Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Δεν εχει σημασια το οτι ειχε πρασινο.Ο KOK λεει πως πρεπει να σταματαμε στις διαβασεις των πεζων.
    Το γελιο της υποθεσης ειναι οι τουριστες.Ερχονται στο Greece και εχωντας συνηθισει στις χωρες τους που περνανε αερα στις διαβασεις κανουν κατι χωρευτικα απιστευτα.Tυφλα να χει η Shakira !

Παλαιό μέλος
    Όταν ο πεζός περάσει με κόκκινο διάβαση με φανάρι δεν νομίζω να έχει προτεραιότητα. Μάλιστα πρέπει να παίζει και πρόστιμο. Αν είχε προτεραιότητα ο πεζός σε σημεία που είχε διάβαση με φανάρι ανεξάρτητα με το φανάρι και περνούσε όποτε ήθελε θα γινόταν το χάος σε δρόμους με 3 λωρίδες. Τώρα εάν χτυπήσεις πεζό οπουδήποτε στην καλύτερη το δικαστίριο να βγάλει συνηπετιότητα 50% (πεζός που χτυπήθηκε στην αριστερή λωρίδα της συγγρου)

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
    Δεν εχει σημασια το οτι ειχε πρασινο.Ο KOK λεει πως πρεπει να σταματαμε στις διαβασεις των πεζων.
    Το γελιο της υποθεσης ειναι οι τουριστες.Ερχονται στο Greece και εχωντας συνηθισει στις χωρες τους που περνανε αερα στις διαβασεις κανουν κατι χωρευτικα απιστευτα.Tυφλα να χει η Shakira !
    Βρε το ξερω οτι απαγορευετε να σταματησεις πανω στη διαβαση, αλλα σταματησε για να ελενξει και να δει αν ειναι να προχορησει η οχι!!!

Αλλα τωρα τι ψαχνουμε.... Αφου ολοι κανουν του κεφαλιου τους, αντε να βρεις την ακρη!!!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Ρε παιδια στην διαβαση πεζων προτεραιοτητα εχει ο πεζος.
    Ετσι δεν ειναι συμφωνα με τον νομο?

Μαριος

Όταν στην διάβαση υπάρχει φωτηνός σηματοδότης πρέπει να τηρήσει το σήμα! Αλλά το κορυφαίο ήταν ότι η μπροστινή μου ρόδα ήταν μετά την διάβαση και ήμουν σταματημένη!!!!!

Απλά ήρθε και έπεσε πάνω μου!!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Ακόμα και αν είναι νύχτα χωρίς φεγγαρι και ο πεζός φοράει μαύρη μπούργκα.

Σ' αυτό έχεις άδικο! έχει δικαιωθεί οδηγός που σκότωσε πεζό (βέβαια δεν είχε διάβαση εκεί), πέρναγε τον δρόμο μετά από στροφή χωρίς ορατότητα και φορούσε τίγκα μαύρα μέσα στην νύχτα!!!!!

Όπου υπάρχει σηματοδότης πρέπει και ο πεζός να τηρήσει τις προτερεότητες!!!!!

Ε τοτε επρεπε να βγαλεις το ταψι και να του το φορεσεις κολαρο.
    Αλλα τι να κανουμε με τετοιους αλητες πεζους που εχουμε.
    Κανονικα θα επρεπε να τους παρουν το διπλωμα !

Οποτε η ετυμηγορια που βγαλαμε ειναι πως φταιει το μηχανακι.Αλητες μηχανοβιοι που δεν σεβεστε τους πεζους.Maira πινακιδα ταψι ειχες και πιαστηκε στον πεζο

Αμ δε! Από τις παλιές τις μικρες! Σκέψου ότι μου έσπασε και το πλαίσιο το μαύρο που είχε από κάτω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Αμ δε! Από τις παλιές τις μικρες! Σκέψου ότι μου έσπασε και το πλαίσιο το μαύρο που είχε από κάτω!!!!

δε μπορείς να πείς τίποτα... δυστηχως ή κατ'εμέ ευτυχώς έχει προτεραιότητα!

Ας με έριχνε κάτω και θα σου έλεγα μετά για πότε είχα φωνάξει μπάτσο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    δε μπορείς να πείς τίποτα... δυστηχως ή κατ'εμέ ευτυχώς έχει προτεραιότητα!
    Δεν έχει που σου λέω!!!!

Εδώ κάποια στιγμή τους κόβαν και κλήση επειδή περάσανε με κόκκινο!!!!

Ωραια δε θαταν να πρεπει να βγαζουν και οι πεζοι διπλωμα κυκλοφοριας!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Όταν στην διάβαση υπάρχει φωτηνός σηματοδότης πρέπει να τηρήσει το σήμα! Αλλά το κορυφαίο ήταν ότι η μπροστινή μου ρόδα ήταν μετά την διάβαση και ήμουν σταματημένη!!!!!
    Απλά ήρθε και έπεσε πάνω μου!!!!!
    Το μεγάλο λάθος είναι οτι ο πεζός παίρνει δίκιο ή έστω ένα ποσοστό αυτού ακόμα κι όταν έχει 100% άδικο.

Εγώ τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει ακόμα κι από μια δυσσάρεστη εμπειρία που είχα η οποία ευτυχώς τελείωσε πολύ χαλαρά και για τον πεζό αλλά πολύ περισσότερο για μένα τη στιγμή που δεν έφταιγα ούτε στο ελάχιστο !

Στη δική μου περίπτωση βέβαια, βρισκόμουν στο ρεύμα μου μέσα στην πόλη με ταχύτητα που δεν ξεπερνούσε τα 20-30 χλμ/ώρα κι ένας παππούς απλά διέσχισε το δρόμο χωρίς να ελέγξει και ξεπρόβαλε ανάμεσα από δυο παρκαρισμένα βανάκια κατευθείαν πάνω στη χούφτα του τιμονιού μου.
    Τη δική σου περίπτωση τη βλέπω λίγο πιο μπερδεμένη παρόλο που σου δίνω χίλια δίκια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ο νόμος και το τι λέει είναι το ένα θέμα.
    Ρίξτε μια ματιά για τις διαβάσεις των πεζών. Θα εκπλαγείτε από το τι ισχύει.
    Μάιρα... δεν θυμάμαι ποιος το είπε αλλά παίζει να τον πλήρωνες σε περίπτωση που...
    Κι αυτό που είπες για τη δικαίωση οδηγού για τον πεζό με τα μαύρα έχει γίνει μόνο μία φορά όταν οδηγός σκότωσε πεζό που φορούσε μαύρα τη νύχτα στην Εθνική όμως!!! μεγάλη διαφορά!

Πέραν τούτου όμως, λυπάμαι αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είμαι υπέρ των πεζών!
    Sorry Maira.
    Πάντα ειδικά μέσα στην πόλη είμαι μαζί τους. Αυτοί ρε συ δεν έχουν όχημα. Είναι απροστάτευτοι. Δεν υπάρχουν ζώνες πόρτες λαμαρίνα. Ούτε φορούν κράνη και μπουφάν με προστατευτικά.
    Ακόμη και μαλάκες να είναι ε νομίζω ότι πρέπει να τους προσέχουμε λίγο παραπάνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ο νόμος και το τι λέει είναι το ένα θέμα.
    Ρίξτε μια ματιά για τις διαβάσεις των πεζών. Θα εκπλαγείτε από το τι ισχύει.
    Μάιρα... δεν θυμάμαι ποιος το είπε αλλά παίζει να τον πλήρωνες σε περίπτωση που...
    Κι αυτό που είπες για τη δικαίωση οδηγού για τον πεζό με τα μαύρα έχει γίνει μόνο μία φορά όταν οδηγός σκότωσε πεζό που φορούσε μαύρα τη νύχτα στην Εθνική όμως!!! μεγάλη διαφορά!

Πέραν τούτου όμως, λυπάμαι αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είμαι υπέρ των πεζών!
    Sorry Maira.
    Πάντα ειδικά μέσα στην πόλη είμαι μαζί τους. Αυτοί ρε συ δεν έχουν όχημα. Είναι απροστάτευτοι. Δεν υπάρχουν ζώνες πόρτες λαμαρίνα. Ούτε φορούν κράνη και μπουφάν με προστατευτικά.
    Ακόμη και μαλάκες να είναι ε νομίζω ότι πρέπει να τους προσέχουμε λίγο παραπάνω.

Η δικαίωση του οδηγού ήταν ενός φίλου μου που του έτυχε αυτό και όχι στην εθνική!

Αλλά εκτός αυτού , οκ να τον προστατέψω! ΠΩΣ?????? να του πώ: "Πρόσεχε θα πέσεις πάνω μου!!!!!!" :hypnotize

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν έχει που σου λέω!!!!

Εδώ κάποια στιγμή τους κόβαν και κλήση επειδή περάσανε με κόκκινο!!!!
    Μην συγκρίνεις τις παραβάσεις που κάνουν οι πεζοί και τα υποτιθέμενα πρόστιμα που θα έβαζαν σε αυτούς.
    Αν καλούσες (ή καλούσε αυτός) την αστυνομία δεν θα καθάριζες. Πολύ περισσότερο αν κατέληγε μια υπόθεση στο δικαστήριο. Το 99.99% των περιπτώσεων είναι υπέρ του πεζού.
    Οι εξαιρέσεις αφορούν περιστατικά σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας (που μπορεί να δωθεί συνυπαιτιότητα) ή ευθύνη του πεζού σε κλειστούς αυτοκινητόδρομους.

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις (δλδ. σχεδόν σε όλες) ο οδηγός έχει την ευθύνη.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απιστευτο κι ομως αληθινο......
    από BMW1150 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2006, 00:45
  2. Απίστευτο κι όμως αληθινό
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2006, 01:00
  3. Απίστευτο κι όμως αληθινό...
    από McGyver στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ