αν είναι η "γερμανική" έκδοση του πήγασου, μετράει ;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ξερεις πολλους ζουρλους εσυ που να παενουν στα βουνα με Πήγασο? :a24:
:rotflmao:
![]()
![]()
αν είναι η "γερμανική" έκδοση του πήγασου, μετράει ;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ξερεις πολλους ζουρλους εσυ που να παενουν στα βουνα με Πήγασο? :a24:
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ένα μέλλοντα κουμπάρο σου (και νυν λαθρέμπορα...), τον έχω υπόψιν μου ..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ξερεις πολλους ζουρλους εσυ που να παενουν στα βουνα με Πήγασο?![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ναι, δεν σας έβλεπα αρκετά και κάτι έπρεπε να κάνω. Ιντερνέτι λοιπόν.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από urinam
Σιγα σιγα θα μαθεις και να το "δουλευεις" το εργαλειο (φορουμ) και θα μαθεις να κανεις και "παραθεση" οταν θες να απαντησεις σε καποιον συγκεκριμενα ...![]()
![]()
γεια σου ρε συναδελφε....Αρχικά δημιουργήθηκε από urinam
![]()
καλως ηρθες...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
τσααααΑρχικά δημιουργήθηκε από urinam
![]()
![]()
παει το φορουμ.......ενας ενας οι συμοφεδες εισχωρουν, και δε μας βλεπω καλα.......![]()
το νου σας, ειναι επικινδυνοι!!!
Εγώ δυστυχώς αυτή την περίοδο έχω ανάδρομο Ερμή που περνά ξυστά απ΄τον Κρόνο μου και προκαλεί αναταράξεις στην τροχιά του Δία. Δηλαδή όλα μου πάνε κατά διαόλου οπότε θα στερηθώ την παρέα των συν-ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε.δων τα Χριστούγεννα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Πότε αναχώρηση? και πότε επιστροφή?
Suzuki SV με χωμάτινα λάστιχα έρχονται?![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μου απαντήσατε....![]()
Άλλοι θα φύγουν Παρασκευή μεσημεροαπόγευμα κι άλλοι Σάββατο πρωί με επιστροφή όποτε-θέλει-ο-καθένας-φεύγει. Πλάκα-πλάκα, η άσφαλτος φτάνει μέχρι το καταφύγιο :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
Δεν μου απαντήσατε....![]()
Αύριο βράδυ θα είναι όλοι μαζεμένοι στην λέσχη οπότε και θα κανονιστούν οι λεπτομέρειες.
![]()
μήπως σήμερα , ημέρα Πέμπτη;Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αύριο βράδυ θα είναι όλοι μαζεμένοι στην λέσχη οπότε και θα κανονιστούν οι λεπτομέρειες.
![]()
![]()
ΟΥΠΣ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μήπως σήμερα , ημέρα Πέμπτη;![]()
Μη δίνετε σημασία. έχω ακόμα jet lag από ένα ταξιδάκι που έκανα στην Κέρκυρα πριν τρείς βδομάδες.
![]()
τοσες πολλες λεφτομεριες που ειπαμε,πρωτη φορα μας ξανασυμβαινει,μαλλον ξεκιναω σε μιση ωραΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Άλλοι θα φύγουν Παρασκευή μεσημεροαπόγευμα κι άλλοι Σάββατο πρωί με επιστροφή όποτε-θέλει-ο-καθένας-φεύγει. Πλάκα-πλάκα, η άσφαλτος φτάνει μέχρι το καταφύγιο :a13:
![]()
![]()
![]()