Λίγα πράγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Οι αεροελαιοψυκτοι ?![]()
![]()
Λίγα πράγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Οι αεροελαιοψυκτοι ?![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
γιατι τι κανει το καστορελαιο ?( υπαρχει τετοιο πραμα ? )Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν χρειάζονται άλατα, αν χρησιμοποιείς καστορέλαιο.
επειδη εχω την εντυπωση οτι με δουλευετε ασχημα (οοοοχι ! μην το ξαναπεις αυτο!!)
κ εγω φευγω...παω για ..ιδιαιτερα...εχω κ μια τιμωρια να γραψω..![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
γιατι τι κανει το καστορελαιο ?( υπαρχει τετοιο πραμα ? )
επειδη εχω την εντυπωση οτι με δουλευετε ασχημα (οοοοχι ! μην το ξαναπεις αυτο!!)
κ εγω φευγω...παω για ..ιδιαιτερα...εχω κ μια τιμωρια να γραψω..![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Το έχω βάλει στο DT μου την φράουλα και έχει πολύ πλάκαΑρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Και επιπλέον μπορείς να μυρίζεις ωσάν φράουλα . Δλδ υπάρχουν λαδάκια μίξης που καιγόμενα παράγουν ευωδία :rotflmao: αντί την αρωματίλα του καιόμενου λαδίου![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
καιμιαπουταναφεραμε,
1) αντλια λαδιου (για να γινεται αυτοματα η μιξη του λαδιου με τη βενζινη) διεθεταν ολα τα διχρονα για χρηση δρομου απο το '70...Τα αγωνιστικα (ασφαλτινα ή χωματινα) δεν διαθετουν ακομα και σημερα...(βαζεις το λαδι στο ρεζερβουαρ)
2) τα "αρωματικα" διχρονολαδα ειναι για κινητηρες χαμηλης αποδοσης (βλεπε σκουτερακια) και δεν θα τα συνιστουσα για μεγαλυτερους κινητηρες.
ΜΟΝΟ συνθετικα 100% απο γνωστο κατασκευαστη, αν θες να διατηρησεις το μοτερακι σου υγιες και χωρις καταλοιπα για πολλα πολλα χιλιομετρα...
Αλλα αυτα τα ξερατε, ηδη, ετσι???
![]()
Πλάκα μπορεί να έχει αλλά καλά θα έκανες να του έβαζες κανένα λαδάκι της προκοπής..Εγώ στο DT έβαζα castrol tts και ήταν πολύ καλό..αν και ακριβόΑρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Το έχω βάλει στο DT μου την φράουλα και έχει πολύ πλάκα
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
i. Αν βάζεις βενζίνη με λάδι σε 4χρονο:
- μαυρίζεις τα μπουζί και τις βαλβίδες εξαγωγής
- μπουκώνεις την εξάτμιση
- αφήνεις πίσω ντουμάνι
Βέβαια ως λύση ανάγκης είναι αποδεκτή, όταν βάλεις την κανονική του βενζίνη καλό είναι να τσεκάρεις τα μπουζί.
ii. Αν η χοάνη έχει ελάχιστα υπολείμματα, όπως λες, δεν νομίζω τα υπολείμματα αυτά να είχαν το χρόνο να επιπλεύσουν, αφού εκείνη τη στιγμή το λάδι ρέει απο το δοχείο στη χοάνη κ από εκεί στο μοτέρ.
Μάλλον αυτό που βλέπεις είναι το ίδιο το λάδι, που κατά τη ροή του ίσως δημιουργεί γραμμές.
Ενώ αν βάζεις μόνο βενζίνη σε XR με κολλημένο ελατήριο απόξεσης...Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
i. Αν βάζεις βενζίνη με λάδι σε 4χρονο:.........................![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εγώ στο DT200R έβαζα DENICOL , BELL RAY , CASTROL ανάλογα τα κέφια μου . Αλλά σίγουρα μόνο συνθετικά . Τώρα που το κουβεντιάζουμε ... μου έχει λέιψει αυτό το διαολάκι .![]()