Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 69

Θέμα: dinamik vs cbf 250

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Με αφορμή το Post του φιλαράκου, στον οποίο παρεπιπτόντως δεν θα απαντήσω μιας και δεν έχει δίπλωμα και απ'ότι φαίνεται την μούρλια του θέλει να κάνει με το dynamic, έχω να πω τα εξής:

Αν μια μερίδα του φόρουμ είναι φανατικοί Hondaκιδες, μια Kawasakiδες, ΚΤΜάκιδες και ούτο καθεξής, υπάρχει και μία μερίδα που είναι φανατικοί ΑΝΤΙ CBF-250άκιδες!

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σας;

Ότι δεν τρέχει όπως το Ζ;
    Ότι δεν υπάρχει άλλο στην κατηγορία του για να υποστηρίξετε;
    Ότι πρέπει για πρώτη μηχανή "ΣΧΟΛΕΙΟ" να πάρουμε πάνω από 500cc για να μην πάρουμε αυτό;
    Ότι δεν πρέπει να το πάρουμε γιατί κάποτε θα το βαρεθούμε;
    Ότι τί;

Σίγουρα εμφάνισε μερικά προβλήματα όταν πρωτοβγήκε και οι παλαιότεροι τα ξέρουν καλύτερα, αλλά:

1) Ήταν όλα μέσα στην εγγύηση!
    2) Δεν έχω ακούσει ΚΑΝΕΝΑ που να το αγόρασε από το φετινό καλοκαίρι και μετά και να έχει κάποιο πρόβλημα! Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ, κι ο κολλητός μου που το πήραμε σχεδόν μαζί!
    3) Έχω ρωτήσει αρκετούς στο δρόμο και μου λένε ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα!
    4) Στο φόρουμ πολλοί μπαίνουν για να λύσουν κάποιο πρόβλημα που έχουν και δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα κατόχων!

Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να οργώνουμε τα χώματα...
    Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να οργώνουμε τις πίστες...
    Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να καυλώνουμε με κόντρες...
    Συγνώμη που αγοράσαμε μηχανή να κάνουμε την Δουλειά μας μέσα στην πόλη...
    Συγνώμη που αγοράσαμε μηχανή να κινούμαστε Φθηνά μέσα στην πόλη...
    Συγνώμη που πάμε πιο γρήγορα από τις Γαμάτες Μηχανάρες σας μέσα στην πόλη...
    Συγνώμη που δεν αγοράσαμε το Ζ...

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Το προβλημα ειναι οτι δεν κανατε λιγο υπομονη μηπως βγει Ζ 250!!!!!

......ανυπομονοι

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

......ανυπομονοι

Δεν έχω πρόβλημα με κανένα προσωπικά!!!

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι

1) Να αλλάξει η αντιμετώπιση προς τα CBF 250!
    2) Να αλλάξει η αντιμετώπιση προς τους κατόχους μικρών μηχανών. ΔΕΝ αγοράζουν όλοι μηχανή για τους ίδιους λόγους και αυτό πρέπει KAI να το σκεφτόμαστε KAI να το σεβόμαστε!

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Τι μηχανή παίρνει ο καθένας είναι καθαρά υποκειμενική και προσωπική υπόθεση. Βέβαια πάιζουν και μεγάλο ρόλο και τα λεφτά και οι οδηγηκές ικανότητες. Και εμένα μου αρέσει το F4 αλλά δεν μπορώ να το πάρω αλλά ούτε και να το οδηγήσω!
    Εντάξει το Dinamik είναι πιο γρήγορο απο το CBF αλλά μόνο αυτό είναι. Απο έκει και πέρα τα έξοδα είναι πιο πολλά και αυτά που θα σου προσφέρει έιναι πολύ λιγότερα απο το CBF. Δε χρειάζεται να πουμε πια είναι αυτά. Όλοι ξέρουμε. Το ενα είναι ΠΑΠΙ και το άλλο ΜΗΧΑΝΗ. Ο καθένας υπολογίζει τι ζητάει και τι δυνατότητες έχει και αναλόγως αγοράζει το ένα ή το άλλο. Και εγωτο σκεφτόμουν όταν ήταν να αλλάξω το kymco spike μου και με το που σκέφτηκα τι προβλήματα είχε βγάλει το παπι έτρεξα να πάρω το CBF. Το μόνο κακό στην κατηγορία είναι οτι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ακόμα αλλά το YBR 250 έρχεται.
    Εν κατακλείδι ο καθένας παιρνει οτι ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.....
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    ......ανυπομονοι
    Θα πάρουμε το 750 που πάει σαν 250άρι !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    δε γ@μιέστε ρε καβασάκιδες

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    idi:

Να το επεκτείνουμε όσο θες. Με δυο οδηγούς ίδιας ικανότητας -αν μπορεί να οριστεί αυτό- θα στρίψει καλύτερα το dynamic λες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλε μου idi, όσο λίγο σε ξέρω μιλάς σωστά, αλλά εδώ είσαι φάουλ. Αφήνεις την αντιπάθειά σου στο cbf και τη συμπάθειά σου στο dynamic να μιλήσουν
    ενα λεπτο.... διαβασες ολο το μηνυμα μου ή μονο αυτο που εκανες quote? λεω πουθενα διαφοερτικα πραγματα απο αυτα που γραφεις?

και να σου πω και κατι... το dinamik ειναι προς πωληση εδω και καιρο (περιμενω να καλυψω καποιες τρυπες πρωτα) για να παρω ενα εντουρακι 250cc... στο λεω για να αποδειξω οτι δεν ερωτευμενος με αυτο απλα... εβγαλε τα λεφτα του 2 χρονια που το εχω (22,000 χλμ...) και μου αφισε τις καλυτερες εντυπωσεις!

δε βολευει πια ενα γερο (30 πια... ) και θελω κατι πιο ανετο

και ποτε δε το εχω προτεινει σε καποιον που δε του ταιριαζει (σε ολους ειπα να παρουν το crisstar ή το criss)

Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    Με αφορμή το Post του φιλαράκου, στον οποίο παρεπιπτόντως δεν θα απαντήσω μιας και δεν έχει δίπλωμα και απ'ότι φαίνεται την μούρλια του θέλει να κάνει με το dynamic, έχω να πω τα εξής:

Αν μια μερίδα του φόρουμ είναι φανατικοί Hondaκιδες, μια Kawasakiδες, ΚΤΜάκιδες και ούτο καθεξής, υπάρχει και μία μερίδα που είναι φανατικοί ΑΝΤΙ CBF-250άκιδες!

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σας;

Ότι δεν τρέχει όπως το Ζ;
    Ότι δεν υπάρχει άλλο στην κατηγορία του για να υποστηρίξετε;
    Ότι πρέπει για πρώτη μηχανή "ΣΧΟΛΕΙΟ" να πάρουμε πάνω από 500cc για να μην πάρουμε αυτό;
    Ότι δεν πρέπει να το πάρουμε γιατί κάποτε θα το βαρεθούμε;
    Ότι τί;

Σίγουρα εμφάνισε μερικά προβλήματα όταν πρωτοβγήκε και οι παλαιότεροι τα ξέρουν καλύτερα, αλλά:

1) Ήταν όλα μέσα στην εγγύηση!
    2) Δεν έχω ακούσει ΚΑΝΕΝΑ που να το αγόρασε από το φετινό καλοκαίρι και μετά και να έχει κάποιο πρόβλημα! Μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ, κι ο κολλητός μου που το πήραμε σχεδόν μαζί!
    3) Έχω ρωτήσει αρκετούς στο δρόμο και μου λένε ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα!
    4) Στο φόρουμ πολλοί μπαίνουν για να λύσουν κάποιο πρόβλημα που έχουν και δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα κατόχων!

Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να οργώνουμε τα χώματα...
    Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να οργώνουμε τις πίστες...
    Συγνώμη που δεν αγοράσαμε μηχανή να καυλώνουμε με κόντρες...
    Συγνώμη που αγοράσαμε μηχανή να κάνουμε την Δουλειά μας μέσα στην πόλη...
    Συγνώμη που αγοράσαμε μηχανή να κινούμαστε Φθηνά μέσα στην πόλη...
    Συγνώμη που πάμε πιο γρήγορα από τις Γαμάτες Μηχανάρες σας μέσα στην πόλη...
    Συγνώμη που δεν αγοράσαμε το Ζ...

αντι -cbf???????

χαλαρωσε φιλε μου ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ .... η απαντηση μου (η μοναδική αρα σε εμενα απευθύνεσαι...) ειναι αντικειμενική περα ως περα. πες μου αν εχω γραψει κατι που δεν υσχιει!

Και δεν ειπα οτι το dinamik ειναι γΛηγοροτερο ουτε τιποτα! Αν εσεις ψευτικα διαβεβαιώνεται το κοσμο που μας διαβαζει οτι το CBF250 ειναι ΤΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ …καποιος πρεπει να πει και την αντιθετη αποψη οκ???

ουτε ειπα οτι πρεπει να παρεις μηανακι για κοντρες ουτε τιποτα! ξαναδιαβασε οτι εχω γραψει και μετα απαντησε μου παλι ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ και οχι σε οτι εχεις κομπλεξ...

και με τα Ζ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ Ζ!!!!

πω πω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Τι μηχανή παίρνει ο καθένας είναι καθαρά υποκειμενική και προσωπική υπόθεση. Βέβαια πάιζουν και μεγάλο ρόλο και τα λεφτά και οι οδηγηκές ικανότητες. Και εμένα μου αρέσει το F4 αλλά δεν μπορώ να το πάρω αλλά ούτε και να το οδηγήσω!
    Εντάξει το Dinamik είναι πιο γρήγορο απο το CBF αλλά μόνο αυτό είναι. Απο έκει και πέρα τα έξοδα είναι πιο πολλά και αυτά που θα σου προσφέρει έιναι πολύ λιγότερα απο το CBF. Δε χρειάζεται να πουμε πια είναι αυτά. Όλοι ξέρουμε. Το ενα είναι ΠΑΠΙ και το άλλο ΜΗΧΑΝΗ. Ο καθένας υπολογίζει τι ζητάει και τι δυνατότητες έχει και αναλόγως αγοράζει το ένα ή το άλλο. Και εγωτο σκεφτόμουν όταν ήταν να αλλάξω το kymco spike μου και με το που σκέφτηκα τι προβλήματα είχε βγάλει το παπι έτρεξα να πάρω το CBF. Το μόνο κακό στην κατηγορία είναι οτι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ακόμα αλλά το YBR 250 έρχεται.
    Εν κατακλείδι ο καθένας παιρνει οτι ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.....
    ειπαμε συγκρινει ανομοια πραγματα και κανεις δεν ειπε οτι το dinamik ειναι πιο γΛηγορο απο το CBF 250....

πω πω (δις) ... αλλος να βαλει τα στηθια του μπροστα να υπερασπιστει τη μαμα Honda(βραζιλιας) υπαρχει? πω πω (τρις)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δε γ@μιέστε ρε καβασάκιδες
    αυτο ειναι ευχη! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

1) Να αλλάξει η αντιμετώπιση προς τα CBF 250!
    2) Να αλλάξει η αντιμετώπιση προς τους κατόχους μικρών μηχανών. ΔΕΝ αγοράζουν όλοι μηχανή για τους ίδιους λόγους και αυτό πρέπει KAI να το σκεφτόμαστε KAI να το σεβόμαστε!
    να αλλαξει η αντιμετώπιση μου δηλ προς εμενα???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    νομιζω εβγαλες τα κομπλεξ σου εδω χωρις λογο μιας και κανεις δε αντιμετωπίζει ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ετσι τους κατοχους "μικρων" μηχανων....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕς ΚΤΛ αμα διαβασεις τα ποστ μου σε αυτο το φορουμ θα καταλαβεις περισσοτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    αντι -cbf???????

χαλαρωσε φιλε μου ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ .... η απαντηση μου (η μοναδική αρα σε εμενα απευθύνεσαι...) ειναι αντικειμενική περα ως περα. πες μου αν εχω γραψει κατι που δεν υσχιει!

Και δεν ειπα οτι το dinamik ειναι γΛηγοροτερο ουτε τιποτα! Αν εσεις ψευτικα διαβεβαιώνεται το κοσμο που μας διαβαζει οτι το CBF250 ειναι ΤΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ …καποιος πρεπει να πει και την αντιθετη αποψη οκ???

ουτε ειπα οτι πρεπει να παρεις μηανακι για κοντρες ουτε τιποτα! ξαναδιαβασε οτι εχω γραψει και μετα απαντησε μου παλι ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ και οχι σε οτι εχεις κομπλεξ...

και με τα Ζ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ Ζ!!!!

πω πω...

Φυσικά δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα, αλλά περιλαμβάνει κι εσένα.
    Δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο ποστ αλλά για την γενικότερη αντιμετώπιση στα μηχανάκια αυτά. Δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την διάθεση να βρώ όλα τα αντίστοιχα ποστ που γράφτηκαν. (πχ.: Μην ξανακούσω για το CBF 250, τo μηχανάκι δάσκαλος χα,χα,χα, θα το βαρεθείς αμέσως, κλπ-κλπ)

Το αν είναι τέρας αξιοπιστίας δεν μπορείς να το κρίνεις από 5 άτομα που μπήκαν στο φόρουμ και όντως είχαν πρόβλημα, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί κάτοχοι που δεν έχουν πρόβλημα. Είπαμε το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό! Ιδίως αν έχουν αγοράσει μετά το καλοκαίρι.

Δεν είπα τίποτα για το πιο είναι γρηγορότερο. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ. Ούτε και κόμπλεξ με τις μάρκες έχω! Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν Yamaha, το δεύτερο Kawasaki και το τρίτο Ηonda. Και τα δύο πρώτα μου βγήκαν σκυλιά, και τώρα ήρθε η σειρά του τρίτου.

Αυτά!
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    B]Συγνώμη ...
    Συγνώμη ...
    Συγνώμη ...
    Συγνώμη ...
    Συγνώμη ...
    Συγνώμη ...
    Συγνώμη ...[/B]

συγχωρεμενος παιδι μου!!:rotflmao: :rotflmao:

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: dinamik vs cbf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
    γεια σας παιδια,σκεφτομαι να αγορασω το καλοκαιρακι ενα dinamik 125 or to cbf 250 και θα ηθελα να μου πειτε πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα...(δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα)
    Eυχαριστω
    P.S αν δεν το εβαλα σε σωστο μερος να αλλαχτει

1. μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να έχουν καταργηθεί τα μοντέλα αυτά....
    τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να έχουν βγει τα ιπτάμενα skateboard (βλέπε Back to the future III - είναι λίγο παλιά ταινία για σένα) και να έχουν καταργηθεί τελείως οι μηχανές

2. στο προφίλ σου φαίνεται ότι έχεις ένα SYM JET 50 ... Έχεις δίπλωμα για αυτό?

3. Το καλοκαίρι που θα είσαι 15,5 χρόνων θα έχεις δίπλωμα για το παπί ή το μηχανάκι που φαντασιώνεσαι?

4. Διάβασε πολύ εδώ μέσα τα διάφορα μοτοσυκλετιστικά άρθρα μέχρι το καλοκαίρι και τα ξαναλέμε (δώσε βάση στα στραβά και ανάποδα, οδήγηση tips)

5. Πρόσεχε, καμιά φορά η μ@λακία αντί να τυφλώνει, κουτσαίνει ή ακρωτηριάζει...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ειπαμε συγκρινει ανομοια πραγματα και κανεις δεν ειπε οτι το dinamik ειναι πιο γΛηγορο απο το CBF 250....

πω πω (δις) ... αλλος να βαλει τα στηθια του μπροστα να υπερασπιστει τη μαμα Honda(βραζιλιας) υπαρχει? πω πω (τρις)...
    Φίλε μου :a12: για την Honda. Δεν υποστηρίζω την Honda ούτε καμμία άλλη εταιρία. Όλοι τα λεφτά μας θέλουν. Εξάλλου μαζευω λεφτά να πάρω το Fazer S2 το πάσχα :smilea: :smilea: !
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ybr 250 vs cbf 250
    από craven21gr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 20:29
  2. ninja 250 VS vtr 250 VS cbf 250
    από Pappios στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2009, 02:18
  3. CBF-250 vs Varadero-125
    από oulas στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 17:09
  4. Beverly 250 vs CBF 250
    από DrLo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 13:57
  5. Honda CBF-250 vs Cagiva Planet 125
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2004, 21:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •