Ποιά ενοείς?Τα κομματόσκυλα που το μοναδικό τους όνειρο είναι να μπουν στο κόμμα?
Ποιά ενοείς?Τα κομματόσκυλα που το μοναδικό τους όνειρο είναι να μπουν στο κόμμα?
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Ποιο όνειρο; Μέσα είναι ήδη και με το που θα πάρουν το πτυχίο τους ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, θα διοριστούν ειδικοί σύμβουλοι η δεν ξέρω και γω τι σε υπουργεία και οργανισμους... ΜΕ ΑΣΕΠ ΕΤΣΙ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Nαι,αλλα μην το γενικευουμε!Δεν θα ηταν καλυτερα αν ολοι μας ειμασταν λιγο καλυτεροι και πιο επαγγελματιες στο-οποιο-επαγγελματικο αντικειμενο μας?Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ποιο όνειρο; Μέσα είναι ήδη και με το που θα πάρουν το πτυχίο τους ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ, θα διοριστούν ειδικοί σύμβουλοι η δεν ξέρω και γω τι σε υπουργεία και οργανισμους... ΜΕ ΑΣΕΠ ΕΤΣΙ;;
Εμεις τουλαχιστον στους Χημικους Μηχανικους ειχαμε φωναξει και διορθωθηκε η κατασταση σε πολλα θεματα.
Αλλα η γενικοτερη βελτιωση θα ερθει μονο εαν ο καθενας προσπαθησει απο την πλευρα του...
Τεσπα θα ξαναπαω στους Γραμματεις και Φαρισαιους μπας και βγαλουμε καμμια ακρη!
Στεργιο αλλαξε το και γραψε ζηταω DRZ400!!!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καλή τύχη και πολύ υπομονή φίλε μου
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Αυτό ακριβώς! Οι ΧΜ διεκδίκησαν και κέρδισαν, οι ΤΕΙ τυρβάζουν αλλού...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αλλα η γενικοτερη βελτιωση θα ερθει μονο εαν ο καθενας προσπαθησει απο την πλευρα του...
Τεσπα θα ξαναπαω στους Γραμματεις και Φαρισαιους μπας και βγαλουμε καμμια ακρη!
Στεργιο αλλαξε το και γραψε ζηταω DRZ400!!!
Μη με κουρδίζεις για DRZ, είμαι στο τσακ...
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
(επειδή στην ελλάδα ξορκίζουμε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια σαν κάτι κακόΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγώ να πω απλα...
Αν το εν λόγω ίδρυμα ήταν ιδιωτικό ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να γίνουν τα παραπάνω, ούτε θα έλειπε τόσο η γραμματέας όυτε θα εξυπηρετούσε 12-1...
![]()
)
sigoura tha itan etsi opos les, alla sto ellada den tha mporouse na doulepsei kati sosta kai apo mono tou?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy