Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Ο τυπος ειναι βλακας κι οχι εγκληματιας.

Δε νομίζω πως απαιτείται ιδιαίτερη ευφυία για να καταλάβει κάποιος πως πρέπει να σταματάει στα κόκκινα. Εγκληματίας. Μηδενική ανοχή.

Θυμηθείτε και την περσινή ιστορία του DimChios....
    Mπορεί να είναι οτιδήποτε.... εγκληματίας, ψυχοπαθής, βλάκας.....

Όπως έτυχε σε συγγενή μου σε επαρχιακό δρόμο (με αυτοκίνητο) μία τρελλή θεια που προσπαθούσε να τη βγάλει από το δρόμο. Με τα πολλά την έκανε μέσα σε ένα βενζινάδικο και η τρελλή πήγε κι έπεσε σε κάτι ταμπέλες στην είσοδο και σταμάτησε.

Τελικά αφού ήρθε και η τοπική αστυνομία, ξέρετε τι βρήκαν (οι δικοί μου)?

Ότι η θειά είχε χάσει παιδί σε τροχαίο κι έκτοτε ήταν με ψυχοφάρμακα και συχνά έβγαινε παγανιά στους δρόμους......... εν γνώση των τοπικών αρχών.

Ποιός είναι ο δολοφόνος?

Νομίζω στη διαδρομή Σέρρες-Θεσσαλονίκη (για όσους τύχει να περάσουν-μπορεί να τριγυρνάει ακόμα ελεύθερη).

You BETA believe...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Υπάρχουν ενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα :

1 -Προσωπικό όφελος
    -Όφελος προς τρίτους

2 -Προσωπικό όφελος
    -Ζημία προς τρίτους

3 -Προσωπική ζημία
    -Όφελος προς τρίτους

4 -Προσωπική ζημία
    -Ζημία προς τρίτους

Το 1 προφανώς είναι οι κοινώς αποδεκτές ενέργειες
    Το 2 είναι οι ενέργειες σκοπιμότητος , χωρίς ηθική
    Το 3 είναι οι αλτρουιστικές ενέργειες

και το 4....οι μαλακισμένες ενέργεις που πράττοντε απο ηλίθιους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Θυμηθείτε και την περσινή ιστορία του DimChios....
    Mπορεί να είναι οτιδήποτε.... εγκληματίας, ψυχοπαθής, βλάκας.....

Να συμπληρώσω σε παρακαλώ?

Ηλίθιος, ανίδεος, στ' @@δια του, κ@υλομένος, μ@λάκας ή απλώς...

ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ!

Δεν έχει τόση σημασία ποιός θα ερχόταν απέναντι...άν θα ήταν μοτό, αμάξι ή φορτηγό! Θα έμπλεκε κάποιος που πήγαινε απλώς στη δουλειά του με μόνη διαφορά ότι αναλόγως του οχήματος θα χτυπούσε ή όχι! Σημαντική διαφορά θα μου πείτε...

Ο μ@λάκας όμως παραμένει μ@λάκας και θα εξακολουθεί αν δεν το ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!

Re: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Θέτω έτσι την ερώτηση για να μην έχουμε ακόμα ένα ποστ που θα λέμε όλοι α τον ηλίθιο, α τον ΄πείξε το δείξε και πάει λέγοντας.
    Αυτός ο άνθρωπος που θα περιγράψω τι ήταν τελικά, βάση τςη πράξης του; Ανεγκέφαλος ή εγκληματίας;
    Και γιατί δηλαδή γι' αυτούς τους ανθρώπους να μην ισχύει το έγκλημα εκ προμελέτης και όχι εξ αμελείας που κατηγορούνται όταν πάνε στο δικαστήριο;

Χτες βράδυ-σήμερα δηλαδή τα ξημερώματα κινούμαι στη λεωφόρο Κύμης με την τίγρη μου.
    Κόκκινο φανάρι ΝΑ μπροστά μας, λίγο πριν βγούμε Κηφισίας. Στο σημείο που είναι η γέφυρα για να καταλάβετε που ευθεία και αριστερά βγαίνεις Κηφισίας προς Κηφισιά κλπ και μετά το φανάρι δεξιά πας προς Αθήνα.
    Λοιπόν κόκκινο καρακόκκινο και έχω κάτσει κανονικότατα και περιμένω. Απέναντι μου ΙΧ επίσης περιμένει ο άνθρωπος.
    Στον καθρέφτη μου βλέπω φως το οποίο πλησιάζει γρήγορα... πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ γρήγορα!
    Κοίτα το μαλάκα λέω με το ζόρι θα σταματήσει... μα τι κάνει... δεν κόβει, δεν θα προλάβει...
    και ο αρχιδολοφόνος περνά με μεγάλη ταχύτητα μιλάμε για πραγματικά μεγάλη ταχύτητα κανονικότατα το κόκκινο χωρίς να κόψει ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Στεγνότατα!!!!!!!
    Δεν πρόλαβα ούτε αριθμό να συγκρατήσω ούτε να τον δω καλά΄ούτε τίποτα.
    Μετά έκατσα και κοίταγα τον τύπο στο ΙΧ που περίμενε ο ανθρωπάκος κανονικά κι αυτός εμένα. Σίγουρα σκεφτόμασταν περίπου το ίδιο πράγμα:
    "Αν εκείνη την ώρα πέρναγε ένα παπάκι ή μία μοτοσικλέτα..."
    Κι εγώ σκέφτηκα:
    "Αν ήταν ένας από μας... από τα παιδιά που μιλάμε";;;
    Ρε αυφού δεν έσκασε απάνω σου ή αφού δεν περνούσε κανείς εκείνη την ώρα με το πράσινο που είχε ο άλλος δρόμος....πάλι καλά να λές.......Πολύ Αμερικανάκια την έχουν δει μερικού θαρώ!!!! Δλδ...πέρνουμε φόρα κι όποιον πάρει ο χάρος?? Εντελώς ανεγκέφαλοι και ανεύθηνοι!!!Δλδ μιλάμε για χοντρό σκηνικό........!Απαπαπα........άλλη βλακεία αυτή...πάς σαν τον άθρωπο στο ρεύμα σου κι έρχετε ο κάθε μάπας και πέφτει απάνω σου στα καλά καθούμενα!!!!Αντε μην αρχίσω με κάτι τέτοιους μλκες!!!Αντε.....πρωϊνιάτικα!! :a37:
    CALCULATOR ISLAND

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    στελιο τα σχολια για τον τυπα περιττα......

απο εκει και περα θα θυμισω αυτο που μας ειπαν στο 0-300 (στο τελως στο μαθημα ασφαλους οδηγησης εντος πολης...)

ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ Ή ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!!!

ναι ξερω ουτε εγω το κανω παντα αυτο.....

ΜΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Δεν ωφελεί να κάνουμε ψυχανάλυση στο τύπο που πέρασε με κόκκινο ή που βγήκε από στενό.

Ωφελεί όπως προϋπώθηκε να έχουμε το νού μας και να προβλέπουμε τη κίνηση έχοντας κατα νου τη χειρότερη περίπτωση...

Κλασική περίπτωση και η φετινή η δικιά μου που κουτί φρέναρε πριν βγει σε λεωφόρο, και μόλις πέρναγα (αφού σιγουρεύτηκα ότι είχε σταματήσει και συνέχισα τη πορεία μου), χωρίς καν να κοιτάξει προς το μέρος μου, πάτησε γκάζι και βγήκε...

Το λάθος μου; Δεν κόρναρα αρκετά νωρίς (το ότι δεν με βλέπουνε το θεωρώ δεδομένο κάργα).

Εγκληματίας.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Re: Re: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Σωστά όλα αυτά αλλά φίλε μου.. κόλλησα!
    Έμεινα σου λέω εκεί! Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που είδα. Όπως έμεινε και ο άλλος ο κακομοίρης ο οδηγός απέναντι μου.
    Σε πολλές περιπτώσεις βρίζεις, βλαστημάς κάνεις κάποιο νόημα... εχτές τίποτα!
    Δύο άτομα είχαμε μείνεικαι απλώς κοιταζόμασταν. Ούτε νεύμα δεν κάναμε...
    Αλλά να σας πω κάτι;
    Θα το πω κι ας με παρεξηγήσουν κάποιοι και είναι η πρώτη φορά που λέω κάτι τέτοιο:

Χάθηκε εκείνη την ώρα να περνάει ο τρελλός των ΒΠ με το χάμερ;;;;;;;;; Χάθηκε;;;;;;
    Τωρα καταλαβα οτι σου ειπα μαλακια γιατι πιανεσε στον υπνο ετσι οπως περνανε.Και αμα τον κυνηγησεις τι θα πετυχεις?τιποτα.

Εχτες στην μαραθωνος 2 ατομα παραβιασαν κοκκινο και δεν προλαβα να κανω κιχ.

Ευτυχως ο νεος κωκ θα τους τακτοποιησει ολους. :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Τωρα καταλαβα οτι σου ειπα μαλακια γιατι πιανεσε στον υπνο ετσι οπως περνανε.
    Και αμα τον κυνηγησεις τι θα πετυχεις?τιποτα.

Εχτες στην μαραθωνος 2 ατομα παραβιασαν κοκκινο και δεν προλαβα να κανω κιχ.

Ευτυχως ο νεος κωκ θα τους τακτοποιησει ολους. :rotflmao:

άντε πάλι, θα νομίζετε ότι το κάνω επίτηδες στο τέλος....

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Re: Re: Re: Re: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    άντε πάλι, θα νομίζετε ότι το κάνω επίτηδες στο τέλος....

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Ρε dim τι σχεση εχει το δικο σου περιστατικο με τα νεκρα κοκκινα που παραβιαζουν καθημερινα οι ανθρωπες.

Εισαι στην μαραθωνος περιμενεις στο κοκκινο,δεν κινειται τιποτα και ξαφνικα εμφανιζεται ΙΧ τσεκαρει και περναει.
    Δεν ειμαι απ'τους τυπους που δεν κανουν τιποτα,αλλα εκεινη την στιγμη τι να κανω(οταν ο αλλος ειναι και νορμαλ)να παιξω το ρολλο του αστυνομικου?

Και μενα προχτες ενας πηγε να με πεταξει πανω στης μπαριερες και μετα επηδει του αναψα τα φωτα σταματησε για να με δειρει κιολας.Ξερεις τι επαθα κατεβηκα κατω του ριξα 2 χαστουκια και μετα μου ζητησε συγνωμη.
    Μετα στεναχωρηθηκα για την πραξη μου χωρια οτι μπορει να εμπλεκα πολυ ασχημα κιολας.

Παντως πολλες φορες ευχομαι να ημουν Ζητας.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Βλάκας ή... Εγκληματίας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε dim τι σχεση εχει το δικο σου περιστατικο με τα νεκρα κοκκινα που παραβιαζουν καθημερινα οι ανθρωπες.

Εισαι στην μαραθωνος περιμενεις στο κοκκινο,δεν κινειται τιποτα και ξαφνικα εμφανιζεται ΙΧ τσεκαρει και περναει.
    Δεν ειμαι απ'τους τυπους που δεν κανουν τιποτα,αλλα εκεινη την στιγμη τι να κανω(οταν ο αλλος ειναι και νορμαλ)να παιξω το ρολλο του αστυνομικου?

Και μενα προχτες ενας πηγε να με πεταξει πανω στης μπαριερες και μετα επηδει του αναψα τα φωτα σταματησε για να με δειρει κιολας.Ξερεις τι επαθα κατεβηκα κατω του ριξα 2 χαστουκια και μετα μου ζητησε συγνωμη.
    Μετα στεναχωρηθηκα για την πραξη μου χωρια οτι μπορει να εμπλεκα πολυ ασχημα κιολας.

Παντως πολλες φορες ευχομαι να ημουν Ζητας.

Oups, SORRY!!!
    ΝΑΙ έχεις δίκιο σε αυτό που αναφέρεσαι!!! Εγώ ο μλκς που έχω τη "μύγα" το πήγα αλλού!
    Όντως σε αυτή την περίπτωση, τί να κάνεις? Τον αστυνόμο?
    Καλά τα λές! Και πάλι συγνώμη! Παρερμήνευσα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Ο τυπος ειναι εγκληματικα βλακας...

Ειναι να μην σου τυχει...αλλα μπορεις πολυ να μειωσεις τις πιθανοτητες να σου συμβει κατι τετοιο κανοντας αυτο που λεει ο div400. Να κοβεις ταχυτητα στις διασταυρωσεις ακομα και αν εχεις πρασινο και να ελεγχεις πριν περασεις. Εγω δυστυχως η ευτυχως μαλλον το εμαθα με ενα σπασμενο ποδι μονο.

Τωρα για να περναει ο αλλος κοκκινο με αυτοκινητα και μηχανες σταματημενα πολυ πιθανον κατι να εχει πιει η παρει. Αν θα μπορουσα να τον ακολουθησω και να υποδειξω στην αστυνομια που ειναι για να τον μαζεψουν πριν βαλει σε κινδυνο και αλλους, οπως εκανε ο dimchios και αλλα παιδια που εχουν αναφερει παρομοιες περιπτωσεις στο παρελθον, θα το εκανα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός βλάκας να ήταν;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 181
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:00
  2. Χαμογελάω σαν Βλάκας
    από paramedic στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2007, 16:46
  3. ο βλακας
    από harpoon στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ