Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
4
Ποιότητα BIMOTA![]()
![]()
![]()
Οντως! Απιστευτο μοντελο!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
4
Ποιότητα BIMOTA![]()
![]()
![]()
Οντως! Απιστευτο μοντελο!!!![]()
![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
χμ ν2 δν ειναι τα μπιμοτα?εφτιαχνε η γιαμαχα ν2?
....τελικα ποιανου τον κινητηρα ειχε το sb8r?![]()
λογικα δν θα ταν δικος της ε?ο μονος δικος της δν ηταν ο 2τ 500 του vdue?κ αυτο ν2 ηταν?αλλα ναι το λεει το ονομα...
και... κατι αλλο ,εχω προσεξει σε κατι παλια 400ρια zxr πχ κατι που υπαρχει κ στο μπιμοτα...κατι σαν σωληνες που συνδεονται με το ντεποζιτο..?τι ειναι αυτο ,ραμ-αιρ παλιας τεχνολογιας?![]()
σορρυ για τις πολλες ερωτησεις ε!![]()
![]()
οχι όλα, έβγαλε και τετρακύλινδρα. Τα bimata με όνομα ΥΒ είχαν κινητήρα από Y-amaha. Το μοντέλα SB είχαν κινητήρα από S-uzuki, και αντίστοιχα τα DB από D-ucati.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
χμ ν2 δν ειναι τα μπιμοτα?
Kostom, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά 99% το SB8 είχε τον κινητήρα του tl όπως λέει ο βασιλης.
αν λές κάτι μεταλικούς λεπτούς σωλήνες είναι στήριγμα για το φαίρινγκ, βίδωναν στους σωλήνες αυτούς τα πλαϊνά (δεξιά - αριστερά) τμήματα του, εκατέρωθεν της ζελατίνας. Αλλά νομίζω ότι όντως υπήρχαν και μερικά μοντέλα με κάτι σωλήνες χοντρούς πλαστικούς που λειτουργούσαν ως εισαγωγές αέραΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
και... κατι αλλο ,εχω προσεξει σε κατι παλια 400ρια zxr πχ κατι που υπαρχει κ στο μπιμοτα...κατι σαν σωληνες που συνδεονται με το ντεποζιτο..?τι ειναι αυτο ,ραμ-αιρ παλιας τεχνολογιας?
νομιζω πως τα SB ηταν ολα τετρακυλινδρα με κινητηρες gsxr ...δεν ξερω μπορει να λεω και μαλακιες , αλλα δεν θυμαμε να εχει βγαλει δικυλινδρο η bimota με κινητηρα αλλο εκτος των ducatiΑρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
οχι όλα, έβγαλε και τετρακύλινδρα. Τα bimata με όνομα ΥΒ είχαν κινητήρα από Y-amaha. Το μοντέλα SB είχαν κινητήρα από S-uzuki, και αντίστοιχα τα DB από D-ucati.
Kostom, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά 99% το SB8 είχε τον κινητήρα του tl όπως λέει ο βασιλης.
δε μου αρεσει τιποτα πανω σε αυτη τη μοτοσυκλετα!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
από mototriti.gr
γιατι τοσο respect factor??? γιατι εχει μπροστινο περιεργο ? δε πιστευω σε κανενα μπροστινο συστημα που δεν εχει τηλεσκοπικο πιρουνι!!!
οχι δν λεω τα λεπτα μεταλλικα ,τα χω δει κ αυτα ,λεω για τους χοντρους σωληνες..Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
αν λές κάτι μεταλικούς λεπτούς σωλήνες είναι στήριγμα για το φαίρινγκ, βίδωναν στους σωλήνες αυτούς τα πλαϊνά (δεξιά - αριστερά) τμήματα του, εκατέρωθεν της ζελατίνας. Αλλά νομίζω ότι όντως υπήρχαν και μερικά μοντέλα με κάτι σωλήνες χοντρούς πλαστικούς που λειτουργούσαν ως εισαγωγές αέρα
το χα πρωτοδει σε ενα zxr400 ,κ τωρα στο sb8r.
α κ διαβασα σε περιοδικο ,οτι θα τα αντιπροσοπευει τωρα η ελληνμοτο στην ελλαδα.εκπληκτικα μηχανακια παντως ,πολυ σπανια!
bi-mo-ta ειναι τα δυο πρωτα γραμματα απο τα τρια επιθετα των ιδρυτων της, κολλημενα!κ το ta ειναι απ το tamburini!τα αλλα δν τα θυμαμαι..
Λοιπόν
Οι bianchi , Morri και Tamburini φτιάξανε την bimota απο τα αρχικά των ονομάτων τους.
Απο αυτούς ο Massimo Tamburini ήταν αυτός που σχεδίασε τα μηχανάκια και αξίζει να ψάξεται λίγο στο δίκτυο για την δουλειά του.
Ισως ο καλύτερος σχεδιαστής μοτο.
Βγήκαν
ΗΒ
ΥΒ
ΚΒ
SB
DB
Τα Β σημαίνουν bimota τα υπόλοιπα είναι εύκολονόητο το τι σημαίνουν.
![]()
ok , μαλακιες ελεγα...Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
Εδώ είναι, κινητήρας tl :![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε μου αρεσει τιποτα πανω σε αυτη τη μοτοσυκλετα!!!!!
γιατι τοσο respect factor??? γιατι εχει μπροστινο περιεργο ? δε πιστευω σε κανενα μπροστινο συστημα που δεν εχει τηλεσκοπικο πιρουνι!!!
Εμένα γιατί μου θυμίζουν κάτι από τρακτέρ???![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Πάλι καλά που αυτά που σπάγανε περάσαν απο τα χέρια σου και δεν ήρθαν απο τα δικά μας τυχεροί είμαστε. Να 'ναι καλά κατι εταιρίες όπως η Sutzuki που φτiιάχνει κορυφαίας ποιότητας και πιστότητας κινητήρες v2 (βλ. sv-v-strorm) που δεν σπάνε. Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω παλιούς κατόχους των παλιοducati και παλιοbimota που σπασαν οι κινητήρες στα χερια τους να πέρνουν όριμες αποφάσεις και να αγοράζουν sutzuki...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Πιο παλιό μοντέλο από την σειρά
D και φυσικά μοντέλο-α που αντέχανε
και φυσικά δεν σπάγανε D=Ducati![]()
End of spam
![]()
Οι Ιταλοί θα μας τρελάνουν !!!!
Εγω θέλω delirio!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις ή είχες Ducati ποτέ σου???