Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Σωστός Μοτοσυκλετιστής?

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Το παραπανω θεμα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το μοτο και με τα μελη του ΑΛΛΑ με την οδικη συμπεριφορα που ειδα ως πεζος,μοτοσυκλετιστων με μηχανακι απο 50 cc εως και 1400 cc .
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Το παραπανω θεμα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το μοτο και με τα μελη του ΑΛΛΑ με την οδικη συμπεριφορα που ειδα ως πεζος,μοτοσυκλετιστων με μηχανακι απο 50 cc εως και 1400 cc .
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ??ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 02 ..ΟΣΟΙ ΞΕΡΩ..ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΟ...ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΑΝΤΙ ΣΤΙς ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ..

καλα οσοι δε ξέρω..ειναι καλά παιδια...:rotflmao: :rotflmao:

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Για το μοτο?
    Εγω απλα καταληγω οτι το συνολο των προβλεπομενων οδηγων μοτο ειναι τοσο μικρο που δεν μπορω να μην δεχτω την γνωμη οτι οι μοτοσυκλετιστες ειναι πραγματι επικυνδηνοι(γενικα μιλαω παντα).

Και φιλε belafoytre δεν καταλαβα ακριβως τι ηθελες να πεις?
    Οτι και καλα κακοχαρακτηριζω τους αλλους για να βγω εγω σωστος?
    Αγαπητέ, το σχόλιό μου είναι γενικής φύσεως.

Θα συμφωνήσω με τη διαπίστωσή σου πως κάποιοι οδηγοί γενικά και ειδικά (χωρίς να θέλω να το ποσοτικοποιήσω) εκ των πραγμάτων είναι καθίκια του κερατά. Αλλά, λόγω το ότι μου έχουν τύχει κι εμένα 2-3 περιστατικά, σκέφτομαι πώς θα έπρεπε να αντιδρούμε εμείς που θεωρητικά έχουμε αυξημένη αντίληψη των πραγμάτων.

Ασφαλής λύση δεν υπάρχει στο πρόβλημα. Ούτε το κράτος μπορεί να κάνει κάτι.

Εγώ, αν και έχω αντιδράσει απότομα σε κάποιες τραγικές περιπτώσεις, παρόλα αυτά, πιστεύω πως μια πιο μετριοπαθής προσέγγιση ίσως θα βελτιώσει στο μέλλον δραματικά ανάλογες περιπτώσεις οδηγικής παράνοιας. Κυρίως να δόσουμε (εμείς) να καταλάβουν (οι άλλοι) πως αν δεν συμορφωθούν μπορεί και να κάνουν κακό σε κάποιον άλλο, αφού φυσικά τη γλυτώσαμε εμείς.

Πέρα από οδηγός μηχανής έχω και ως δουλειά τις ασφάλειες αυτοκινήτων-μοτοσικλετών, οπότε καταλαβαίνεις πως βλέπω τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες. Βέβαια στην επαρχία όπου μένω δεν συμβαίνουν τόσα πολλά περιστατικά, αλλά συμβαίνουν.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Το κράτος φυσικά και μπορεί να κάνει πράγματα, δε θέλει όμως.

Και αυτό το κάνει συνένοχο σε εγκλήματα όπως στη καλύτερη, πρόκληση σωματικών βλαβών, ψυχική οδύνη και υλικές ζημιές...

Στη χειρότερη είναι συνένοχο για δολοφονία από πρόθεση.

Κάντε τις επιλογές σας, και είτε είσαστε κουλάτοι στη κίνηση, είτε πανικόβλητοι, εγώ ούλους θα σας βλέπω σαν μια ενόχληση που με λίγη υπομονή θα περάσει ανώδυνα.

δεν έχει σημασία αν είναι κανείς από την αθήνα ή από την επαρχία.
    ο έλληνας γενικά δεν έχει οδική αγωγή και δεν θα την έχει ποτέ.. ούτε σαν πεζός ξέρει να συμπεριφέρεται ούτε σαν αυτοκινητόβιος ούτε σαν μηχανόβιος ούτε σαν άνθρωπος..
    είμαστε σε όλα τελείως τριτοκοσμικοί και όποιος πιστεύει ότι είμαστε ευρωπαίοι, έχει μαύρα μεσάνυχτα.. ο έλληνας τα μόνα που ξέρει να χειρίζεται ακατάπαυστα στον δρόμο, είναι η κόρνα, τα μπινελίκια, οι μούτζες και τα κωλοδάχτυλα.. να μιλάει στο κινητό (αυτοκινητόβιοι και μηχανόβιοι εν κινήσει) αδιαφορώντας για τα πάντα τριγύρω του.. αααα και ξέχασα, κάτι ακόμα.. να πετάει τα σκουπίδια στον δρόμο.. και η κατάσταση χειροτερεύει..
    ...φρίκη...

θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από lara-R
    δεν έχει σημασία αν είναι κανείς από την αθήνα ή από την επαρχία.
    ο έλληνας γενικά δεν έχει οδική αγωγή και δεν θα την έχει ποτέ.. ούτε σαν πεζός ξέρει να συμπεριφέρεται ούτε σαν αυτοκινητόβιος ούτε σαν μηχανόβιος ούτε σαν άνθρωπος..
    είμαστε σε όλα τελείως τριτοκοσμικοί και όποιος πιστεύει ότι είμαστε ευρωπαίοι, έχει μαύρα μεσάνυχτα.. ο έλληνας τα μόνα που ξέρει να χειρίζεται ακατάπαυστα στον δρόμο, είναι η κόρνα, τα μπινελίκια, οι μούτζες και τα κωλοδάχτυλα.. να μιλάει στο κινητό (αυτοκινητόβιοι και μηχανόβιοι εν κινήσει) αδιαφορώντας για τα πάντα τριγύρω του.. αααα και ξέχασα, κάτι ακόμα.. να πετάει τα σκουπίδια στον δρόμο.. και η κατάσταση χειροτερεύει..
    ...φρίκη...

Ε τι καθόμαστε εδώ. Τα μαζεύουμε και βούρ για καμιά Ιταλία. Δε θέλει πολλά, ένα αντίσκηνο έξω από την πίστα του Misano ή στου λόφους του Borgo San Lorenzo. Τέλεια.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ε τι καθόμαστε εδώ. Τα μαζεύουμε και βούρ για καμιά Ιταλία. Δε θέλει πολλά, ένα αντίσκηνο έξω από την πίστα του Misano ή στου λόφους του Borgo San Lorenzo. Τέλεια.
    ...τέλεια δεν λες τίποτα!!!..μια χαρά μου ακούγεται..
    θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lara-R
    .. ο έλληνας τα μόνα που ξέρει να χειρίζεται ακατάπαυστα είναι τα κωλοδάχτυλα..
    Προφανώς έχει εκπαιδευτεί σε αντίστοιχους κώλους ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    από PortisHead στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2008, 08:05
  2. Σωστός ο Παίχτης!!!
    από Suner στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2006, 17:51
  3. Οταν είσαι σωστός επαγγελματίας...