει να γινει μονο στην αθηνα μιας και οπως αναφερα εκει ειναι τα σκανερ.ετσι λοιπον στο γραφειο που καταθετεις τα δικαιολογητικα μπορει να περασει η φωτογραφια και να κοπει κατω μιας και τις δαχτυλιες δυσκολα τις βλεπεις οι τις γυαλαδες(γ'αυτο απαγορευονται και τα κοσμηματα.
τελος η ελλαδα ειναι η πρωτη χωρα της ευρωπης που ξεκιναει να εκδιδει τετοια και θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες.οσο για τις 40 μερες αν τα κατεθετες ενα μηνα πριν μια και ξερεις που ζεις θα το ειχες παρει σε δυο βδομαδες πριν.
τα μπουρδελα χωρις πελατες,πουτ2νες και τσατσ2δες δεν λειτουργουν.
οπως βλεπεις ο "ειδικος φωτογραφος" μπορει να σου λυσει την καθε απορια
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Ρε φιλαράκι δεν είναι πανηλίθιες οι προδιαγραφές όταν άνθρωπος του οποίου οι αναλογίες του προσώπου δεν ταίριαζαν στις αναλογίες που θέλουν για τα διαβατήρια αναγκάστηκε ο φωτογράφος μετά από κάμποσες αποτυχημένες προσπάθειες να του παραμορφώσει το πρόσωπο.Λίγο φωτοσοπ δεν το καταλαβαίνει κανένα σκάνερ.Δεν είναι μόνο το 2 έως 2,5 χιλλιοστά από κρόταφο σε κρόταφο.Είναι και 3,1 έως 3,5 χιλιοστά από το πηγούνι μέχρι την κορωνίδα.Κάποιοι που είναι χοντροκέφαλοι δεν χωράνε με τίποτα σε αυτές τις αναλογίες.Άσε δε την μηδαμινή ενημέρωση προς τους φωτογράφους από το υπουργείο Δημοσίας τάξης και την ανύπαρκτη κατάρτιση των αστυνομικών που κάνουν τον πρώτο έλεγχο στις φωτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
λοιπον μονο στην Αθηνα υπαρχουν τα σκαννερ.
στο κεντρο εκδοσεων διαβατηριων θα σου την ελεξουν μετρωντας τα εκατοστα που χρειαζεται
4x6 το μεγεθος. 2εως 2,5 cm απο τον ενα κροταφο μεχρι τον αλλο.
απο εκει και περα οι φωτογραφιες κολουνται στην αιτηση και στελνωνται κατω.εκει λοιπον περναει απο τα σκανερ τα οποια μας κοστισαν αρκετα και ειναι αδιανοητο να υπαρχει σε καθε πολη εκτος αν νομιζεις οτι αξιζουν να εχουν μονο η Αθηνα και θεσσαλονικη.
το σκανερ αυτο λοιπον διαβαζει την φωτογραφια και την εκτυπωνει πανω στο διαβατηριο.βασικα τυπωνει μια εγχρωμη με διαφορες διαφανιες σαν το σημα γνησιοτητας και μια ασπρομαυρη που φαινεται μονο σε ειδικο σκανερ.το προβλημα ολο βρισκεται στο ασπρομαυρο.εκει οποιεσδηποτε γυαλαδες οι δαχτυλιες φαινονται σε γραμμικο λευκο και ετσι δεν μπορει να γινει η πιστοποιηση της εγρωμης φωτογραφιας αρα και η γνησιοτητα του διαβατηριου.αυτο ομως μπορει να γινει μονο στην αθηνα μιας και οπως αναφερα εκει ειναι τα σκανερ.ετσι λοιπον στο γραφειο που καταθετεις τα δικαιολογητικα μπορει να περασει η φωτογραφια και να κοπει κατω μιας και τις δαχτυλιες δυσκολα τις βλεπεις οι τις γυαλαδες(γ'αυτο απαγορευονται και τα κοσμηματα.
τελος η ελλαδα ειναι η πρωτη χωρα της ευρωπης που ξεκιναει να εκδιδει τετοια και θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες.οσο για τις 40 μερες αν τα κατεθετες ενα μηνα πριν μια και ξερεις που ζεις θα το ειχες παρει σε δυο βδομαδες πριν.
τα μπουρδελα χωρις πελατες,πουτ2νες και τσατσ2δες δεν λειτουργουν.
οπως βλεπεις ο "ειδικος φωτογραφος" μπορει να σου λυσει την καθε απορια
Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.
Φιλος από την Σαντορίνη που είχε παρόμοιο πρόβλημα ήρθε Αθήνα και το έβγαλε από εδω...
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
οι επισιμες πλεον προδιαγραφες που ισχυουν ειναι απο δυο μεχρι δυομιση απο κροταφο σε κροταφο με ανοχη προς τα εκατοστα απο πηγουνι σε κορυφη της κεφαλης.Αν λοιπον εισαι μεσα σ'αυτο τα οριο το μεγεθος απο την κορυφη μεχρι το πηγουνι μπορει να ειναι εκτος οριων πραγμα που δεν θα μπορουσε να μην ισχυει καθως τοτε κανενα παιδι δεν θα μπορουσε να βγαλει διαβατηριο.οι επισημοι καταγεγραμενοι φωτογραφοι ενημερωθηκαν απο την οποσπονδοια φωτογραφων ελλαδος για ολα αυτα που σας γραφω σε σεμηναρια σε καθε πολη και μοιραστικαν διαφανιες με γραμμικο σχεδιαγραμα στο οποιο φαινονται τα ορια.διαφανια την οποια χρησιμοποιει και η αστυνομια κατα την μετρηση.οι αστυνομικοι περασαν και αυτοι απο σεμενιρια μιας και αποτελουν ειδικο τμημα γι'αυτο και εργοζανται και μεχρι της δεκα.ο ολος πανικος υπηρχε μεχρι τον φεβρουαριο που δεν υπηρχαν συγκεκριμενες οδηγιες.απο εκει και περα ολα λειτουργησαν χωρις αλλαγες και καμια φωτογραφια που πληρουσε τους κανονες δεν κοπηκε εκτος απο μια βδομαδα τον Σεπτεμβρη που επιστραφηκαν σωστες φωτογραφιες λογω σφαλματος του σκανερΑρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
Ρε φιλαράκι δεν είναι πανηλίθιες οι προδιαγραφές όταν άνθρωπος του οποίου οι αναλογίες του προσώπου δεν ταίριαζαν στις αναλογίες που θέλουν για τα διαβατήρια αναγκάστηκε ο φωτογράφος μετά από κάμποσες αποτυχημένες προσπάθειες να του παραμορφώσει το πρόσωπο.Λίγο φωτοσοπ δεν το καταλαβαίνει κανένα σκάνερ.Δεν είναι μόνο το 2 έως 2,5 χιλλιοστά από κρόταφο σε κρόταφο.Είναι και 3,1 έως 3,5 χιλιοστά από το πηγούνι μέχρι την κορωνίδα.Κάποιοι που είναι χοντροκέφαλοι δεν χωράνε με τίποτα σε αυτές τις αναλογίες.Άσε δε την μηδαμινή ενημέρωση προς τους φωτογράφους από το υπουργείο Δημοσίας τάξης και την ανύπαρκτη κατάρτιση των αστυνομικών που κάνουν τον πρώτο έλεγχο στις φωτό.
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?