Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Αρχίσαμε να ασχολούμαστε...

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Αν μπορω να βοηθησω και εγω σε κατι.Μεσα.
    Αλλα δια ''αλληλογραφιας''(να το πω ετσι) γιατι δεν εχω αλλη αδεια.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    αν και το εχω διαβασει απο την ωρα που μπηκε δεν ''ασχοληθηκα'' γιατι ειμαι και εγω απο αυτους που πιστευω οτι δεν προκειτε να γινει τπτ.... .......οσο υπαρχει αυτη η νοοτροπια στο ελληνα ......

δεν ειναι αλλαζω γνωμη σε ενα ανθρωπο....αλλα του αλλαζω τη νοοτροπια που ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο....

ειναι κατι σαν τη παιδεια που λεμε....

την παιδεια την αποκτας απο πολυ μικρος και την αφομιωνεις....

το παρων εγω παντως θα το δωσω μολις κανονιστει η συναντηση , μετα και απο παροτρυνση του φιλου zephyer , αλλα οπως λεει και ο trooper με 10-12 ατομα εκει ειναι που δεν προκειτε να γινει τπτ....
    ελπιζω να μαζευτουμε παρα μα παρα πολυ , 100 και πανω , και να αρχισει μια προσπαθεια που να καταληξει καπου...

τωρα αν με ρωτησετε εγω τι προτεινω....δεν θα ηθελα να απαντησω....γιατι θα ειναι αιχμηρη..

και η συγκεκριμενη προσπαθεια πρεπει να ξεκινηση και να γινει σε πιο ηρεμο κλιμα ωστε να βρισκουμε και το δικιο μας...

γιατι οπως ξερετε με τις βρισιες και το ξυλο .....το δικιο χανεται.....

λοιπον αναμενουμε για μετα τις γιορτες....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    το παρων εγω παντως θα το δωσω μολις κανονιστει η συναντηση , μετα και απο παροτρυνση του φιλου zephyer , αλλα οπως λεει και ο trooper με 10-12 ατομα εκει ειναι που δεν προκειτε να γινει τπτ....
    ελπιζω να μαζευτουμε παρα μα παρα πολυ , 100 και πανω , και να αρχισει μια προσπαθεια που να καταληξει καπου...

αν πιστευετε οτι ενας ανθρωπος δεν μπορει να αλλαξει τον κοσμο προσπαθηστε να κοιμηθητε σε ενα μεγαλο δωματιο με μονο ενα κουνουπι μεσα

το θεμα δεν ειναι ποσοι μπορει να μαζευτουμε,το θεμα ειναι να ξερουμε τι ακριβως πρεπει να κανουμε(σαν τα κουνουπια ενα πραμα)

και εγω μεσα παιδια απλα ας φυγουμε απο το πεδιο 'να κανονισουμε να συναντηθουμε' και να παμε στο πεδιο ' την ταδε μερα στην ταδε ωρα εκει'
    χρονια πολλα
    Ο πυργος της Βαβελ

... Το avatar του/της dimzab
    Επειδή θεωρώ ότι το σημαντικότερο πρόβλημά μας είναι η νοοτροπία οδήγησης της συντριπτικής πλειοψηφείας, δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για την επίλυσή του. και δεν έχω κάποια ιδέα που θα έβλεπα να έχει σημαντικό αποτέλεσμα.

Νομίζω όμως ότι αξίζει να προσπαθήσουμε. Ακόμα κι αν διορθωθεί μόλις ένας οδηγός (οποιυδήποτε μέσου), είναι πιθανό ένας απο τους υπόλοιπους οδηγούς να γλιτώσει ένα μελλοντικό ατύχημα.

Το να συναντηθούμε για να μιλήσουμε για ένα τέτοιο θέμα, το θεωρώ καλό, ακόμη κι αν δεν καταλήξουμε κάπου. Δεν ξέρω βέβαια πως μπορούν να συζητήσουν 100 άτομα.

Η συζήτηση μεταξυ 10-20 ατόμων, είναι μια αρχή. που μπορεί να γεννήσει ιδέες που θα τραβήξουν άλλα 100 μέλη και πάει λέγοντας (αν όλα πάνε καλά)

Είμαι μέσα για συνάντηση - συζήτηση.
    :a51:

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Επειδή θεωρώ ότι το σημαντικότερο πρόβλημά μας είναι η νοοτροπία οδήγησης της συντριπτικής πλειοψηφείας, δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για την επίλυσή του. και δεν έχω κάποια ιδέα που θα έβλεπα να έχει σημαντικό αποτέλεσμα.

Νομίζω όμως ότι αξίζει να προσπαθήσουμε. Ακόμα κι αν διορθωθεί μόλις ένας οδηγός (οποιυδήποτε μέσου), είναι πιθανό ένας απο τους υπόλοιπους οδηγούς να γλιτώσει ένα μελλοντικό ατύχημα.

Το να συναντηθούμε για να μιλήσουμε για ένα τέτοιο θέμα, το θεωρώ καλό, ακόμη κι αν δεν καταλήξουμε κάπου. Δεν ξέρω βέβαια πως μπορούν να συζητήσουν 100 άτομα.

Η συζήτηση μεταξυ 10-20 ατόμων, είναι μια αρχή. που μπορεί να γεννήσει ιδέες που θα τραβήξουν άλλα 100 μέλη και πάει λέγοντας (αν όλα πάνε καλά)

Είμαι μέσα για συνάντηση - συζήτηση.
    :a51:
    επειδη το για τα 100 ατομα παει σε αυτο που ειπα εγω(με την καλη εννοια) ...θελω να πω οτι εννοουσα στη συζητηση να ειναι το πολυ 10-15 ατομα αλλα αν καταληξουμε σε καποια κινηση να ακολουθησουν 100....
    εδω ομως δεν βλεπω 10-15 ατομα ουτε καν για την συζητηση...

οσο για τον warhold ενα κουνουπι σε ενα δωματιο ο ανθρωπος θα το λιωσει εεεε....

ενω πολλα μαζι θα τον κανουν τουμπανο...

και ειπαμε θα κανονισουμε τη συναντηση μετα τις γιορτες...

και για τους δυο....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    1 άτομο μέσα για συζήτηση τουλάχιστον (εν αρχή) είμαι κι εγώ!

Μπράβο για την ιδέα!

Να μαζευτούμε κάπου λίγο μετά τις γιορτές για μια πρώτη συζήτηση! Για μένα ο σκοπός είναι ιερός!........

:smilea:

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Trooper η ιδέα σου είναι καλή, και αν θυμασαι είχαμε ξεικηνίσει να συζητάμε!¨Λόγω δουλειάς δεν είχα και πολύ χρόνο να βρω το thread και να το διαβάσω. Σκέφτικα όμως τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δράσουμε χωρίς να χαρακτηριστούμε συλλογος ή κάτι παρόμοιο στο οποίο θα βρίσκαμε νομικό πρόβλημα. Βέβαι ααυτό που σκέφτικα απαιτεί χρόνο, χώρο και διάθεση.

Σκέφτικα λοιπόν να μαζευτούμε όσοι διαθέτουμε αυτά και να δούμε πώς μπορούμε να μαζέψουμε φίλους και γνωστούς ανεξαρτήτος οχήματος και να ξεκι9νήσουμε κάποιο είδος μαθήματος. Να βρούμε όλοι μαζί ποια είναι τα σημεία που οι περισσότεροι οδηγοί ή πεζή κάνουν λάθη και να τους δείξουμε πώς είναι το σωστό με βάση τον ΚΟΚ και την καλή συμβίωση όλων στους δρόμους. Θα πρέπει να ξεκινήσει από το κοντινό μας περιβάλλον και σιγά σιγά να διευρινθεί ο κύκλος. Τα "μαθήματα" αυτά δυστυχώς θα πρέπει να γίνονται σε δικούς μας χώρους (σπίτια ή μέρη που μας ανήκουν).

Αυτή είναι η πρόταση. Λίγο πρόχειρη γι' αυτό και περιμένω κι άλλες προτάσεις και βελτιώσεις. Όσο για την συνάντηση κανονίστε και ας επικοινωνήσει κάποιος τηλεφωνικά γιατί δεν υπάρχει internet στο σπίτι.! Ευχαριστώ!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Το έχω ξαναπεί (άμα ψάξω μπορεί και να βρω και το ποστ):

Για να γίνει κάτι, πρέπει να υπάρξει α) συνεννόηση μέσω συλλόγων μοτοσυκλέτας, και φόρα έστω και μέσα από συνεχόμενες συζητήσεις, β) δάκτυλος ειδικών -πχ συγκοινωνιολόγων αλλά και ψυχολόγων, και εκπαιδευτικών- για να έχει κύρος το πράγμα αλλά και να εδραιωθούν οι λύσεις που μπορεί να μην περιλαμβάνονται ακόμα στον ΚΟΚ, γ) διαφήμιση ικανή μέσω ΜΜΕ (που θέλει και φράγκα -πχ σπόνσορες-, γιατί αν περιμένεις από το κράτος... έδεσες), δ) υπομονή γιατί τα αποτελέσματα θέλουν χρόνια για να φανούν.

Εγώ μέσα πάντως (αν και μακριά).

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    βαριεμαι να τα διαβασω ολα

αλλα αμα βγαλετε ακρη τρουπερακο πες μου και εγω θα βοηθησω με την συμμετοχη μου και με το να φερω και αλλους η τελος παντων με οποιο τροπο μπορω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Τροοπερ !!

μεσα κ εγω..

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος
    ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.......

Πρώτα όμως νά κάνουμε συγκεκριμμένες ...ΣΚΕΨΕΙΣ.....!!!!!

Καί μετά άς τίς περάσουμε στήν ....ΠΡΑΞΗ....!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Σε πρωτη φαση να σας παραθεσω ενα λινκ και να ακουσω τις αποψεις σας...

http://www.efthita.org/
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    Πολυ καλο γιατι ομως ολα σταματανε το 2003?τι εγινε το κλεισανε η εκλεισε?εγω αυριο παντως αμα τελιωσω νωρις θα προσπαθησω να βρω καποια απο τα βιβλια που εκδοσανε,πιστευω πως αν ειναι να κανουμε μια αρχη αυτο ειναι που θα μας βοηθησει να κανουμε μια πιο οργανωμενη αρχη,παρα πολυ καλο,που το ξεθαψες?
    Ο πυργος της Βαβελ

Πιστευω οτι ολα ωραια και καλα απο δω μεσα, αλλα θα πρεπει να γινει αυτη η πρωτη επαφη face to face, εστω και αν ειναι 10 με 15 ατομα και να ξεκινησει απο καπου η ολη προσπαθεια!!

Σιγα σιγα, και οπως μαζευοντε προτασεις, και βρισκουμε και τροπους να τους υλοποιησουμε, και κανουμε και brainstorming, οταν αρχισουμε να παρουσιαζουμε κατι ποιο χειροπιαστω πιστευω οτι θα μαζευοντε ολο και περισσοτεροι!!

Αρα, ας ελπισουμε οτι με το καινουριο χρονο, να βρεθουμε και να ξεκινησουμε την ολη διαδικασια και μετα βλεποντας και κανοντας!!

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 280
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2009, 04:00
  2. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Πίνακας Κινήσεων/Πληροφοριών/Συμμετοχών
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2007, 19:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF