Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: Πόσα εχετε δει στο κοντερ??

Παλαιό μέλος
    170 στην αττικη οδο μεσα στα αμαξια παλι, το μηχανακι πολυ σταθερο (μονο μικρα ειχα οδηγησει λολ που τρεμαν συνεχεια) στις στροφες λιγο τα επαιξα γιατι ηταν ζορικες αλλα καλα τα πηγα, την επομενη φορα και τελικιασμα :rotflmao: :rotflmao:

236 με περιθωρια για 3-4χλμ ακομα . . .( 2005 μοντελο)
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

230 με το μαμα γραναζωμα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κάποτε στην Άγρια Δύση, είχα "δει" 190κάτι στο κοντέρ...... αλλά δεν είμαι και σίγουρος.... Φυσούσε κι ένα αεράκι.... (600 2001 μοντ. αλλά με μικρή μασκα μπροστά)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

edited

Φτου σου δεν είδα ότι μιλάνε για σκουτεράκια....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από RαNd
    236 με περιθωρια για 3-4χλμ ακομα . . .( 2005 μοντελο)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet 60
    230 με το μαμα γραναζωμα
    Μιλάμε για τα γυμνά έτσι;;;

Πείτε ρε παιδιά ότι κάνετε ΤΡΕΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!! Αυτά τα νούμερα δεν τα έχουν δει ούτε κάτι hornet 600αρια ΤΟΥΜΠΑΝΑ...

236 με option για 240; :rotflmao: :rotflmao:

Έλεος.... κι εμείς αυτό είχαμε (κι όχι μαμά εντελώς) αλλά δεν κάναμε κι έτσι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πείτε ρε παιδιά ότι κάνετε ΤΡΕΛΛΗ ΠΛΑΚΑ!!!! Αυτά τα νούμερα δεν τα έχουν δει ούτε κάτι hornet 600αρια ΤΟΥΜΠΑΝΑ...
    Έλεος.... κι εμείς αυτό είχαμε (κι όχι μαμά εντελώς) αλλά δεν κάναμε κι έτσι....
    Να γ@μιέμαι αν λέω ψέμματα με το CBF-600 είδα 225 στο κοντέρ και η βελόνα τερματίζει εκεί όπου σταματάνε και οι ενδείξεις. (τα περιοδικά γράφουν 215 τελική για το CBF αν δεν κάνω λάθος κι αν αυτό είναι σωστό από μέρους τους)

Τώρα κατά πόσο κλέβει το άτιμο και κατά πόσο με ευνοούσε ο αέρας, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Έχω υπόψιν μου τη διαφορά του γυμνού έναντι του φαιριγκάτου αλλά και την παραπάνω δύναμη που έχει το Hornet σε σχέση με το CBF.

Πιστεύω πως τo Hornetάκι θα βγάζει αρκετά περισσότερα απ'το CBF.

Οταν το ειχες ποσα κιλα ηταν κ ποσα αλογα ? γιατι απο το 2003 κ μετα πεφτει μερικα κιλα και δινει κανα 2 αλογα καθε χρονο κατα μεσο ορο . . . Μαμα Hornet 200 ηταν αρκετα πισω σε τελικες . . .

ΥΓ: Tα 236 ηταν σε ευθεια 15χλμ με ελαχιστο αερα
    ΥΓ2: Ποιος ο λογος να πεις ψεματα για ενα μηχανακι σαν το Hornet σε ενα topic που αφορα μονο Hornet ???
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Ρε παίδες..... δεν σας πάω κοντρα.....

Απλά δεν μπορεί ένα CBR600FS με 18 άλογα παραπάνω και 20+ κιλά λιγότερο να βγάζει τελική (κοντέρ πάντα) 250κάτι και το hornet 240... Είναι εκτός από παράλογο και αδύνατο....

Αφήστε που η έννοια αεροδυναμική επιφάνεια στα γυμνά Hornet είναι ανύπαρκτη....

Αν τα είδατε όμως... ποιος είμαι εγώ να σας αμφισβητήσω;

sniper εγω σου λεω αληθεια 230 ειδα που ειναι και γυμνο το μηχανακι μια ζελατινα μικρη εχει οπως τα ducati monster βεβαια μπορει να παιζει ρολο που ειμαι 75 κιλα και οτι ειχα ξαπλωσει στο ρεζερβουαρ ειχα γινει ενα να το πουμε ετσι

Ρε παίδες..... δεν σας πάω κοντρα.....

Απλά δεν μπορεί ένα CBR600FS με 18 άλογα παραπάνω και 20+ κιλά λιγότερο να βγάζει τελική (κοντέρ πάντα) 250κάτι και το hornet 240... Είναι εκτός από παράλογο και αδύνατο....

Αφήστε που η έννοια αεροδυναμική επιφάνεια στα γυμνά Hornet είναι ανύπαρκτη....

Αν τα είδατε όμως... ποιος είμαι εγώ να σας αμφισβητήσω;
    Η μοτο βγαζει στανταρ 230 κοντερισια.
    Τωρα η διαφορα του μοτερ με το cbr δεν ειναι και τραγικη.Απλα με το cbr θα φτασεις γρηγοροτερα στα 250.

one man's opinion
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornetakias
    Το hornet (γυμνο) εχει γυρω στα 225-230 πραγματικη τελικη.Τωρα απο εκει και περα το κοντερ οπως σε καθε μηχανη δειχνει παραπανω.
    sniper: Βαση του σκεπτικου σου τα 1000 ss με 175 αλογα και, 210 κιλα και αεροδυναμικη πρεπει να ανεβαζουν ανετα πανω απο 300.Βλεπεις ομως οτι ολα παιζουν γυρω στα 290 πραγματικη τελικη.Η διαφορα ειναι οπως ειπε και ο b_bong12 οτι τα πιανουν γρηγορα....

Παλαιό μέλος
    εκανα μια βολτα σημερα στα μεγαρα, 40.5 χιλιομετρα σε 20 λεπτα, μεχρι 200 το πηγα και στον γυρισμο δεν υπολογισα χρονο αλλα το πηγα 210, ειχε λιγα αμαξια αλλα φυσουσε παρα πολυ γιαυτο δεν το ανοιξα παραπανω, τεσπα 210 με 10000 καλα δεν ειναι? δηλ μεχρι τις 13000 στροφες δεν θα εποιανα 235? πηγα παρεα με ενα vfr 800

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    ... CBR600FS με 18 άλογα παραπάνω και 20+ κιλά λιγότερο να βγάζει τελική (κοντέρ πάντα) 250κάτι και το hornet 240...
    Μου φαινεται οτι στην τελικη μετρανε τα αλογα και η αεροδυναμικη.

Μονο στην επιταχυνση τα κιλα.. τι λετε;
    Silence in the studio!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetakias
    Το hornet (γυμνο) εχει γυρω στα 225-230 πραγματικη τελικη.Τωρα απο εκει και περα το κοντερ οπως σε καθε μηχανη δειχνει παραπανω.
    sniper: Βαση του σκεπτικου σου τα 1000 ss με 175 αλογα και, 210 κιλα και αεροδυναμικη πρεπει να ανεβαζουν ανετα πανω απο 300.Βλεπεις ομως οτι ολα παιζουν γυρω στα 290 πραγματικη τελικη.Η διαφορα ειναι οπως ειπε και ο b_bong12 οτι τα πιανουν γρηγορα....
    1. H τελική στα γυμνά μηχανάκια είναι ουτοπία γιατί έτσι κι αλλιώς 1-2 φορές στην ζωή σου θα την δεις και στην τελική δεν αγοράζεις τέτοια μηχανή για τις τελικές της.
    2. Τα σημερινά 1000SS με 175 άλογα βγάζουν τελικές κοντά στα 320. Υπάρχει παράδειγμα ενός ZX10R (με 164bhp ρόδα) που εχει τελική πραγματική (σε συγκεκριμένο δυναμόμετρο) 320 :hypnotize
    Στο 954 έχω δει 289.... μετά τελείωσε ο δρόμος... αν και δεν ανέβαζε και κι εύκολα μετά τα 275....
    3. Στο δικό μου cbr600fs (με Κ&N φίλτρα κι εντελώς ελεύθερη εξάτμιση) που έβγαζε πάνω απο 115 άλογα (κι άρα πάνω από τα 97 του μαμά hornet) είχα δει στην ευθεία της Τρίπολης 263 κοντέρ -10% τουλάχιστον απόκλιση πάμε στα 235 πραγματική το πολύ....

Και στο φινάλε τι να λέει η τελική; Στα dragster θα τα βάλουμε ή για κόντρες στα φανάρια; Προσπαθείστε να μάθετε το μηχανάκι και τι μπορεί να κάνει και κάντε το να στρίβει με όσα μπορείτε εσείς... τα νούμερα είναι για τα περιοδικά και τις πωλήσεις...

Φιλικά πάντα ε;

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσα χιλιομετρα εχετε στο κοντερ?
    από 675 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2013, 13:50
  2. Τι τελικη εχετε δει στο κοντερ
    από X_NR750 στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 08:47
  3. Νερα στο Κοντερ
    από darkwing στο forum Kawasaki Z series