Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ναι σίγουρα θα το ξανασκεφτεί...και την επόμενη φορά θα έχει μαζί του ένα στυλιάρι....για να απαντήσει...
    νομίζεις ότι ο άλλος θα γίνει άνθρωπος στα 40αντα του ή στα 50ντα του όταν μια ζωή είναι κάφρος???

όσο για το παράδειγμα με τη ληστεία τελείως άκυρο...το ένα είναι αυτοάμυνα και το άλλο είναι επίθεση σε κάποιον που μας την έδωσε στα νεύρα....ή μας προπηλάκισε...

Υ.Γ. και πάλι τονίζω ότι είναι λογική αντίδραση αλλά .......πάντα υπάρχει ένα αλλά...

στη μια περιπτωση διεκδικεις το δικαιωμα σου στο χωρο που ζεις (σπιτι σου) και στην αλλη την υποχρεωση που εχεις απεναντι στο κοινωνικο συνολο !!!!!!!!!

εγω δεν ξεκαβαλισα για να το παιξω τσαμπουκας αλλα για να τον κανω να καταλαβει οτι στο δρομο δεν ειναι μονος του !!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

στη μια περιπτωση διεκδικεις το δικαιωμα σου στο χωρο που ζεις (σπιτι σου) και στην αλλη την υποχρεωση που εχεις απεναντι στο κοινωνικο συνολο !!!!!!!!!

εγω δεν ξεκαβαλισα για να το παιξω τσαμπουκας αλλα για να τον κανω να καταλαβει οτι στο δρομο δεν ειναι μονος του !!!!!!!!!!

δεν έκρινα τα κίνητρά σου...σου είπα ότι η αντίδρασή σου είναι λογική ...
    απλά πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος αντίδρασης είναι λάθος...και συμφωνώ απόλυτα με τον Ιριανα....
    όσον αφορά το παράδειγμα...το δικαίωμά σου να υπερασπίζεις την ασφάλειά σου και το σπίτι σου είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα...
    αντίθετα δεν νομίζω ότι είναι αρμοδιότητά δική σου ούτε κανενώς άλλου πολίτη να ΕΠΙΒΑΛΕΙ τους νόμους με τη βία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.....για αυτό το λόγο υπάρχουν οι νόμοι και οι αρχές του κράτους...αλλιώς θα είμασταν ζούγκλα...

Υ.Γ 1 προς όλους αυτούς που συγχαίρουν και κραυγάζουν υπέρ της αυτοδικίας ένα έχω να ρωτήσω...αν γυρίζοντας το κεφάλι βλέπατε το Μάικ Τάισον στο αυτοκίνητο θα είχατε την ίδια αντίδραση και την ίδια διάθεση να υπερασπίσεται το κοινωνικό σύνολο????????

Υ.Γ. τονίζω ότι η υπεράσπιση της προσωπικής σου ασφάλειας ή της οικογένειάς σου είναι τελείως διαφορετικό πράγμα..
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

δεν έκρινα τα κίνητρά σου...σου είπα ότι η αντίδρασή σου είναι λογική ...
    απλά πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος αντίδρασης είναι λάθος...και συμφωνώ απόλυτα με τον Ιριανα....
    όσον αφορά το παράδειγμα...το δικαίωμά σου να υπερασπίζεις την ασφάλειά σου και το σπίτι σου είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα...
    αντίθετα δεν νομίζω ότι είναι αρμοδιότητά δική σου ούτε κανενώς άλλου πολίτη να ΕΠΙΒΑΛΕΙ τους νόμους με τη βία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.....για αυτό το λόγο υπάρχουν οι νόμοι και οι αρχές του κράτους...αλλιώς θα είμασταν ζούγκλα...

Υ.Γ 1 προς όλους αυτούς που συγχαίρουν και κραυγάζουν υπέρ της αυτοδικίας ένα έχω να ρωτήσω...αν γυρίζοντας το κεφάλι βλέπατε το Μάικ Τάισον στο αυτοκίνητο θα είχατε την ίδια αντίδραση και την ίδια διάθεση να υπερασπίσεται το κοινωνικό σύνολο????????

Υ.Γ. τονίζω ότι η υπεράσπιση της προσωπικής σου ασφάλειας ή της οικογένειάς σου είναι τελείως διαφορετικό πράγμα..
    ο πολιτης ειναι ενεργο μερος της κοινωνιας!!!!!!!
    αν οι θεσμοι και οι αρχες δεν φροντιζουν να επιβαλουν τους υπαρχοντες νομους και οι πολιτες δεν αναλαβουν δραση, οι πολιτες ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ!!!!!!!!

να σου το θεσω αλλιως.ειναι εξτριμ το παραδειγμα και για αυτο σου λεω να μη το συγκρινεις με την δικια μου υποθεση.
    περπατας βραδυ στο δρομο.ξαφνικα βλεπεις οτι ενας τσογλανακος κλεβει τη τσαντα μιας κυριας.τι κανεις???λες ελα μωρε δε γαμιεται....αφου δεν ειναι εδω αυτος που πρεπει να εφαρμοσει τον νομο (αστυνομια) εγω δεν εχω δικαιωμα να επιβαλλω τον νομο και σηκωνεσαι και φευγεις????

υ.γ.1 σου απανταω ειλικρινα ΝΑΙ !!!!!!

Υ.Γ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ?????

αρα με ποια λογικη θα υπερασπιστεις την οικογενεια σου και οχι εμενα οταν θα απειλουμαι???

ο πολιτης ειναι ενεργο μερος της κοινωνιας!!!!!!!
    αν οι θεσμοι και οι αρχες δεν φροντιζουν να επιβαλουν τους υπαρχοντες νομους και οι πολιτες δεν αναλαβουν δραση, οι πολιτες ειναι ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ!!!!!!!!

να σου το θεσω αλλιως.ειναι εξτριμ το παραδειγμα και για αυτο σου λεω να μη το συγκρινεις με την δικια μου υποθεση.
    περπατας βραδυ στο δρομο.ξαφνικα βλεπεις οτι ενας τσογλανακος κλεβει τη τσαντα μιας κυριας.τι κανεις???λες ελα μωρε δε γαμιεται....αφου δεν ειναι εδω αυτος που πρεπει να εφαρμοσει τον νομο (αστυνομια) εγω δεν εχω δικαιωμα να επιβαλλω τον νομο και σηκωνεσαι και φευγεις????

υ.γ.1 σου απανταω ειλικρινα ΝΑΙ !!!!!!

Υ.Γ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ?????

αρα με ποια λογικη θα υπερασπιστεις την οικογενεια σου και οχι εμενα οταν θα απειλουμαι???
    καταλαβαίνω τι εννοείς και συμμερίζομαι την κοινωνική σου ευσυνειδησία...
    αλλά δεν νομίζεις ότι υπάρχει μια κάποια διαφορά μεταξύ της αντίδρασης για την υπεράσπιση από πράξης βίας και την βίαιη αντίδραση για πράξεις αναίδειας και έλλειψης κυκλοφοριακής αγωγής??

φαντάσου πόσες φορές πρέπει να πλακωθείς κάθε μέρα για να υπερασπίσεις το δικαίωμα της γιαγιάς να περνάει απο τη διάβαση....το δικαίωμα του ανάπηρου να έχει ελεύθερη μπάρα κτλ κτλ...
    και η κύρια ένστασή μου είναι στο ότι ο οδηγός δεν κατάλαβε γιατί του την είπες, δεν διαπαιδαγωγήθηκε, δεν πρόκειται να αποφύγει αντίστοιχες πράξεις.....θα παραμείνει ζώο...και ίσως να γίνει και λίγο πιο άγριο ζώο απέναντι στους μοτοσυκλετιστές....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

καταλαβαίνω τι εννοείς και συμμερίζομαι την κοινωνική σου ευσυνειδησία...
    αλλά δεν νομίζεις ότι υπάρχει μια κάποια διαφορά μεταξύ της αντίδρασης για την υπεράσπιση από πράξης βίας και την βίαιη αντίδραση για πράξεις αναίδειας και έλλειψης κυκλοφοριακής αγωγής??

φαντάσου πόσες φορές πρέπει να πλακωθείς κάθε μέρα για να υπερασπίσεις το δικαίωμα της γιαγιάς να περνάει απο τη διάβαση....το δικαίωμα του ανάπηρου να έχει ελεύθερη μπάρα κτλ κτλ...
    και η κύρια ένστασή μου είναι στο ότι ο οδηγός δεν κατάλαβε γιατί του την είπες, δεν διαπαιδαγωγήθηκε, δεν πρόκειται να αποφύγει αντίστοιχες πράξεις.....θα παραμείνει ζώο...και ίσως να γίνει και λίγο πιο άγριο ζώο απέναντι στους μοτοσυκλετιστές....
    περαν του οτι θαυμαζω το γεγονος οτι την ιδια ωρα εδω ανταλαζουμε αποψεις σοβαρα και την ιδια ωρα ξιφουλκουμε στις διαμαχες για τις ομαδες μας να σου απαντησω σε αυτα που ειπες.

οσο για το πρωτο σκελος...σου απανταω το εξης:πραξη βιας δεν ειναι και το οτι ο ιδιος μπαρμπας θα σου βγει απο στοπ, φαναρι κοκκινο, θα παρκαρει το μπουρδελο του πανω στο πεζοδρομιο ωστε εσυ να αναγκαστεις να κανεις τον ταρζαν με το παιδι σου και διατρεχοντας σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις τον κινδυνο του τραυματισμου ????

οσο για το 2ο σκελος...φανταζομαι και αποκαρδιωνομαι οτι ειμαι 1 απο τους λιγους που φροντιζουνε ωστε η γιαγια να μαθει απο που πρεπει να περναει το δρομο, τον αναπηρο να πηγαινει απο ελευθερες ραμπες κλπ κλπ!!!!μηπως αν προσπαθουσανε και αλλοι γινοτανε κατι??????
    ο οδηγος αν δε διαπαιδαγωγηθηκε ισως να θυμαται το εξευτυλιστικο βλεμα του κοσμου και αν μη τι αλλο να φοβαται μηπως και ξανανιωσει τη ξεφτυλα.
    αν δε το εκανα θα ητανε ακομα ενας μαγκας που θα εμενε μαγκας τωρα ισως και να μην ειναι πια...

περαν του οτι θαυμαζω το γεγονος οτι την ιδια ωρα εδω ανταλαζουμε αποψεις σοβαρα και την ιδια ωρα ξιφουλκουμε στις διαμαχες για τις ομαδες μας να σου απαντησω σε αυτα που ειπες.

οσο για το πρωτο σκελος...σου απανταω το εξης:πραξη βιας δεν ειναι και το οτι ο ιδιος μπαρμπας θα σου βγει απο στοπ, φαναρι κοκκινο, θα παρκαρει το μπουρδελο του πανω στο πεζοδρομιο ωστε εσυ να αναγκαστεις να κανεις τον ταρζαν με το παιδι σου και διατρεχοντας σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις τον κινδυνο του τραυματισμου ????

οσο για το 2ο σκελος...φανταζομαι και αποκαρδιωνομαι οτι ειμαι 1 απο τους λιγους που φροντιζουνε ωστε η γιαγια να μαθει απο που πρεπει να περναει το δρομο, τον αναπηρο να πηγαινει απο ελευθερες ραμπες κλπ κλπ!!!!μηπως αν προσπαθουσανε και αλλοι γινοτανε κατι??????
    ο οδηγος αν δε διαπαιδαγωγηθηκε ισως να θυμαται το εξευτυλιστικο βλεμα του κοσμου και αν μη τι αλλο να φοβαται μηπως και ξανανιωσει τη ξεφτυλα.
    αν δε το εκανα θα ητανε ακομα ενας μαγκας που θα εμενε μαγκας τωρα ισως και να μην ειναι πια...

1ον προφανώς διαφέρει η άποψή μας για το μέσο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την επιτευξη του στόχου που είναι η κυκλοφριακή αγωγή...

2ον δεν μπορεί αν θεωρηθουν κατά την άποψή μου πράξη βίας οι περιπτώσεις που ανέφερες, ειδικότερα σε μια μεγαλούπλη που φιάχτηκε χωρίς καμιά κυκλοφιακή μέριμνα...
    μεταφορικά είναι πράξεις βίας...κυρίολεκτικά είναι πράξεις αδιαφορίας, ωχαδερφισμου κτλ...

και υπάρχει μια ποιοτική διαφορά μεταξύ της βίας με τα λόγια και της βίας με τα χέρια...
    για να στο φέρω σε ποδοσφαιρικό επίπεδο μιας και ταυτόχρονα κανουμε το χαβαλέ μας στις διαμάχες.....
    είναι το ίδιο να βρίζεις το διαιτητή στο γήπεδο με το να μπεις μεσα και να του σπάσεις το κεφάλι???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

1ον προφανώς διαφέρει η άποψή μας για το μέσο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την επιτευξη του στόχου που είναι η κυκλοφριακή αγωγή...

2ον δεν μπορεί αν θεωρηθουν κατά την άποψή μου πράξη βίας οι περιπτώσεις που ανέφερες, ειδικότερα σε μια μεγαλούπλη που φιάχτηκε χωρίς καμιά κυκλοφιακή μέριμνα...
    μεταφορικά είναι πράξεις βίας...κυρίολεκτικά είναι πράξεις αδιαφορίας, ωχαδερφισμου κτλ...

και υπάρχει μια ποιοτική διαφορά μεταξύ της βίας με τα λόγια και της βίας με τα χέρια...
    για να στο φέρω σε ποδοσφαιρικό επίπεδο μιας και ταυτόχρονα κανουμε το χαβαλέ μας στις διαμάχες.....
    είναι το ίδιο να βρίζεις το διαιτητή στο γήπεδο με το να μπεις μεσα και να του σπάσεις το κεφάλι???
    1ον.οχι!!!θα ηθελα πολυ να μη χρειαστει να χειροδικουμε η να βριζομαστε στο δρομο προκειμενου να αποκτησουμε παιδεια!!!!!!!!!!στο μεσο συμφωνουμε!!!!!!απλα ετσι οπως εχει γινει το πραγμα...δεν εχει επιστροφη.απο κει και μετα ειναι η διαφωνια μας!απλα εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει πρωτα να μου σπασει καποιος χερια, ποδια και μετα να θελω να τον κοπανησω!

2ον.κυριολεκτικα ειναι πραξεις αδιαφοριας, ωχαδερφισμου που καταληγουνε σε πραξεις βιας κατα τη γνωμη μου!!!

οσο για το τριτο κοματι...ειναι το ιδιο να σπασεις τα μουτρα του μαλακα που σφυριξε πεναλτυ με τον ασυνηδητο που κυκλοφορει στο δρομο και ειναι εν δυναμει δολοφονος, χωρις συναισθηση???

οσο για το τριτο κοματι...ειναι το ιδιο να σπασεις τα μουτρα του μαλακα που σφυριξε πεναλτυ με τον ασυνηδητο που κυκλοφορει στο δρομο και ειναι εν δυναμει δολοφονος, χωρις συναισθηση???
    το παράδειγμα αφορούσε τη διαφορά μεταξύ εξύβριση με λόγια κ πράξεις βίας...
    θέλω να πω ότι η αντίδρασή σου ήταν ΙΣΩΣ δυσανάλογη με την απειλή που δέχτηκες εσύ ή το κοινωνικό σύνολο...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

το παράδειγμα αφορούσε τη διαφορά μεταξύ εξύβριση με λόγια κ πράξεις βίας...
    θέλω να πω ότι η αντίδρασή σου ήταν ΙΣΩΣ δυσανάλογη με την απειλή που δέχτηκες εσύ ή το κοινωνικό σύνολο...
    ισως...

ισως ομως και να ειναι καλυτερα που δε θα το μαθουμε ποτε...αν με καταλαβες τι εννοω

ισως...

ισως ομως και να ειναι καλυτερα που δε θα το μαθουμε ποτε...αν με καταλαβες τι εννοω
    όντως...ελπίζω ο οδηγός να μην ξαναγίνει κίνδυνος θάνατος για πεζούς...αλλά πολύ αμφιβάλω....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

...αλλά πολύ αμφιβάλω....
    εχεις ολο το δικαιωμα!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Καλά ξηγήθηκες Γιώργη!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παιδια, εγω εχω μαθει -καλως η κακως- να βλεπω τα πραγματα στη ζωη μου λιγο πιο απλα: ενας οργανισμος καταπολεμα μια ασθενεια με τα αντισωματα του.

Στον οργανισμο της (καθε) κοινωνιας, η ασθενεια ειναι οι καθε λογης καφροι (στην προκειμενη περιπτωση οι καφροι οδηγοι).
    Ποια ειναι λοιπον τα αντισωματα;

α. Η νομιμη οδος της μηνυσης;
    β. η αστυνομια;
    γ. μια πραξη ανταποδωσης ΑΝΑΛΟΓΗ της μαμακιας που εκανε ο καφρος;

Καθε μερα κατατιθονται εκατονταδες μηνυσεις που κανουν χρονια να εκδικαστουν (και αν). Αν τελικα φτασει στο δικαστηριο η υποθεση μετα απο χρονια, κανεις δεν θα εχει καμια διαθεση να ασχοληθει... Θα ειπωθουν διαφορες σαλτσες, και εν πασει περιπτωσει ο καφρος θα παραμεινει καφρος.

Η αστυνομια ολοι ξερουμε με τι ασχολειται γενικοτερα, και στην τελικη δεν εχει το χρονο (η/και τη διαθεση) να επιβαλλει και να σοφρωνισει τον καθε καφρο του δρομου. Αν ΟΝΤΩΣ ερθει, ο καφρος θα αρχισει τα ετσι αλλιως και αλλιωτικα, θα σε βγαλει τρελο, θα σε απειλησει κιολας διοτι εισαι αλητης μηχανοβιος και τον εβρισες και ειναι κ γερος ανθρωπος με την καρδια του κλπ, και αντε βγαλε ακρη.

Το να κατεβεις εκεινη την στιγμη και να του ΔΕΙΞΕΙΣ οτι υπαρχουν και καποιοι στο δρομο που ΔΕΝ μασανε απο ψευτοτσαμπουκαδες του στυλ "κουνησου ρε μ@λ@κ@", που στην τελικη ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ απαραδεκτη συμπεριφορα ποσο μαλλον στην προκειμενη περιπτωση, τοτε ο καφρος θα το σκεφτει καλα πριν ξανακανει κατι τετοιο.

Οκ, η χειροδικια δεν ειναι λυση, οπως και το να παιρνουμε το νομο στα χερια μας.
    ΑΛΛΑ, για σκεφτειτε το καφρο αυτον, αν επι καποιο διαστημα επεφτε ΣΥΝΕΧΩΣ σε ατομα που ΔΕΝ μασανε και τον εκαναν ρομπα στο δρομο οπως αυτη την περιπτωση;

Θα συνεχιζε μετα να κανει τον μαγκα η θα το εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο;

Κυριοι, πρεπει να δειξουμε οτι δεν ειμαστε φυτα... Διοτι ολοι αυτοι εχουν την εντυπωση οτι ειμαστε ολοι μαλθακοι και βουτυρομπεμπεδες, και ως εκ τουτου εχουν το δικαιωμα να συμπεριφερονται οπως θελουν και να νοιωθουν "αρχοντες" (του κωλου)....

Αντισταθειτε ρε παιδια. Αλαρμ, σταντ κατω και μπινελικι. Και ΜΟΝΟ που θα σε δει να κατεβαινεις και να πηγαινεις κατα πανω του, ο αλλος θα χεστει επανω του!
    Δεν χρειαζεται ισως να αρχισουν τα μπουκετα (εκτος κ αν ο αλλος ειναι ΤΟΣΟ αληταρας οπως ο αλλος πυ πεταγε το παλικαρι στο αντιθετο ρευμα), αλλα ΠΡΕΠΕΙ να τους τρομοκρατησουμε λιγο.

Ειναι η ΜΟΝΗ γλωσσα που καταλαβαινουν τα ΖΩΑ.
    Νίκος
    Open Horizons

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΥΝΔΙΝΟ ΓΙΑ
    ΣΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ;
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΟΧΙ !!!
    ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΅ΚΑΤΣΕΙ΅ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ(Η ΘΕΣ/ΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ) ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Θαυμάζω την κίνηση σου trooper αλλά και εγώ πιστεύω ότι δυστυχώς ούτε έτσι δεν βγαίνει άκρη.

Μάλιστα λέω ότι αφού ο σκοπός και ο δικός μου και του νόμου είναι η αποφυγή του ατυχήματος εγώ δεν σταματάω ποτέ σε διάβαση εάν δεν έχω από πίσω τελείως ελεύθερο δρόμο. Αν σταματήσω εγώ 99% ο από πίσω μου που δεν καταλαβαίνει γιατί σταματάω (δεν είναι οτί το σκέπτονται και λένε σιγά μην σταματήσω, δεν τους περνάει καν από το μυαλό) θα με φάει. Ακόμα χειρότερα μπορεί οι πεζοί να κάνουν ότι περνάνε επειδή σταμάτησα και όταν με στουκάρουν να πάρω και αυτούς μαζί μου.

Είναι μια από τις πολλές παραβάσεις που κάνουμε όλοι στο Ελλαδιστάν (όπως π.χ. το να πηγαίνουμε στην βοηθητική λωρίδα όταν έχουμε ορατότητα βάζοντας σε μικρότερο κίνδυνο αυτούς που θέλουν να μας προσπεράσουν) για να αυξήσουμε την ασφάλεια στους δρόμους. Αν με το καλό κάποτε αποκτήσουμε συνολικά οδηγική παιδεία (από σχολεία ΜΜΕ κτλ) ο κόσμος θα ακολουθήσει.

Τώρα για τον τρόπο αντίδρασης στην καφρίλα του ΙΧ μπορεί να έκανα ακριβώς το ίδιο αν έχανα την ψυχραιμία μου αλλά συμφωνώ με τον zzr2005 ότι τέτοιες αντιδράσεις δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εσύ είσαι λογικός ανθρωπος και το κάνεις δικαιολογημένα.

Όμως και ο κάφρος που επίτηδες σε κλείνει όταν πας να προσπεράσεις (και βάζει εσένα τους απέναντι και τον εαυτό του σε κίνδυνο) νομίζει και αυτός ότι είναι δικαιολογημένος διότι κακώς τρέχεις (και νομίζει ότι έχει το δικαιωμα να το κρίνει και να αντιδράσει). Το ίδιο σίγουρος για το δίκιο του είναι και ο κλασσικός Ελληνάρας ο οποίος σταλήθεια νομίζει ότι μπορεί να σε δείρει αν παρκάρεις μπροστά στο σπίτι του διότι στο σπίτι του έχει προτεραιότητα να παρκάρει αυτός.

Αφού λοιπόν οι Ελλήνες είμαστε αμόρφωτοι (και) σε ζητήματα οδηγικά φαντάσου τι θα επικρατήσει εάν όλοι διεκδικούν με λεκτική και σωματική βία την εφαρμογή του λάθους τους.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ