Λινακι, βρε καλο κοριτσι...μηπως να ερχοσουν λιγο στην εξοχη?μηπως σε πειραξε το καυσαεριο??![]()
![]()
![]()
Λινακι, βρε καλο κοριτσι...μηπως να ερχοσουν λιγο στην εξοχη?μηπως σε πειραξε το καυσαεριο??![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Πανουργια μου εγω δεν εχω τιποτα γιατι ειμαι συνεχεια στην εξοχη .......... αλλοι εχουν το προβλημαΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
![]()
και στο κατω κατω δε φταιω γω που ξεφτιλιστηκε ο αντρικος πληθυσμος ... !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λινακι μου ελπιζω να αναφερεσε στους σωστους "αλλους"!!! που εχουν προβληματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Πανουργια μου εγω δεν εχω τιποτα γιατι ειμαι συνεχεια στην εξοχη .......... αλλοι εχουν το προβλημακαι στο κατω κατω δε φταιω γω που ξεφτιλιστηκε ο αντρικος πληθυσμος ... !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
και οχι και ξεφτιλιστικε ο αντρικος πλυθυσμος απλα διευρηνη τους οριζοντες του....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Λινακι μου ελπιζω να αναφερεσε στους σωστους "αλλους"!!! που εχουν προβληματα...![]()
και οχι και ξεφτιλιστικε ο αντρικος πλυθυσμος απλα διευρηνη τους οριζοντες του....![]()
οπως το δει κανεις.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
underwater experience the best !!!!!!!!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
οπως το δει κανεις.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
underwater experience the best !!!!!!!!!!![]()
![]()
Ετσι ετσι !!!!!!![]()
Βρε Λίνα πού τα βρίσκεις?![]()
Θα έλεγα κάτι τώρα για εμάς τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ άντρες, αλλά θα ασχοληθεί πάλι ο άλλος με το καλσόν μου και θα καρφωθώ!
![]()
![]()
![]()
Την Κυριακή θύμισέ μου να σε σκίσω ρεμάλι!!!![]()
![]()
Σωπα σωπα καλο μου και θα σου παρω ενα διχτυοτο εγω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Θα έλεγα κάτι τώρα για εμάς τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ άντρες, αλλά θα ασχοληθεί πάλι ο άλλος με το καλσόν μου και θα καρφωθώ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Τωρα εμεις τι περιμενεις να σκευτουμε με αυτη τη δηλωση σου???![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Δηλαδη αυτο σε χαλασε εσενα Μανωλη μου; Τα ροζ πον πον σεντονακι και μαξιλαρακι μπαρμπι το περνας ετσι;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμ φυσικά και με χάλασε
δεν κολλάει με τα υπόλοιπα
άσε που έχει κι ένα αντιαισθητικό γκρι τελείωμα
μπλιαξ χρυσή μου
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Τωρα εμεις τι περιμενεις να σκευτουμε με αυτη τη δυλωση σου???![]()
Την πυά???
![]()
![]()
![]()
που τα βρισκω? ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ rulezzzzzzzzzzzzΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()