Πάρα πολύ σωστά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
ειπε οτι ψυχει καλυτερα και γρηγοροτερα τον κινητηρα.
(μόνο που ΔΕΝ πρέπει να ψύχεται καλύτερα και γρηγορότερα ένα ΚΡΥΟ μοτέρ !!!)
Πάρα πολύ σωστά !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
ειπε οτι ψυχει καλυτερα και γρηγοροτερα τον κινητηρα.
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Και εμενα μου το εβγαλε ο μηχανικος μου χωρις να με ρωτησει και μαλιστα μου το ειπε αφου τον ειχε βγαλει και οταν τον ρωτησα τον λογο μου ειπε οτι ψυχει καλυτερα και γρηγοροτερα τον κινητηρα.
Λεω υπαρχει περιπτωση να εχουμε κανενα προβλημα αργοτερα οχι μου λεει ισα ισα ειναι καλυτερα γιατι ποτε δεν ζεσταινεται το μηχανακι ητε χειμωνα ητε καλοκαιρι.
Αν παω σημερα και του πω να μου τον ξανα βαλει ποσο θα μου κοστισει σαν ανταλακτικο σε περιπτωση που τον εχει πεταξει?
εσύ θα τον πληρώσεις τον θερμοστάτη που σου έβγαλε ?![]()
![]()
![]()
παίζει να αφαιρουν τους θερμοστάτες κ να είναι τόσο... λαμόγια που να τους μεταπωλούν???Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πάρα πολύ σωστά !!!
δε μπορώ να δώσω άλλη λογική εξήγηση στο γιατί μπορεί ένας μηχανικός να αφαιρεί
θερμοστάτη κ μάλιστα χωρίς να ενημερώνει τον ιδιοκτήτη.
εκτός κ αν εκτός από λαμόγια είναι κ κουλοί κ άσχετοι![]()
MT03ANGEL
Οντως ειδικα τον χειμωνα που αργει ουτως η αλλως να πιασει την θερμοκρασια λειτουργιας ο κινητηρας δεν θα την πιασει σχεδον ποτε!Αντιθετωε το καλοκαιρι θα ζεσταθει γρηγορα αλλα σε κινηση θα σηκωνει θερμοκρασια και αντε γεια φλατζα κεφαλης και ισως και καπακι!Με λιγα λογια δεν ειναι μ@λ@κες οι Japs που κατασκευασαν ενα θηριο με ολα τα απαραιτητα και ενας(μαλλον πολλοι)παπαρας μηχανικος να κανει του κεφαλιου του πιθανως για να εξασφαλισει δουλεια στο μελλον!!Σου λεει σε μενα θα ερθει οταν το παρει το μοτερ στο χερι,οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναιο να βαλεις τον θερμοστατη και να μην ξαναπας σε αυτον τον μηχανικο φιλε μου,ανα ειναι και φιλος σου?ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πάρα πολύ σωστά !!!
(μόνο που ΔΕΝ πρέπει να ψύχεται καλύτερα και γρηγορότερα ένα ΚΡΥΟ μοτέρ !!!)![]()
![]()
Παντα μα παντα φιλικα![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Να μην πώ και εγώ την ................
Μπας να αλλάξεις τάπα στο ψυγείο?
Πόσο να κάνει.
Τραβηγμένο μεν αλλά δεν ξέρεις.
Πάιζει βέβαια και καμιά φλάτζα κεφαλής ε?
Οσο για τον θερμοστάτη, ομόνος που έχω είναι στο τουτου που πήρα πρόσφατα μεταχειρισμένο.
Το πρωί δεν ζεσταίνεται με τίποτα αλλά δεν το ξέρω το αυτοκίνητο οπότε λέω μπορεί να είναι φυσιολογικό.
Την Κυριακή που βγήκα εθνική βλέπω με πέμπτη και αρκετά θερμοκρασία τέρμα κάτω.
Καί όταν λέω κάτω εννοώ κάτω απο την γραμμίστα που το manual
"μην το πιέζεται πρίν ζεσταθεί"
Είναι αυτονόητο οτι ο προηγούμενος έβγαλε το θερμοστάτη.
Αλλαξέ το ψυγείο που πιθανόν δημιουργούσε πρόβλημα με την θερμοκρασία, αλλά στην πορεία του είχαν βγάλει και τον θερμοστάτη.
Και αν σκευτεί κανείς οτι ο θερμοστάτης στο τουτου μου ανοίγει εντελώς στους 108 βαθμούς καταλαβαίνεται τι ζημιά έχει γίνει στον κινητήρα που τόσο καιρό δούλευε σε άσχετες θερμοκρασίες.
Και δεν είναι απλά η θερμοκρασίες στον κινητήρα.
Δεν μπορεί ο ψεκασμός βλέποντας παγωμένο νερό να τράβαγε τσόκ και να πήγαινα πετώντας βενζίνη απο την εξάτμηση?
Πάντως η έλλειψη θερμοστάτη να σας βάζει σε υποψία για πρόβλημα σε παλαιότερο ιδιοκτήτη που αντιμετωπίστηκε πρόχειρα και "οικονομικά" (με θάψιμο)
Standard !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πάντως η έλλειψη θερμοστάτη να σας βάζει σε υποψία για πρόβλημα σε παλαιότερο ιδιοκτήτη που αντιμετωπίστηκε πρόχειρα και "οικονομικά" (με θάψιμο)![]()
Μπααα...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MT03ANGEL
παίζει να αφαιρουν τους θερμοστάτες κ να είναι τόσο... λαμόγια που να τους μεταπωλούν???
(δεν αξίζει τον κόπο...)
Απλά είναι ένας "εύκολος" τρόπος να ξεπεραστεί (πρόχειρα και ζημιογόνα τελικά...) το πρόβλημα της υπερθέρμανσης !!
Και αν σας πώ οτι το τουτου μου πίνει και καμιά 200 ml ψυκτικό υγρό στα 3000 χιλ και με την άνοδο της θερμοκρασίας ανεβαίνει και η στάθμη στο δοχείο υπερχύλισης μπορείτε να μου πείτε σε πόσα χιλιόμετρα πάω για φλάτζα κεφαλής?
![]()
Ξέρω ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να βγάλει ένα χαλασμένο θερμοστάτη προσωρινά μέχρι να τον αντικαταστήσει αλλά μηχανικός και για πάντα![]()
![]()
![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Επειδή δεν παίρνεις ταξί μάλλον.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Ξέρω ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να βγάλει ένα χαλασμένο θερμοστάτη προσωρινά μέχρι να τον αντικαταστήσει αλλά μηχανικός και για πάντα![]()
![]()
![]()
Ειδικά τα παλιά δεν έχουν ουτε για δείγμα θερμοστάτη.
Αλλά δουλεύουν συνέχεια ρελαντί στην πόλη και απο συντήρηση......
Εχω παρατηρησει οτι βαζουν και χαρτονι στην μασκα για να μην κρυωνει πολυ το νερο(παραφλου?χα χα χα το αλλο με τον τοτο το ξερετε?) το ψυγειο επειδη εχει συνεχη ροη χωρις τον θερμοστατη.Α ρε ελληνα καγκουρα πατεντιαρη!Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Επειδή δεν παίρνεις ταξί μάλλον.
Ειδικά τα παλιά δεν έχουν ουτε για δείγμα θερμοστάτη.
Αλλά δουλεύουν συνέχεια ρελαντί στην πόλη και απο συντήρηση......![]()
Keep spamming!!!:a13:
και πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι ''επαθε'' φλατζα κεφαλης?
ποια ειναι τα ''συμπτωματα''?
και εστω οτι οκ καταλαβαμε οτι επαθε,τι θα αλλαξει ο μηχανικος μετα για να διορθωση την βλαβη?την φλατζα κεφαλης η και τιποτα αλλο?![]()
George no brakes
να πω και εγω τα δικα μου
συμφωνω με στεφανο για ταπα ψυγειου εφοσον βαλεις θερμοστατη και η κατασταση δεν βελτιωθει
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
να πω και εγω τα δικα μου
συμφωνω με στεφανο για ταπα ψυγειου εφοσον βαλεις θερμοστατη και η κατασταση δεν βελτιωθει
μμμ...
μια ερωτηση (απο τις πολλες που μαλλον προκειται να κανω!!)
πως μια ταπα ψυγειου μπορει να επηρεασει την ολη διαδικασια ψυξης?
δλδ τι μπορει να χαλασει στην ταπα του ψυγειου?και επηρεαζει την θερμοκρασια?
ρωταω γιατι δεν θελω μεθ΄αυριο να μου πει ο μηχανικος ''μεγαλε θελεις αλλο ψυγειο'' η κατι αλλο για να μου φαει λεφτα.
ευχαριστω!!
George no brakes
Sam, καταρχας ΜΠΡΑΒΟ για την ψυχραιμια σου! Εγω επειδη δεν ειμαι καθολου ψυχραιμος τυπος, οταν θα ανακαλυπτα τις πατεντες του πρωην ιδιοκτητη που προκαλεσαν ζημια εν αγνοια μου, θα πηγαινα απο το σπιτι του και αφου τον ελιωνα στο ξυλο (αιμα ομως λεμε), και του εσπαγα οτι ειχε και δεν ειχε (μηχανη, αυτοκινητο, κλπ), θα πηγαινα απο τον μηχανικο του και θα τον εβαζα να πει το Πατερ Ημων αναποδα και θα τον εστελνα να κανει παρεα με τον αλλο π@π@ρ@ στο ΚΑΤ.
Τετοια τσ$&λανια ΜΟΝΟ απο τετοια αντιμετωπιση καταλαβαινουν!!Αλληταραδες! Λες και εμεις ειμαστε τα κοροιδα μετα να πληρωνουμε τις ανοησιες τους!!
![]()
@ Παυλαρας: Φιλε να πας στο μηχανικο σου και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Να βαλει πισω το θερμοστατη. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν θα πληρωσεις τιποτα! Αφου λοιπον στον βαλει, θα του πεις "οκ, κατσε να σου βαλω κ εγω εναν τωρα" και θα του χωσεις το κρανος εκει που ο ηλιος δεν φεγγει!![]()
Αντε πια! Με τους καφρους!!![]()
![]()
![]()
.....ουφ..... τα ειπα κ ξεθυμανα!![]()
Νίκος
Open Horizons