το γυμνοΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε συ, δεν εχεις ηδη ενα....μη πω δυο?????
![]()
![]()
![]()
το πουλησα και πηρα με το φερινγκ
το αλλο ειναι το φριγουιντ
![]()
![]()
το γυμνοΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε συ, δεν εχεις ηδη ενα....μη πω δυο?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
οπως κ να'χει παντα ορθια κ χλμ-γραφος να να'ναι!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το γυμνο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
σε ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω!![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Παιδιά κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο που αφορούσε την καταπόνηση διαφόρων σημείων του σώματος πάνω σε διάφορους τύπους μηχανής.Το άρθρο το είχε γράψει ένας ορθοπεδικός και ξεκινούσε λέγοντας πως γενικά στον άνθρωπο,η πιο ξεκούραστη θέση είναι η εμβρυακή,δηλαδή η θέση που έχει το έμβρυο μέσα στην κοιλιά της μητέρας του.Σκεφτείτε λίγο,ποιά θέση οδήγησης είναι πιο κοντά σε αυτή την στάση;Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη.Τα SS μηχανάκια είναι τα μηχανάκια που καταπονούν πολύ λιγότερα σημεία του σώματος αλλά ακόμα και αυτά που καταπονούν (πήχεις,γόνατα όπως είπε και ο TRE) δεν είναι τόσο "σοβαρά" σε σχέση με άλλα μηχανάκια (π.χ custom) που προκαλούν σοβαρότατους τραυματισμούς στην μέση και όχι μόνο των αναβατών τους.Οπότε εγώ θα προτείνω στον φίλο να πάρει το Ζ και να μην το σκέφτεται,μπορεί να κουράζονται περισσότερο τα γόνατα ή ο κ@λος του αλλά η μέση του θα είναι σε μία στάση που είναι η πιο ξεκούραστη για την μέση του...
Υ.Γ Για να μην πεταχτούνε διάφοροι και μου πούνε ότι το Ζ δεν είναι SS μηχανάκι...Το ξέρω ότι δεν είναι SS αλλά η θέση οδήγησής του είναι πιο κοντά στα SS παρά στα enduro,νομίζω;;;![]()
Fortis Fortuna Adiuvat