Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: 750 vs 1000 ....!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom

Re: ΛΟΙΠΟΝ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    παρε το 1000 γιατι...

ειναι 1000...δηλαδη..εισαι large Πως να το κανουμε...
    ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ να στο παιξει μαγκας.(σημαντικο αυτο)..(εκτος αν ειναι αλλος με 1000 και της ιδιας μαρκας..)
    Στο γκάζι και στην ευθεία όλοι μάγκες είναι
    αλλά μόλις πιάνει η πρώτη στροφή τα led
    των στοπ καίγονται...

Πολύ μαγκιά και τρέντυ έγιναν τα χιλιάρια
    και ανάθεμα άν οι ποιο πολλοί που τα
    αγοράζουν, ξέρουν γιατί πραγματικά τα
    αγοράζουν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	v90-5.jpg 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	41,0 KB 
ID:	71753

Re: ΛΟΙΠΟΝ..

παρε το 1000 γιατι...

εχει καλητερη μεταπωληση.
    εχει πολυ παραπάνω γκάζι(και ετσι οπως λες οτι θα το κυκλοφορειρ κρίμα να μη το εχεις το παραπανω γκαζι..)
    ειναι 1000...δηλαδη..εισαι large Πως να το κανουμε...
    ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ να στο παιξει μαγκας.(σημαντικο αυτο)..(εκτος αν ειναι αλλος με 1000 και της ιδιας μαρκας..)
    δε θα χρειαστει ποτέ σε καποιον απο τους απο πανω στο φαναρι..να τους πεις τι ειναι ..(αν ειναι 1000 η 750..) θα το καταλαβουν (και εσυ μαζι..) μολις ανοίξεις το γκαζι..

ειναι πολύ το γκαζι οποτε θα εχεις το ματι της κουκουβαγιας καθε φορα που κατεβαίνεις..και θα εχεις εξπερματώσει δυο τρεις φορες πριν κατέβεις..απλα ανοιγωντας σε μια ευθεία.

τα 750 τα εχεις για πλάκα...

στο ταξιδι το 1000 ειναι πιο ομορφο..μιας και κανει το ταξίδι μικρότερο..
    επίσης μπορείς να το εχεις στην ιδια ταχυτητα που θα είχες και το 7,5 αλλα θα καις και λιγότερο...

μολις το βαρεθείς(λεμε τωρα..) του βάζεις μια εξατμιση και θα κανεις παλι τσισάκια απο το γκάζι.

μπορεις να κάνεις σουζα απο δω μεχρι τη χαλκίδα.
    μπορεις να βαζεις 5 και να μην αλλάζει ποτε...

και άλλα πολλά.

αν το βάλεις πιστα αλλάζουν τα δεδομένα..
    Εγώ θα συμφωνήσω με τον DukasII, αλλά θα σου πω και τα εξής, είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις πως το κατά τα άλλα γ@μηστερό GSXR1000 έχει το ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΓΚΑΖΙ από το GSR με ότι αυτό συνεπάγεται. Όπως, έχει τρελή συντήρηση, σε λάστιχα και γενικά στα πάντα και πως θα πρέπει να είσαι εγκρατής, αν τελικά θες να φτάσεις σε σημείο να το πουλήσεις μετά. Κατά τα άλλα, αν το γουστάρεις ρε παλίκαρε πάρτο, αλλά να ξέρεις και τις υποχρεώσεις και τους περιορισμούς του. Από εκεί και πέρα κι αν είσαι και σωστά εξοπλισμένος δεν βλέπω το λόγο να τυρρανιέσαι.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: ΛΟΙΠΟΝ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Φιλε μου (εσυ που πρωτο ποσταρες το τοπικ)αν τελικα παρεις το 1000 θα πουλας μαγκια εσυ σε αλλους που θα εχεις το χιλια και οι αλλοι τα 600αρια και τα 750αρια?Αν το κανεις εισαι και πολυ καγκουρας συγνωμη αλλα η γνωμη του κυριου DUKAS II ειναι τελειως αχσετη με το θεμα σου!Στις στροφες τι θα κανει το παλικαρι DUKAS II ???Θα τρωει τσαγια απο τα 600αρια και τα 750αρια?Και αν νομιζεις οτι εχουν τεραστια διαφορα τα 1000αρια με τα 750αρια εισαι πολυ γελασμενος!!!Στο μοναδικο πραγμα που ισως να εχεις δικιο ειναι για την μεταπωληση τους.Και γιατι λεω ισως?Πλεον τα φερνει η αντιπροσωπεια στην ελλαδα δεν ειναι παραεισαγωγης οπως τα προηγουμενα οποτε και αυτο παιζει να ειναι "μειον"
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..
    ΑΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΤΡΙΒΩ ΜΕ ΕΝΑ 600..ΜΕ ΤΟ 1000 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ Ε??

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: ΛΟΙΠΟΝ..

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..
    ΑΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΤΡΙΒΩ ΜΕ ΕΝΑ 600..ΜΕ ΤΟ 1000 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ Ε??
    Και πως το πες το αλλο ?οτι τα 7,5 με το 1000 δεν εχουνε μεγάλη διαφορα???

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    To 1000 έχει πολύ γκάζι αλλά είναι γενικώς οδηγησιμο χωρίς να τρομάζει. Παραμένει όμως πολύ γκάζι που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σε καθημερινή χρήση ή ακόμη και για χρήση πίστας. Δεν είμαι σε αυτό το επίπεδο που να μπορώ να το εκμεταλευτώ εκτός της ευθείας όπου και εκεί αν δενείναι τουριστικό για κάλυψη από τον αέρα για πολύ λιγο μπορείς να πας.

Το 750 είναι κατά την γνώμη μου πιο παιχνιδιάρικο στον δρόμο και υπολείπεται ελάχιστα στο 1000 γενικά. Έχει πιο γεμάτη απόδοση από το 600 και νομίζω ότι μπορείς να το εκμεταλευτείς καλύτερα και πιο άφοβα. Ίσως βοηθάει περισσότερο να ανεβάσει κάποιος το οδηγικό του επίπεδο. Απλά δεν είσαι ο αρχοντας της ασφάλτου και καλά μούρη στους άλλους.

Εμφανισιακά είναι ίδια οπότε εγώ θα έκλεινα στο 750. Αφού έχεις και το GSR για τις καθημερινές σου μετακινήσεις τότε είσαι κομπλέ

Καλή σας μέρα

ti leme tora..

thanks k pali...

pedia ti ginete otan eno ise pano teliko psisimo tis apofasis k erxete enas kalos sou filos pou molis x8es bgike apo to nosokomia opou tin kiriaki pou perase stoukare mazi me ena Honda600RR k ek 8aumatos glitosan k autos alla k i kopelia me to RR...?
    den sas leo tin istoria giati den ine pisteuti alla ta pedia ixan Agio mazi tous asxeta apo ti blakia tous pou kirios oli exoume en kero....

ta logia tou...
    skeftese akomi na kratisis ti mixani i k na tin allaxis telika?
    file mou tou leo exo faei skaloma megalo, katalabeno en meri ti 8es na mou pis ma na kano piso den 8elo...
    ego pados terma me tous dio troxous...ekana blakia ma xero oti ta rimadia ine epikindina asxeta to poso kalos i kakos odigos ise...poso prosexeis i oxi...ekti8ese me to parapano...
    min tin allaxis ti mixani sou i akomi kalitera poulatin k pare amaxi...
    to pos glitosa ine 8auma auto exo na po...

pedes de 8elo na sas kouraso...
    napo tin ali8ia mpika se skepsis alla de nomizo na kano piso mono pou blepo ta motoria trelenome...
    8a prospa8iso na prosexo oso mporo na perno metra asfalias k oti gini apo eki k pera...
    axizi den axizi ine prosopiko to 8ema...

pedia na prosexoume tous eautous mas ma pano apola tous allous...(toulaxiston na to exoume san skepsi)...

Ps: erotisis...
    poso k giati i oxi ine na agorasoume used i new SS...? apopsis apla k omorfa...
    "...ADV..."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Λυπάμαι για τους φίλους σου .Η μηχανή θέλει πολύ προσοχή και συνήθως αυτός που φταίει είναι ο άλλος.Αυτό συμβαίνει γιατί ο συνηδειτοποιημένος οδηγός μηχανής προσέχει 10 φορές περισσότερο από τον αυτικινητιστή.Στο θέμα μας τώρα.Τα γκάζια του 1000 δεν είναι αστείο.Φίλος πήρε το 1000 Κ4 (προηγούμενες μηχανές GSXR 600,VTR 1000) και μου λέει ότι πρέπει να προσέχεις πολύ ιδιαίτερα στην έξοδο της στροφής όπου εύκολα ανοίγεις το γκάζι.Σου δίνει πολύ εμπιστοσύνη και με τους δρόμους που έχουμε...Εγώ προσωπικά θα πήγαινα για 600 ή το πολύ 750(κλείνω προς αυτό).Είναι πιο όμορφο κατά την γνώμη μου και από γκάζι δεν θα στερηθείς τίποτα πίστεψέ με.

ego pados terma me tous dio troxous...ekana blakia ma xero oti ta rimadia ine epikindina asxeta to poso kalos i kakos odigos ise...poso prosexeis i oxi...ekti8ese me to parapano...
    Αν λόγο βλακείας την επόμενη φορά καρφωθεί με το αμάξη (πολυ πηθανό έτση που οδηγάει) τι θα πάρει τρένο.
    Καταλαβένο όταν κάποιος λέει κάτι τέτιο αφού καρφοθεί λόγο βλακείας άλου.Όταν κάποιος δεν μπορεί να το ελένξει γενηκός δεν φταίει η μηχανή αλά εμείς.
    Περαστικά του παιδιού.
    Γράφε Ελληνικά επητέλους ρε συντροφε.Μεχρη και εγω το κάνω.
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89

Γράφε Ελληνικά επητέλους ρε συντροφε.Μεχρη και εγω το κάνω.
    εγω οταν ποσταρα το πρωτο μου ποστ στα greenglish να δεις πως κανανε ολοι....

ε μετα ειπα να γινω λιγο περισσοτερο "ελληνας" και να γραφω στη δημοτικη

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    εγω οταν ποσταρα το πρωτο μου ποστ στα greenglish να δεις πως κανανε ολοι....

ε μετα ειπα να γινω λιγο περισσοτερο "ελληνας" και να γραφω στη δημοτικη
    και λιγο spammer...

και λιγο spammer...
    κάνε τη δουλιά σου...

Re: ti leme tora..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
    thanks k pali...

pedia ti ginete otan eno ise pano teliko psisimo tis apofasis k erxete enas kalos sou filos pou molis x8es bgike apo to nosokomia opou tin kiriaki pou perase stoukare mazi me ena Honda600RR k ek 8aumatos glitosan k autos alla k i kopelia me to RR...?
    den sas leo tin istoria giati den ine pisteuti alla ta pedia ixan Agio mazi tous asxeta apo ti blakia tous pou kirios oli exoume en kero....

ta logia tou...
    skeftese akomi na kratisis ti mixani i k na tin allaxis telika?
    file mou tou leo exo faei skaloma megalo, katalabeno en meri ti 8es na mou pis ma na kano piso den 8elo...
    min tin allaxis ti mixani sou i akomi kalitera poulatin k pare amaxi...
    to pos glitosa ine 8auma auto exo na po...

pedes de 8elo na sas kouraso...
    napo tin ali8ia mpika se skepsis alla de nomizo na kano piso mono pou blepo ta motoria trelenome...
    8a prospa8iso na prosexo oso mporo na perno metra asfalias k oti gini apo eki k pera...
    axizi den axizi ine prosopiko to 8ema...

pedia na prosexoume tous eautous mas ma pano apola tous allous...(toulaxiston na to exoume san skepsi)...

Ps: erotisis...
    poso k giati i oxi ine na agorasoume used i new SS...? apopsis apla k omorfa...
    σιγουρα εχουν τους κινδυνους τους οι μηχανες, για μενα κυριως απο τους αλλους, δυο φορες εχω τρακαρει απο μ@λ@κια αλλων...

αν εχεις το μυαλο στο κεφαλι σου και ντυνεσαι καταλληλα δεν εχεις προβλημα...

αν προβλεπεις και την μ@λ@κια των αλλων, κατι που ερχεται μεσα απο τις εμπειριες, τοτε δεν παθαινεις τιποτα...

δεν ξερω τι εκανε ο φιλος σου και τι εγινε γενικοτερα αλλα οταν βλεπουμε στους δρομους ατομα που κανουν οτι μ@λ@κια τους κατεβει στο κεφαλι και ειναι και χωρις εξοπλισμο τοτε τα θελει ο κ@λος τους κιολας...

εσυ ξερεις καλυτερα απο τον καθενα τι πρεπει να παρεις και γιατι...

Το 750 να πάρεις...θα έρθεις αύριο ρε για καφέ να δοκημάσουμε και τις Αγγλήδες?

Παλαιό μέλος
    Εγω παντως σκεφτομαι να δωσω το CBR 1000 ου εχω, μοντ 05 και να παρω ενα GSXR 750 k6.
    Βεβαια για να πω την πικρη μου αληθεια θα πηγαινα για το 1000 αν δεν ειχα ενδιασμους για το πλαισιο του.
    Δεν πηγαινεις απο 1000 σε 750 ευκολα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. xrv 750 vs super tenere
    από taisteal στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2013, 14:04
  2. Βοηθεια!..ZX6R vs GSXR 750 vs Daytona 675
    από NikosNio στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2011, 14:55
  3. Z 750 vs Hornet 600
    από Panopticon7 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2010, 19:48
  4. 600+750 SS vs 1000 SS
    από Yannis37 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί