Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
VALLETO
Balleto
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
VALLETO
Balleto
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
εκτος οτι εισαι ενας φασιστας των δρομων , απαξιωνεις και την πνευματικη - καλλιτεχνικη κληρονομια και παρακαταθηκη του τοπου....τσ, τσ, τσ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Ζητώ ταπεινά συγνώμη.Βαρέστε με να εξιλεωθείτε..Γδάρτε με και βάλτε με στο αλάτι.--------------->(((Βάλτε με να ακούσω Βέρα Λάμπρου.)))<---------Κάντε με πολιτικό.....δεν αξίζω τίποτα..![]()
πισσα και πουπουλα !
:rotflmao: :rotflmao:
Είστε προβοκάτορες και ανιφριάδορες!Χαλεποί ποταπόσαυροι!
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
τί έκανα λέει;Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Σταυρώστε με..εγώ φταίω που δεν άφησα τον αρχηγό των τσιρότσι (φυλή που προήλθε απο την ένωση απάτσι και τσιρόκι) να περάσει
εχεις καμια σχεση με τον Ζουραρη?Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Είστε προβοκάτορες και ανιφριάδορες!Χαλεποί ποταπόσαυροι!![]()
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ασχετα το οτι ηταν καραγκιοζης ο ανθρωπος (χωρις κρανος με 200....κ.λ.π)....Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Είμαι χθες Αττική Όδο και οδηγάω το αμαξάκι μου με κατεύθυνση Ελευσίνα γιατί μεταφέρω κάτι μπομπονιέρες(μεγααααααααααααααααλη ιστορία).Στην μεγάλη ευθεία πριν βγεις περιφερειακό Αιγάλεω πιάνω αριστερά να προσπεράσω ένα αμάξι.Κοντά 100 αυτός πιάνω 120 εγώ να προσπεράσω.ΠΑΝΩ στην προσπέραση έρχετε στο αριστερό ρέυμα μια μηχανή που πήγαινε χαλαρά πάνω απο 200..Αφού αναβοσβήνει φώτα και πατάει κόρνες(παρ'ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί είμαι ήδη αριστερά σε προσπέραση) ο τύπος πλακώνετε στα φρένα κάνει ένα μεγαλοπρεπές ντριφτάρισμα και σταματάει σε απόσταση μερικων μικρόμετρων απο τον προφυλακτήρα μου...με το που περνάω το αμάξι κόβω δέξια να τον αφήσω να περάσει..Τι βλέπω?
Μία R1 του 2005 με βγαλμένα τα πλαστικά και έναν αναβάτη να φοράει φορμίτσα και ένα μπουφανάκι μαύρο.Χωρίς πίσω φώτα και...χωρίς κράνος.Με το που περνάει δίπλα μου μου κάνει ένα ευγενικότατο κωλοδάχτυλο και φέυγει πάλι με μπαντιλίκια(και αυτά εν κινήσει από τα 120 που πήγαινα εγώ..Πόσο μεγάλοι μαλ@κες υπάρχουν στον κόσμο??Και γιατί για κάποια τέτοια μ@λ@κισμέν@ εμένα ως μοτοσυκλετιστή να με αντιμετωπίζουν σαν αλήτη μηχανόβιο?...Έλεος πια με την μαλ@κία κάποιων ανθρώπων..![]()
εσυ απο οτι εχω καταλαβει εχεις και μηχανη.....οκ..?
το λεω σε ενα συν μοτοσυκλετιστη και οχι σε ενα ασχετο οδηγο αυτοκινητου...![]()
πριν κανεις την προσπεραση...... δεν κοιταξες καθρεπτες..?
και αν κοιταξες...... δεν τον ειδες που ερχοταν με ολα..?
και αν τον ειδες..... γιατι βγηκες..?
και αν τον ειδες αφου ειχες βγει........ γιατι δεν εβγαλες αριστερο φλας και να πας ακρη αριστερα ωστε να του δωσεις χωρο να περασει αφοβα...??
και αν τον ειδες αφου εχεις ηδη αρχισει την προσπεραση ............γιατι δεν εβγαλες κατευθειαν δεξι φλας κατα την προσπεραση...και να πατησεις και λιγο παραπανω γκαζι ωστε με ολα αυτα να του δειξεις οτι τον εχεις δει και οτι κανεις οτι μπορεις καλυτερο για να βγεις απο μπροστα του και να του ελευθερωσεις το δρομο...??
σου εδωσα πιστευω ολες τις περιπτωσεις...οπως εγω θα αντιδρουσα....με το κουτι σε μια τετοια περιπτωση....
διοτι οπως εχω πει μπαινω καθε μερα (με τη μηχανη) Α.Ο και επειδη παντα πηγαινω πιο γρηγορα απο τα κουτια (μου τυχγαινουν καθημερινα τετοια περιστατικα) ...αν μου δωσουν να καταλαβω οτι με εχουν δει τοτε και εγω περναω πιο αφοβα ......αν ομως ειναι στα @ρχιδι@ του.....τοτε και εγω .....:a017: :a31:
αν τωρα τα εκανες ολα αυτα .... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ....ο τυπος...
αν οχι πιστευω πως φταις εσυ....![]()
στο λεω φιλικα....:wacko: ...για να προσεχεις την επομενη φορα πιο πολυ...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
![]()
κι οτι ετοιμαζομουν να ρωτησω εγω!
φιλε gloum ειπες οτι ησουν στη μεγαλη ευθεια και οτι μονο πισω δεν ειχε φωτα... αρα μπροστα ειχε....... γιατι δεν τον ειδες???
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
ασε που του έριξες το ατομικό ρεκόρ χρόνου δουλειά-σπίτι.......!!!! Απαράδεκτο.......
Λέτε να του φύγανε τα πλαστικά απο τον αέρα και να μην πήρε χαμπάρι??![]()
![]()
CALCULATOR ISLAND
To είπες μόνος σου φίλε..όταν έκοψα αριστερά να προσπεράσω ΔΕΝ υπήρχε τίποτα απο πίσω.Ο τύπος λογικά η ήρθε από παρακείμενη είσοδο η δεν ξέρω και εγώ απο πού..αλλά ΔΕΝ υπήρχε κάτι από πίσω.Είμαι 27 οδηγώ από τα 15 και έχουν δει τα μάτια μου πολύ πράγμα.Πίστεψε με..τα σκέφτηκα ότι είπες πολύ πρινΑρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
Απλά μαλάκας..
![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Γιατί πολύ απλά όταν έκοψα αριστερά ο τύπος ΔΕΝ ήταν πίσωΑρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
γιατι δεν τον ειδες???![]()
μαλλον θα ειχε κομπλεξ κατωτεροτητας και θα ηθελε να αναδειξει τον ανδρισμο του....
μπραβο στο παλικαρι!!
σπανιζουν τετοιοι γνησιοι ανδρες
:a19:
![]()
![]()
![]()
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια..ρε ΜΠΛΟΥΜ εσυ ησουνα?Με ολες αυτες τις μπομπονιερες πισω θες να πεις οτι με ειδες??Γιαυτο σου κορναρα και επαιζα με τα φωτα!!!Το μηχανακι ηταν ενος φιλου και το πηρα για μια βολτα....Τι ινδιανοι και καουγκειδες ιστοριες λετε....
Δεν καταλαβα..οποιος δεν φοραει κρανος ειναι μαλακας και επιδειξιας!?Για συνελθετε λιγο!!![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αφού ξέρω ότι κατα βάθος γούσταρες να πάρεις και εσυ μπομπονιέρα...γιαυτό και προκαλούσες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ασχετα το οτι ηταν καραγκιοζης ο ανθρωπος (χωρις κρανος με 200....κ.λ.π)....![]()
εσυ απο οτι εχω καταλαβει εχεις και μηχανη.....οκ..?
το λεω σε ενα συν μοτοσυκλετιστη και οχι σε ενα ασχετο οδηγο αυτοκινητου...![]()
πριν κανεις την προσπεραση...... δεν κοιταξες καθρεπτες..?
και αν κοιταξες...... δεν τον ειδες που ερχοταν με ολα..?
και αν τον ειδες..... γιατι βγηκες..?
και αν τον ειδες αφου ειχες βγει........ γιατι δεν εβγαλες αριστερο φλας και να πας ακρη αριστερα ωστε να του δωσεις χωρο να περασει αφοβα...??
και αν τον ειδες αφου εχεις ηδη αρχισει την προσπεραση ............γιατι δεν εβγαλες κατευθειαν δεξι φλας κατα την προσπεραση...και να πατησεις και λιγο παραπανω γκαζι ωστε με ολα αυτα να του δειξεις οτι τον εχεις δει και οτι κανεις οτι μπορεις καλυτερο για να βγεις απο μπροστα του και να του ελευθερωσεις το δρομο...??
σου εδωσα πιστευω ολες τις περιπτωσεις...οπως εγω θα αντιδρουσα....με το κουτι σε μια τετοια περιπτωση....
διοτι οπως εχω πει μπαινω καθε μερα (με τη μηχανη) Α.Ο και επειδη παντα πηγαινω πιο γρηγορα απο τα κουτια (μου τυχγαινουν καθημερινα τετοια περιστατικα) ...αν μου δωσουν να καταλαβω οτι με εχουν δει τοτε και εγω περναω πιο αφοβα ......αν ομως ειναι στα @ρχιδι@ του.....τοτε και εγω .....:a017: :a31:
αν οχι πιστευω πως φταις εσυ....![]()
στο λεω φιλικα....:wacko: ...για να προσεχεις την επομενη φορα πιο πολυ...![]()
+10 στον σπορο!
γκλουμ οκ εχεις μεγαλη εμπειρια στο τιμονι γιαυτο θα επρεπε να μπορεσεις να του δωσεις μισο-ενα μετρο να περασει!
δε θα σε κανουμε ουτε πολιτικο,ουτε θα σε παστωσουμε,ουτε κ τη λαμπρου θα σου φερουμε στα ποδια σου, απλα στην επομενη προσπεραση διπλοτσεκαρε τα καθρευτακια, κυριως δε οταν εισαι φορτομενος με τις μπΟμπΟνιερες!
Dorsoduro 750 & Norton 16H