ποσο κοστίζει το CSS και από που μπορεί κανένας να πάρει πληροφορίες περί CSS. εκτος από site και κανένα τηλέφωνο αν υπάρχει από αυτούς που το διοργανώνουν. ευχάριστο
ποσο κοστίζει το CSS και από που μπορεί κανένας να πάρει πληροφορίες περί CSS. εκτος από site και κανένα τηλέφωνο αν υπάρχει από αυτούς που το διοργανώνουν. ευχάριστο
GSXR 600 K6
μπορείς να καλέσεις στο 210-2851300 και να σου πω ότι θέλεις.
Ανακεφαλαίωση: 24 Μαρτίου Riding School Mέγαρα, 31/3 & 1/4 CSS Μέγαρα και 19-20 Μαΐου CSS Σέρρες δεν υπάρχουν θέσεις, μόνο λίστα αναμονής. Συμβουλή όποιος θέλει να κάνει μάθημα μέσα στο 2007 ας πάρει τηλ να δηλώσει για να πιάνει σειρά, δεν σας κάνω πλάκα αλλά οι συμμετοχές είναι τόσες που μπορεί να φάω και ξύλο...
Ιωάννα
Ma kala otan milagame sto tilefono egrafes to post ?Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
μπορείς να καλέσεις στο 210-2851300 και να σου πω ότι θέλεις.
Ανακεφαλαίωση: 24 Μαρτίου Riding School Mέγαρα, 31/3 & 1/4 CSS Μέγαρα και 19-20 Μαΐου CSS Σέρρες δεν υπάρχουν θέσεις, μόνο λίστα αναμονής. Συμβουλή όποιος θέλει να κάνει μάθημα μέσα στο 2007 ας πάρει τηλ να δηλώσει για να πιάνει σειρά, δεν σας κάνω πλάκα αλλά οι συμμετοχές είναι τόσες που μπορεί να φάω και ξύλο...
Ιωάννα
Me pikranes asxima alla xalali sou!
Xalia paidia den yparxei tipota
Θα είμαι στο CSS της 31/1-1/4 στα Μέγαρα. Έχει δηλώσει συμμετοχή κάποιος άλλος συμφορουμίτης ;
Αρα το χασαμε το τρενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Ma kala otan milagame sto tilefono egrafes to post ?
Me pikranes asxima alla xalali sou!
Xalia paidia den yparxei tipota
Χαλαλι του.
Τα φραγκα που δεν εχουμε και που δεν θα βρουμε θα πανε για το τρακντει του bikenet στιε Σερρες..
Που δεν θα παμε γιατι δεν εχουμε φραγκα, αλλα τουλαχιστον γλιτωσαμε τα 250 του CSS που δεν θα καναμε λογω ελλειψης ρευστου οπως προανεφερα.
![]()
![]()
![]()
Καμμενος.....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τελικα αυτα τα μαθηματα κανουν πολυ καλο.![]()
Τοσο ωραια κινηση που πριν ανακοινωθουν εχουν κλεισει οι θεσεις,αλλη μια ωραια Ελληνικη πρωτοβουλια.
Ξερει κανεις το προγραμμα για το 2008 για να κλεισω και γω μια θεση!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Τοσο ωραια κινηση που πριν ανακοινωθουν εχουν κλεισει οι θεσεις,αλλη μια ωραια Ελληνικη πρωτοβουλια.
Ξερει κανεις το προγραμμα για το 2008 για να κλεισω και γω μια θεση!![]()
Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο.
Από αυτό το thread θυμήθηκα να δηλώσω συμμετοχή γύρω στα μέσα Δεκέμβρη. Πήρα τηλ. στην Ιωάννα και υπήρχαν θέσεις για Μέγαρα και (νομίζω) λίγες για Σέρρες. Το ότι τα μαθήματα κλείνουν αρκετά πιο πριν το ήξερα καθώς έχει αναφερθεί ουκ ολιγες φορές από συμμετέχοντες.
για πες...για πες...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Από αυτό το thread θυμήθηκα να δηλώσω συμμετοχή γύρω στα μέσα Δεκέμβρη. Πήρα τηλ. στην Ιωάννα και υπήρχαν θέσεις για Μέγαρα και (νομίζω) λίγες για Σέρρες. Το ότι τα μαθήματα κλείνουν αρκετά πιο πριν το ήξερα καθώς έχει αναφερθεί ουκ ολιγες φορές από συμμετέχοντες.
γιατι εγω εστειλα e-mail και μου εστειλαν απαντηση οτι θα με ενημερωσουν(ενω εσυ βρηκες..)...
και εγω οταν βγηκε αυτο το θρεντ εστειλα(δλδ μπορει και λιγο πριν απο εσενα)....
μηπως επρεπε να επερνα και εγω τηλ. για να το σιγουρεψω(το κιν. της κοπελας εγω δεν το ηξερα)...???
πηγα με τον ''κανονικο'' τροπο...απο το site...
λιγο βυσματικο μου κανει αυτο (δεν λεω οτι εσυ φταις σε τπτ.....) που βρηκες με την μια ...μετα απο ''προσωπικο'' τηλ...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
μαγκες μην κουραζεστε.........δεν αξιζει μια τα μαθηματα,μην παει κανεις λεμε και οσοι δηλωσατε ακυρωστε το .
Τι βυσματικό ρε παίδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
για πες...για πες...Μπήκα στο site, και λόγω του ότι ήθελα να ρωτήσω και κάποια πράγματα (φόρμα, μπότες κλπ) πήρα τηλέφωνο στην Ιωάννα. Αφού μου έλυσε τις απορίες, δήλωσα συμμετοχή για τα Μέγαρα. Δεν θυμάμαι ακριβή ημερ/νια αλλά γυρω στα μέσα Δεκέμβρη δήλωσα.
Σιγουρα μπορει να μην εχω δικιο.:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αλλα πιστευεις οτι το προβλημα,(αφου εχεις καταφερει και εχεις βρει τον χρονο,εχεις ετοιμη την μοτοσυκλετα σου,εχεις συγκεντρωση το αναλογο ποσο που χρειαζεται-δεν ειναι και λιγο-,πιστευεις οτι το σχολειο σε κανει καλυτερο)θα ηταν να μην υπαρχουν θεσεις?
Αφου συμπληρωνονται τοσο γρηγορα τα γκρουπ,ας γινουν πιο συχνα.
Θα μου πεις οτι ειναι ολα ειναι κανονισμενα και δεν αλλαζουν ετσι ευκολα(καταλαβαινεις τι θελω να πω).
Αυτο που κανουν αυτες οι σχολες ειναι πραγματικα σημαντικο εργο για ολους εμας.
Αλλα οχι μεσα σε 4-5 χρονια λειτουργιας(νομιζω δεν ξερω ακριβως) τους να εχουνε προβλημα θεσεων.
Οδηγαω καποια χρονια και αυτα που θα μπορουσα να μαθω σε 1 ή 2 μαθηματα, εφαγα μια ζωη και τα χω μαθει και λαθος.
Ειμαι ανθρωπος της τελευταιας στιγμης(απ'της υποχρεωσης ετσι εχω γινει)και δεν μπορω να ξερω 2 μηνες πριν αν μπορω.![]()
![]()
Αυτό τι είναι τώρα ; Spam ή προσωπική άποψη. ; Αν είναι το 2ο πες μας κάτι παραπάνω. Εκτός και είσαι σε waiting listΑρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
μαγκες μην κουραζεστε.........δεν αξιζει μια τα μαθηματα,μην παει κανεις λεμε και οσοι δηλωσατε ακυρωστε το .![]()
Α ρε zolot απαιχτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
μαγκες μην κουραζεστε.........δεν αξιζει μια τα μαθηματα,μην παει κανεις λεμε και οσοι δηλωσατε ακυρωστε το .
Ειπα να κανω αναφορα στον φιλο,αλλα με προλαβε!
Μαλλον σε κλασανε απο την σταση σου.![]()
Την πρώτη χρονιά που ήρθαν οι άγγλοι στην Ελλάδα κάναμε ένα μονοήμερο σχολείο, τη δεύτερη χρονιά κάναμε τρία διήμερα, την τρίτη τέσσερα διήμερα μετά πέντε και φέτος λέμε για έξι, για να οργανωθεί ΣΩΣΤΑ ένα διήμερο, θέλει ένα μήνα δουλειάς στα κόκκινα. Θα μπορούσαμε να αφήσουμε όλες τις άλλες δραστηριότητες που κάνουμε, μαθήματα on off, Bazzar, test drive, XT festival κλπ. όμως δεν θέλουμε και δεν πρέπει να το κάνουμε, τη χρονιά που μας πέρασε είχαμε πολλές συμμετοχές και θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο διήμερο όμως οι ημερομηνίες που βρίσκαμε ήταν μόνο για Δεκέμβριο, ποιος θα μπορούσε με κρύο να κάνει μάθημα. Μην ξεχνάτε πως η "σχολική" περίοδος δεν μπορεί να είναι από τέλος Νοέμβρη έως και αρχές Μάρτη, λόγω κρύου, πάγου ή ακόμα και χιονιού, επίσης εξαιρούμε τον Αύγουστο για τους γνωστούς λόγους. Άρα τι μένει, έξι μήνες που πρέπει να τα χωρέσουν όλα. Στην Αγγλία τα μαθήματα γίνονται ΠΑΝΤΑ καθημερινή, εδώ δεν μπορεί να γίνει γιατί κανένας από εσάς δεν μπορεί, άρα μειώνουμε ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες ημερομηνίες. Τώρα αν έχετε υπομονή να περιμένετε να έρθει η καινούρια μοτοσυκλέτα που έχετε παραγγείλει τότε σίγουρα έχετε υπομονή να περιμένετε για ένα σχολείο και νομίζω πως έχω αποδείξει εδώ και χρόνια πως χάρες δεν κάνω σε κανέναν για τη σειρά προτεραιότητας. Ο γιος μου για να καταλάβετε περιμένει να έρθει η σειρά του εδώ και καιρό.
Και κάτι άσχετο αλλά σχετικό, τι θα λέγατε να κανονίζαμε μέσα στον Φεβρουάριο, ένα Σάββατο να πιούμε παρέα καφέ στο Auto Festival και να παρακολουθήσετε, όσοι θέλετε, ένα σεμινάριο οδήγησης στην πόλη από τον Θανάση Χούντρα, δεν στοιχίζει τίποτα περισσότερο από δύο ώρες από το πρόγραμμα σας.
Ιωάννα
To ξανακανω ανετα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
Και κάτι άσχετο αλλά σχετικό, τι θα λέγατε να κανονίζαμε μέσα στον Φεβρουάριο, ένα Σάββατο να πιούμε παρέα καφέ στο Auto Festival και να παρακολουθήσετε, όσοι θέλετε, ένα σεμινάριο οδήγησης στην πόλη από τον Θανάση Χούντρα, δεν στοιχίζει τίποτα περισσότερο από δύο ώρες από το πρόγραμμα σας.
Ιωάννα
Αν μιλαμε για το ιδιο πανω κατω που ηταν και το τελευταιο θεωρητικο class του Riding School.
Γιατι ειμασταν λιγο πτωματα εκεινη την μερα![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?