Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: "Ftiaxta" solinakia ipsilis...Mipos ekana gafa?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Μην τρελένεστε ρε. Παίζετε το παιχνίδι της κατανάλωσης με αυτό το τρόπο και τίποτα άλλο. Μια καλή διαφίμιση, μια καλή συσκευασία και να οι πελάτες.
    Εγώ (ευτυχώς ή δυστυχώς) ζω και μπορώ να σου μεταφέρω την άποψή μου για τα "φτιαχτά" σωληνάκια υψηλής σε μοτό.

O Τάκης από την Καβάλα και ο Ανδρέας από την Αθήνα, δεν μπορούν να σου πουν τίποτε πια !!

(και οι 3 είχαμε βάλει "φτιαχτά" σωληνάκια σε Laverda Jota 1000, Moto Guzzi Lemans II 850 και Ducati SS 900 αντίστοιχα...)

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

*SPAM ON*

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

Και βέβαια αν ήθελα σωληνάκια για του 20 χρονών τουτού μου ΔΕΝ θα πήγαινα στην αντιπροσωπία για να μου πιάσει τον κώλο
    Εσύ επειδή είσαι παπάρας κατ' εξακολούθηση την επόμενη φορά θα πληρώσεις ότι έχεις γλυτώσει τόσα χρόνια.

Your box is flagged

*SPAM OF*

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    *SPAM ON*

Εσύ επειδή είσαι παπάρας κατ' εξακολούθηση την επόμενη φορά θα πληρώσεις ότι έχεις γλυτώσει τόσα χρόνια.

Your box is flagged

*SPAM OF*
    :rotflmao: :rotflmao: οχι εγώ οχι εγω

Καλησπέρα.Δε θα έγραφα σε τοσο παλιο ποστ ξανά,αλλά πιστευω οτι αξιζει,γι'αυτο ακουστε.
    Μετα την ταλαιπωρια που τραβηξα με τα "χειροποιητα" σωληνακια και ενω ολα δειχναν μια χαρα,παρατηρω ενα πρωι τα ergal ακρα να ειναι μαυρισμενα,να μη γυαλιζουν ως συνηθως.Παραξενευτηκα πολυ και κοιτωντας καλυτερα βλεπω οτι ετρεχαν υγρα φρενων!!!!!!

Φυσικα το πρωτο που εκανα ηταν να κανω το σταυρο μου καμια 15αρια φορες που δεν ειχα κανενα απροσμενο...Φτου,φτου,φτου μακρια κι αλαργα!!!

Τελικα παραγγειλα απο Αγγλια το κιτ της Hel,το εβαλα και ησυχασα!

Γι'αυτο παιδια οπου ακουτε "...μην ανησυχεις,κανω αυτη τη δουλεια χρονια...εχω περασει χιλιομετρα σωληνακια,απο δω ως τη Θεσαλλονικη..." κι αλλα τετοια, Μ Α Κ Ρ Ι Α!!!!!"Οκ,ευχαριστω" και δρομο!!!

Σας το λεω γιατι το μονο που επαθα ηταν να χασω λιγα ευρω...Ευτυχως!!!
    Δε θελω να σκεφτομαι τι θα ειχε συμβει...
    Αυτα τα ολιγα γι'αποψε.
    Καλα χιλιομετρα και παντα ορθιοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Στα λεγανε (Oldman) και δεν ακουγες. Και καθε φορα που στα λεγανε εγραφες ...ναι ναι δικιο εχεις θα βαλω τα μαμα παλι...με τα φρενα δε παιζουνε...μπλα μπλα μπλα,και στο τελος εγραφες 'ρε παιδια και μηπως τα σωληνακια ειναι καλα και θελουν τα τακακια τριψιμο και ξεματιασμα,και και...Τα διαβαζα τοτε και νευριαζα με την επιμονη σου να παιζεις με τη ζωη σου, και παραλιγο να σου γραψω πως εισαι αξιος της τυχης σου,αλλα θα παρεξηγιομασταν,κι ειμαστε και πατριωτες. Και στη τελικη αφου θελετε και καλα φρενα απο μαμα,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ???

Nα συμπληρώσω μια και το διάβασα πιο πριν, πως όσον αφορά τα λάστιχα που φτιάχνονται στο 2λεπτο για φορτηγά και άλλα οχήματα βαρέως τύπου, σχεδόν κατά κανόνα δεν περνά και πολύ η στιγμή που τα βλέπουμε να θέλουν ξανά αντικατάσταση.

Tέλος καλό, όλα καλά!

Απόλαυσε τώρα τις μπυρίτσες σου παρέα με τον oldman, μιάς και τη βγάλατε καθαρή και οι δύο!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Στα λεγανε (Oldman) και δεν ακουγες. Και καθε φορα που στα λεγανε εγραφες ...ναι ναι δικιο εχεις θα βαλω τα μαμα παλι...με τα φρενα δε παιζουνε...μπλα μπλα μπλα,και στο τελος εγραφες 'ρε παιδια και μηπως τα σωληνακια ειναι καλα και θελουν τα τακακια τριψιμο και ξεματιασμα,και και...Τα διαβαζα τοτε και νευριαζα με την επιμονη σου να παιζεις με τη ζωη σου, και παραλιγο να σου γραψω πως εισαι αξιος της τυχης σου,αλλα θα παρεξηγιομασταν,κι ειμαστε και πατριωτες. Και στη τελικη αφου θελετε και καλα φρενα απο μαμα,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ??? [/QUOTΕ

Το φρενο ομως δουλευε μετα το τριψιμο.Ετσι θεωρησα οτι του ειχαν πεσει υγρα πανω στα τακακια.
    Τελος παντων,τελος καλο,ολα καλα.

Οσο για τα μαμα φρενα του fazer,ποτε δεν ειχα παραπονο,ισα ισα...
    Απλα ηθελα το κατι παραπανω...
    Εξαλλου προτιμω να δινω τα λεφτα μου σε aftermarket βελτιωσεις παρα στον σερβισα του ευρωπαικου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Nα συμπληρώσω μια και το διάβασα πιο πριν, πως όσον αφορά τα λάστιχα που φτιάχνονται στο 2λεπτο για φορτηγά και άλλα οχήματα βαρέως τύπου, σχεδόν κατά κανόνα δεν περνά και πολύ η στιγμή που τα βλέπουμε να θέλουν ξανά αντικατάσταση.

Tέλος καλό, όλα καλά!

Απόλαυσε τώρα τις μπυρίτσες σου παρέα με τον oldman, μιάς και τη βγάλατε καθαρή και οι δύο!!

Thanks man!!!

Ελα!Κερναω

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Τα Hel από που (& πόσο) τα πήρες..;;Έβαλες μια γραμμή σε κάθε δαγκάνα ή όπως είναι η μαμά διάταξη με γέφυρα..;;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Τα Hel από που (& πόσο) τα πήρες..;;Έβαλες μια γραμμή σε κάθε δαγκάνα ή όπως είναι η μαμά διάταξη με γέφυρα..;;
    Τα παρηγγειλλα απο το site της hel http://www.h-e-l.co.uk/HEL_Performan...ines_Brake.htm

και μου κοστισαν 87 λιρες αγγλιας.Πληρωσα μεσω paypal.

Εβαλα μονο μπροστα και χρησιμοποιησα τη γεφυρα αυτη τη φορα (τρεις γραμμες),τη μαμα διαταξη δηλαδη.Ειναι πιο ακριβο,αλλα ετσι μου ειχαν προτεινει καποιοι φιλοι που ρωτησα.Ειχα παρει και τον αντιπροσωπο που εχει η hel εδω,αλλα μου ειπε οτι τα φτιαχνει ο ιδιος.Eτσι για να'χω το κεφαλι μου ησυχο παρηγγειλλα το κιτ με κοκκινα ακρα.
    H hell σου δινει τη δυνατοτητα να διαλεξεις χρωμα στα ακρα και στο σωληνακι χωρις εξτρα χρεωση!!!

Τωρα γουσταρω να φρεναρω...Χαδι στη μανετα και STOP!! :a44:
    Και το φρενο ειναι οσο προοδευτικο θελω.Σιγουρα αξιζε τα λεφτα της η αναβαθμιση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    ego paidia to kit tis HEL gia : Empros 2 grammes , piso 1 grammi me oti xroma rakor kai ependisi pvc theleis xoris extra.Mazi me ta taxidromika 75e . (giro 60 lires an thimame)
    Apo ebay.Malista o politis eixe kanei lathos to montelo,kai mou ta ala3e dorean.Ayythentika vevea me tin egkiisi tis HEL ktl.
    Psaxte to
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    ego paidia to kit tis HEL gia : Empros 2 grammes , piso 1 grammi me oti xroma rakor kai ependisi pvc theleis xoris extra.Mazi me ta taxidromika 75e . (giro 60 lires an thimame)
    (60 λίρες είναι 95?)

Από ποιόν τα πήρες θυμάσαι..;;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

kano lathos stis lires...mou eixan vgei giro sta 75e pantos.Tha koita3o na vro ton politi kai tha postaro.

o politis itan o apexperformance alla distixos vlepo oti oi times tou exoun ala3ei...arketa akrivoteres .Ti na po,isos na eixa tixei sto komati.
    pantos psa3te to.
    Malista eixame kai ena mperdema,pou den eftege aytos (o katalogos tis hel itan lathos) kai telika (afou to diastayrosa me katalogo tis goodridge )mou esteile alla solinakia se 2 meres.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    o politis itan o apexperformance alla distixos vlepo oti oi times tou exoun ala3ei...arketa akrivoteres .Ti na po,isos na eixa tixei sto komati.
    pantos psa3te to.
    μηπως τα ειχες πετυχει σε ''bid''....?
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων