καλημερα παιδια..η μελενια και εγω σας ευχαριστουμε για την υπεροχη εκδρομη και ακομα καλυτερη παρεα σας και την τεραστια υπομονη που δειξατε απεναντι σε ενα πορτοκαλι ,χμμμ,χτ και τον κατανα για τις υπερπροσπαθεια να το βαλει μπροστα στο βενζιναδικο,,,ξερει εκεινος,...![]()
καλη συνεχεια να εχουμε...
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
΄ζητήσω συγνωμη απο ολα τα παιδια που εδωσα ραντεβου και ΔΕΝ ΠΗΓΑ μιας και το προηγουμενο βραδι είχα βγει εξω για να γιορτάσω τη γιορτή μου.
ειμαι σίγουρος οτι σας στεναχωρησα μιας και δεν είχατε το πορτοκαλί δαιμονα να σας περνά απο ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
τουλάχιστον ετσι θα την είδατε και λίγο γρήγοριάδηδες..![]()
![]()
![]()
![]()
Α, ξεχάσαμε και τον συνάδελφο με το 749-air-father
Ας του μεταβιβαστούν συναδελφικοί χαιρετισμοί, καθώς και ένα δωρεάν (χαχα) login για το moto.gr![]()
Ελπίζουμε να πέρασε κι εκείνος πολύ όμορφα.
PS. Duka2 είσαι τρις χάλιας!![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Γμτ και γω είπα ότι επιτέλους θα σε γνωρίσω αλλά δεν! Γιατι bbko ακούω και bbko δεν βλέπωΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
΄ζητήσω συγνωμη απο ολα τα παιδια που εδωσα ραντεβου και ΔΕΝ ΠΗΓΑ μιας και το προηγουμενο βραδι είχα βγει εξω για να γιορτάσω τη γιορτή μου.
ειμαι σίγουρος οτι σας στεναχωρησα μιας και δεν είχατε το πορτοκαλί δαιμονα να σας περνά απο ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
τουλάχιστον ετσι θα την είδατε και λίγο γρήγοριάδηδες..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Με τα καλύτερα μίλησαν![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Για τον Τάσο λες!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ας του μεταβιβαστούν συναδελφικοί χαιρετισμοί, καθώς και ένα δωρεάν (χαχα) login για το moto.gr![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
εμ ετσι είναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Γμτ και γω είπα ότι επιτέλους θα σε γνωρίσω αλλά δεν! Γιατι bbko ακούω και bbko δεν βλέπω![]()
Με τα καλύτερα μίλησαν![]()
ΜΟΝΟ αμα λείπω λενε τα καλύτερα...
νεξτ ταιμ..![]()
Τι και συ λάτρις ακούς και λάτρις δεν βλέπεις?? :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
νεξτ ταιμ..![]()
Αν ναι, κοίτα καλύτερα![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μέχρι την επόμενη βόλτα![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
PS. Duka2 είσαι τρις χάλιας!![]()
Χαιρετίσματα κι απο εμένα στον Τάσο (?) και σόρρυ που δεν σας κάναμε παρέα αλλά είχαν ξεφύγει 2 boggies (το άσχημο και το φλεγόμενο).....
Σας χαιρέτησα με το πόδι όμως αν το είδατε μέσα στο σκοτάδι.....
Α ξέχασα.... Αρτεμήσιο τη νύχτα.... Εμπειρία ανεκτίμητη![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Well done guys...happy landings!
![]()
![]()
![]()
Iceman and Maverick, in my office, now...
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais