αυτός !Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πωιως ραί?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Προφανώς εννοείς "τις τελείες" ..!!!![]()
![]()
![]()
είναι επειδή χρησιμοποιώ αυτό το site για να κάνει convert από greeklish σε greek
αυτός !Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πωιως ραί?![]()
Προφανώς εννοείς "τις τελείες" ..!!!![]()
![]()
![]()
είναι επειδή χρησιμοποιώ αυτό το site για να κάνει convert από greeklish σε greek
If you know you are going down, make it look good!
Daelim roadwin 125cc
ναι σύμφωνο. Tο θέμα όμως είναι ότι αυτό γίνεται με άσχημο τρόπο και όχι για να διορθώσει κάποιος κάποιον αλλα για να τον μειώσει... τις περισσότερες φορες...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(Να μην ξαναλέμε τα ίδια πράγματα...)![]()
Γιατί να ζοριστώ εγώ που διαβάζω το ανορθόγραφο - ασύντακτο - ακατάληπτο κείμενο κάποιου να καταλάβω τι θέλει να πει (αν καταλάβω τελικά...) και να μην ζοριστεί ο ίδιος εξ αρχής να μου δώσει να καταλάβω ???![]()
Daelim roadwin 125cc
κοιταξε να δεις και οι κατοχοι αυτοκινητων και γενικως η πλειοψηφια, περιεργους μας θεωρει το λιγοτερο που δινουμε ενα καρο λεφτα για να σπαμε χερια ποδια,να κρυωνουμε να ειμασται αβολα κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Προφανως εννοει ο φιλος γκατζετακηδες,κομπουτεραδες οι οποιοι ουδεμια σχεση εχουν με τον εξω κοσμο(πχ βολτες μοτο.gr)
Δεν λεω και μενα μου αρεσουν τα ηλεκτρονικα μπλιμπλιλικια αλλα οχι και να ειμαι 24ωρες το 24ωρο κολλημενος εκει!!Αυτοι γιατι να τσακωθουν?Πιοις εχει την μεγαλυτερη μνημη και αμναλυση στην τηλεοραση η τον καλυτερο ηχο στο στερεοφωνικο-home cinema?
![]()
![]()
με λιγα λογια ο καθενας το βλεπει απο την δικη του οπτικη και κανενας δεν εχει απολυτως δικιο
Πραγματικά το κάθε forum έχει ένα δικό του "κλίμα".Αλλού πιο έντονο αλλού πιο χαλαρό.Πάντως στο moto.gr είναι αρκετά έντονο σε σχέση με άλλα forum στα οποία είμαι μέλος.
To κλιμα στο μοτο ειναι μια χαρα ρε παπαρες.![]()
![]()
![]()
...συνεχιστε τωρα...
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
όχι φωνήεν ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Primal
ναι σύμφωνο
(αφήνω στην άκρη τα: γίνεται, διορθώσει, μειώσει !!!)
Υ.Γ.
Δεν νομίζω κανείς να έχει διάθεση να μειώσει κανέναν...
(μάλλον ο "μειωθείς" έχει την τάση να το αντιλαμβάνεται έτσι !!)
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Παίδες ο καθένας κάνει έναν απολογισμό στο τι θέλει να διαβάσει, απαντήσει κλπ. Αν ο χώρος αυτός προδιαθέτει αρνητικά και τα πλην είναι περισσότερα από τα συν που λαμβάνεις, σταματάς να συμμετέχεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Πραγματικά το κάθε forum έχει ένα δικό του "κλίμα".Αλλού πιο έντονο αλλού πιο χαλαρό.Πάντως στο moto.gr είναι αρκετά έντονο το κλίμα σε σχέση με άλλα forum στα οποία είμαι μέλος.
Δεν είναι αναγκαστική η συμμετοχή. Λάθος κανω?
έλα ρε si oldman λίγες φορες έχεις δη εριστικά σχόλια;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
όχι φωνήεν ???
(αφήνω στην άκρη τα: γίνεται, διορθώσει, μειώσει !!!)
Υ.Γ.
Δεν νομίζω κανείς να έχει διάθεση να μειώσει κανέναν...
(μάλλον ο "μειωθείς" έχει την τάση να το αντιλαμβάνεται έτσι !!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps. δε παλεύετε άλλο αυτό το site θα τα διαβάζω από εδώ και πέρα πριν ποστάρω...:rotflmao:
![]()
Daelim roadwin 125cc
Πάλι "έξω" είσαι γλύκα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
To κλιμα στο μοτο ειναι μια χαρα ρε παπαρες.![]()
![]()
![]()
...συνεχιστε τωρα...![]()
Μην τα λεμε παλι βρε καρνταση πως μας παιζει στην Π.ΑΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πάλι "έξω" είσαι γλύκα ???![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δεν αφήνεις το spam...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πάλι "έξω" είσαι γλύκα ???![]()
ps. ακόμα περιμένω για εκείνο το μήτσο με το kdx![]()
Daelim roadwin 125cc
Για ζητήματα ορθογραφίας, σύνταξης, greeklish κ.λ.π., ΠΟΤΕ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Primal
έλα ρε si oldman λίγες φορες έχεις δη εριστικά σχόλια;
(εκτός αν είναι γνωστό ότι γίνεται επίτηδες ή για λόγους βαρεμάρας, "γραψίματος" κ.λ.π.)
Υ.Γ.
Έχω υποψη μου ένα τσ@γλανο, αλλά είναι Admin και "τουμπεκιάζω" !!![]()
(Να μην ξαναλέμε τα ίδια πράγματα...)![]()
Γιατί να ζοριστώ εγώ που διαβάζω το ανορθόγραφο - ασύντακτο - ακατάληπτο κείμενο κάποιου να καταλάβω τι θέλει να πει (αν καταλάβω τελικά...) και να μην ζοριστεί ο ίδιος εξ αρχής να μου δώσει να καταλάβω ???![]()
κοιτα μερες που ειναι που θα συμφωνησω με τον παλιανθρωπα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εξαλου, η ζωη μας εγινε πιο ευκολη ακομα κ αν ειμαστε ανορθογραφοι με το word (εδω κ χρονια) και με τον νεο firefox με αυτοματη διορθωση.![]()
(εγω δεν χρησιμοποιω τπτ απο τα δυο γιατι μ' αρεσουν οι παρατηρησεις)
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Εσύ ήσουν ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Primal
ακόμα περιμένω για εκείνο το μήτσο με το kdx![]()
![]()
(μπερδεύομαι - λόγω ηλικίας - με τις αλλαγές των avatars...)![]()
Υ.Γ.
Θα είμαι Ξάνθη την άλλη βδομάδα, οπότε θα πεταχτώ και στον Ίασμο - I'll let you know...![]()
Aυτοματη διορθωση στον firefox?Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
κοιτα μερες που ειναι που θα συμφωνησω με τον παλιανθρωπα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εξαλου, η ζωη μας εγινε πιο ευκολη ακομα κ αν ειμαστε ανορθογραφοι με το word (εδω κ χρονια) και με τον νεο firefox με αυτοματη διορθωση.![]()
(εγω δεν χρησιμοποιω τπτ απο τα δυο γιατι μ' αρεσουν οι παρατηρησεις)
για πες με add on?