.......κι ργω δεν ειμαι πολυ σιγουρος για τις 5200 στροφες......:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ευτυχώς που τα εξήγησες γιατί δεν τα είχα καταλάβει...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
.......κι ργω δεν ειμαι πολυ σιγουρος για τις 5200 στροφες......:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ευτυχώς που τα εξήγησες γιατί δεν τα είχα καταλάβει...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
ποια ειναι αυτη η αλλη διασταση Ζ που μιλανε???????![]()
it's a whole new dimensionΑρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
ποια ειναι αυτη η αλλη διασταση Ζ που μιλανε???????![]()
(Αnton, τις λέει τις μαλακιούλες της η ΚΤΜ, σιγά μη βγάζω κεφαλή σε ΚΟΥΤΑ μηχανάκι για να μετρήσω το Ζ)![]()
You BETA believe...
You BETA believe...
Το σημειο G το βρηκες ??Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
it's a whole new dimension
(Αnton, τις λέει τις μαλακιούλες της η ΚΤΜ, σιγά μη βγάζω κεφαλή σε ΚΟΥΤΑ μηχανάκι για να μετρήσω το Ζ)![]()
20.000 στροφες θα παει το μηχανακι !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Μου φαίνετε διυλίζουμε τον κώνωπα λέμε, αντί να περνάμε τις ώρες μας στα χώματα και στις εξοχές ασχολούμαστε με το κατσαβίδιασμα του πριονιού λέμε
Και να πω ότι το χεριάζετε!!! Εδώ τρέξαμε scrable με 70 πίεση πίσω και δεν το πήραμε χαμπάρι (που να σταματάς τώρα να βγάζεις πίεση… μανούβρα, μιάμιση ώρα είναι μόνο μωρεεεεεε τελειώνει :hypnotize)
![]()
Βρε αντε παγενε ρυθμισε τις αναρτησεις σου εσυ, που τις εχεις κουτσουρο ετοιμες για το τζακι......Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Μου φαίνετε διυλίζουμε τον κώνωπα λέμε, αντί να περνάμε τις ώρες μας στα χώματα και στις εξοχές ασχολούμαστε με το κατσαβίδιασμα του πριονιού λέμε
Και να πω ότι το χεριάζετε!!! Εδώ τρέξαμε scrable με 70 πίεση πίσω και δεν το πήραμε χαμπάρι (που να σταματάς τώρα να βγάζεις πίεση… μανούβρα, μιάμιση ώρα είναι μόνο μωρεεεεεε τελειώνει :hypnotize)
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτές τις σοφιστίες είναι πολύ εύκολο να τις λες αλλά -παρ'όλη τη συμπάθεια που σου τρέφω- εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
![]()
Ίσως να φταίει ότι πριν 15 (ακριβώς) χρόνια έχανα χρόνο και χρήμα στο πρωτάθλημα Enduro γιατί άκουγα τι έλεγαν κάποιοι ΠΟΛΥ γνωστοί του χώρου μέχρι που άρχισα όχι να διυλίζω τον κώνωπα αλλά να κάνω τον μουγγό να μιλάει.
Όσο για το αν το λασπώνω, ανέτρεξε σε άλλο thread που έχω ανοίξει.
Δυστυχώς αυτό το ΣΚ δεν θα μπορέσω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ελπίζω το επόμενο να προλάβω να κάνω την διαδρομή του Attica.![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αυτές τις σοφιστίες είναι πολύ εύκολο να τις λες αλλά -παρ'όλη τη συμπάθεια που σου τρέφω- εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Ίσως να φταίει ότι πριν 15 (ακριβώς) χρόνια έχανα χρόνο και χρήμα στο πρωτάθλημα Enduro γιατί άκουγα τι έλεγαν κάποιοι ΠΟΛΥ γνωστοί του χώρου μέχρι που άρχισα όχι να διυλίζω τον κώνωπα αλλά να κάνω τον μουγγό να μιλάει.
Όσο για το αν το λασπώνω, ανέτρεξε σε άλλο thread που έχω ανοίξει.
Δυστυχώς αυτό το ΣΚ δεν θα μπορέσω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ελπίζω το επόμενο να προλάβω να κάνω την διαδρομή του Attica.![]()
![]()
Είσαι φάουλ εδώ, γιατί θεώρησες ότι στο έκανα το σχόλιο ειρωνικά και με κακία και όχι με humor και διάθεση για πείραγμα
Σχετικά με το σχόλιο μου αρκεί να σου πω ότι το τελευταίο τρίμηνο + έχω βγει μόνο δύο φορές λόγο υποχρεώσεων (στρώνει όμως στρώνει)
Άντε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε να βγαίνουμε καμιά βόλτα λέμεεεε
![]()
![]()
Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο, φίλτατε....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οκ μαν, δεν σε παρεξήγησα, το σκέφτηκα ότι έκανες χιούμορ αλλά παρόλα αυτά θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω κάτι από το 'παρελθόν' προς γνώση των υπολοίπων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Είσαι φάουλ εδώ, γιατί θεώρησες ότι στο έκανα το σχόλιο ειρωνικά και με κακία και όχι με humor και διάθεση για πείραγμα
Σχετικά με το σχόλιο μου αρκεί να σου πω ότι το τελευταίο τρίμηνο + έχω βγει μόνο δύο φορές λόγο υποχρεώσεων (στρώνει όμως στρώνει)
Άντε σιγά σιγά να οργανωνόμαστε να βγαίνουμε καμιά βόλτα λέμεεεε
![]()
![]()
No hard feelings from me...
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Για μενα λεει η για τον αλλο τωρα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
παρόλα αυτά θεώρησα ότι έπρεπε να γράψω κάτι από το 'παρελθόν' προς γνώση των υπολοίπων.
No hard feelings from me...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για όλους μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Για μενα λεει η για τον αλλο τωρα ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...