Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
θα εχει πολυ πλακα το μονο που μενει ειναι να βρω που το πουλανε εκτος αν το φτιαχνεις μονος σου
το μηχανακι γυφτικο δεν το κανω με λαμπακια![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
θα εχει πολυ πλακα το μονο που μενει ειναι να βρω που το πουλανε εκτος αν το φτιαχνεις μονος σου
το μηχανακι γυφτικο δεν το κανω με λαμπακια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Γενικά τα σκασίματα της εξάτμησης από την άκαυστη α) καταστρέφουν την ίδια την εξατμηση και β) δημιουργούν πρόβλημα στον κινητήρα λόγω των ωστικών κυμάτων μέσα στους λαιμούς
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
με κουμπι δεν ειναι αρα θα το κανω σε περιοχες που ειμαι μονος μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Ενω με την εξατμιση να πεταει φλογες δεν ειναι γυφτικο!!!![]()
Ποτέ μην τα βάλεις με έναν ηλίθιο γιατί θα πέσεις στο επιπεδό του και θα σε νικήσει με την εμπειρία του!
κανενας που να ειναι απο θεσσαλονικη να μου δωσει καποιες πληροφοριες που μπορω να τα βρω
Ποτέ μην τα βάλεις με έναν ηλίθιο γιατί θα πέσεις στο επιπεδό του και θα σε νικήσει με την εμπειρία του!
στοιχημα μια Μαλαματινα οτι εισαι απο Ευοσμο......Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
κανενας που να ειναι απο θεσσαλονικη να μου δωσει καποιες πληροφοριες που μπορω να τα βρωεκτος απο μπλε φωτα ,ξερα ,εξατμισεις κομμενες κοντα στο λαιμο ,ουρες μεχρι τον θεο ,λαστιχα σλικ ,μονοσελα ,μονομπρατσα .......τωρα και φλογοβολα?? .....αν υπηρχε παγκοσμιο πρωταθλημα για παπιες ,πρωταθλητης θα ηταν ελληνας και απο δυτικες συνοικιες ...100%
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
στοιχημα μια Μαλαματινα οτι εισαι απο Ευοσμο......εκτος απο μπλε φωτα ,ξερα ,εξατμισεις κομμενες κοντα στο λαιμο ,ουρες μεχρι τον θεο ,λαστιχα σλικ ,μονοσελα ,μονομπρατσα .......τωρα και φλογοβολα?? .....αν υπηρχε παγκοσμιο πρωταθλημα για παπιες ,πρωταθλητης θα ηταν ελληνας και απο δυτικες συνοικιες ...100%
Θα σβησεις τα πμ σου ή θα βαλω της φωνες.![]()
Μη σπαμαρετε οπου να'ναι, υπαρχει ειδικη συζητηση..Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Θα σβησεις τα πμ σου ή θα βαλω τις φωνες.![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Καίνε και καμιά βαλβιδούλα εξαγωγής (άμα την τρακάρουν κλειστή...)Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Γενικά τα σκασίματα της εξάτμησης από την άκαυστη α) καταστρέφουν την ίδια την εξατμηση και β) δημιουργούν πρόβλημα στον κινητήρα λόγω των ωστικών κυμάτων μέσα στους λαιμούς![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Συγνωμη αλλα ο καρντασης δεν καταλαβαινει τιποτα μαλλον θα ανοιξω thread στις γενικες,γιατι του το λεω μια βδομαδα και δεν παιρνει χαμπαρι.
Τηχ.
mod στειλτε μας απ'εδω.![]()
απο τουμπα ειμαι το μηχανακι ειναι scooter και οχι παπακι το χρομα του ειναι το μανισιο κιτρινο,οσο για τα φωτα δεν εχω επιπλεον λεντακια η εξατμιση αλλαγμενη με πολυ λιγο θορυβο χωανη ειχα την εβγαλα λαστιχα κανονικα και οχι χαμηλο προφιλ κτλΑρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
στοιχημα μια Μαλαματινα οτι εισαι απο Ευοσμο......εκτος απο μπλε φωτα ,ξερα ,εξατμισεις κομμενες κοντα στο λαιμο ,ουρες μεχρι τον θεο ,λαστιχα σλικ ,μονοσελα ,μονομπρατσα .......τωρα και φλογοβολα?? .....αν υπηρχε παγκοσμιο πρωταθλημα για παπιες ,πρωταθλητης θα ηταν ελληνας και απο δυτικες συνοικιες ...100%
βιαστηκες να μηλησεις
![]()
ας μπουμε λιγο στο θεμα μας ξερει κανενας που μπορω να βρω αυτο το φλογοβολο?
Και που αράζουμε, αν επιτρέπεται ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.μηχανάκης
απο τουμπα ειμαι![]()
μη του πεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και που αράζουμε, αν επιτρέπεται ..???![]()
τωρα που ξερει το μηχανακι σου θα ερθει να σου ξεφουσκωσει τα λαστιχα!!!!
Αν είναι ο χλιμήντζουρας που έχω σταμπαρισμένο (παρέα με έναν χοντρό με άσπρη παπια...) ΔΕΝ θα περιοριστούμε μόνο στα λάστιχα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τωρα που ξερει το μηχανακι σου θα ερθει να σου ξεφουσκωσει τα λαστιχα!!!!![]()
εεεεεε οχι και χοντρός. ευσωμος ειμαι και ειχα πεσει στην χυτρα οταν ήμουνα μικρός.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν είναι ο χλιμήντζουρας που έχω σταμπαρισμένο (παρέα με έναν χοντρό με άσπρη παπια...) ΔΕΝ θα περιοριστούμε μόνο στα λάστιχα ....![]()
![]()
![]()
λιγα με τον σακη τον σουζα με το ΓκοΛοφιαγμενο παπι που φευγει κ απο μπουσα ..............τουλαχιστον ετσι ελεγε οταν εριξε την σουζη (που κολο σαν καρπουζι!!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν είναι ο χλιμήντζουρας που έχω σταμπαρισμένο (παρέα με έναν χοντρό με άσπρη παπια...) ΔΕΝ θα περιοριστούμε μόνο στα λάστιχα ....![]()