Αφου δεν φορανε τα ''Γερμανικα'', καλα να λες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τοσο πολυ θελει η ιδια η ελ.ας. να προστατευει τους εργαζομενους της?
(η αναφορα μου πηγαινει για τα κρανη, και οχι για τα οχηματα!)
![]()
Αφου δεν φορανε τα ''Γερμανικα'', καλα να λες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τοσο πολυ θελει η ιδια η ελ.ας. να προστατευει τους εργαζομενους της?
(η αναφορα μου πηγαινει για τα κρανη, και οχι για τα οχηματα!)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ti les kale? ISA ISA, KTM na paroyn gia na xalane kai na MHN mas pianoun...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αφου δεν φορανε τα ''Γερμανικα'', καλα να λες.....
θέλω να πιστευω πως τα συγκεκριμένα κρανάκια φορέθηκαν μόνο για την φωτογράφιση...
![]()
παντως εγω που ετυχε να τα πρωτοδω τα παπια στο τμημα που ειναι σε μια γωνια της Β.Ολγας δεν τα ειδα να κουνιουντε και ποτε γιατι περναω συχνα,οποτε πως απετυχε το προγραμμα εαν δεν αρχισε ουσιαστικα ποτε?επιδει μπορουν και κοροιδευουν τους συνταξιουχους που καθονται σπιτια τους νομιζουν πως μπορουν να το κανουν με ολους μας αυτο?και ξερετε κατι δεν πιστευω οτι φταινε οι απλοι μπατσοι αλλα οι γαλοναδες μπατσοι που δεν βγαινουν απο τα γραφεια τους
Ο πυργος της Βαβελ
Έχουμε να γελάσουμε με κάγκουρες με φτιαγμένα παπιά που θα ρίχνουν τσάι στους μπάτσους στα φανάρια.... :rotflmao:
Χα! Το πήρα το μωρό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βάλε και ένα "?" ανάμεσα στο php και στο postid, Γουίνυ !!!
den άξιζε τον κόπο ρε καρντάση, μπλάκ χούμορ! θένκς πάντως!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Έχουμε να γελάσουμε με κάγκουρες με φτιαγμένα παπιά που θα ρίχνουν τσάι στους μπάτσους στα φανάρια.... :rotflmao:
gia poli gelio:rotflmao: