Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 94

Θέμα: The FZR600R Comeback

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    Mi ton apoperneis re to paidi xroniares meres
    :rotflmao: :rotflmao:
    Του εφτιαξα κοτζαμ βιντεο του τσοπανου και ουτε ενα φχαριστω δεν ειπε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Re: The FZR600R Comeback

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    [B]

Ναι ετρεχα με χαλαρη αλυσιδα ο υπεροπτης.

]
    ....

You BETA believe...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

AYTOΣ

μετά τη φετινή αποτυχία...πάει με τα 1000 για το "βραβείο μαλακα 2007 " ξεκινώντας μάλιστα με γκολ από τα αποδυτήρια.....(2006)...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!!! :rotflmao:

θα σε στεναχωρήσω όμως λίγο μιας και για την απονομή του βραβείου θα πρέπει να περιμένεις 'ένα μικρό χρονικό διάστημα να δούμε και τις υπόλοιπες συμμετοχές...

εμμ μην είσαι και ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ... :hypnotize :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    .....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sw.jpg 
Προβολές:	271 
Μέγεθος:	65,3 KB 
ID:	73117

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αυτο ηταν η αλυσιδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Site quote:
    Cause this street-race reminds me the 300 Spartans VS Perses

...
    το Perses σε ποια γλώσσα είναι; :rotflmao: :rotflmao:

Α.... και αυτό το fraction of time..... 2-4 sec.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Προτείνω η κόντρα να είναι στο πνέυμα τον χριστουγέννων.Πάνω από το κράνος κόκκινα σκουφάκια και αντί για 3-2-1 να φωνάζουμε Χο χο χο merry christmas
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    το Perses σε ποια γλώσσα είναι; :rotflmao: :rotflmao:

Α
    Perses is from the battle of hotgates... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Όσο για το αν οδηγάει αρχαίο μηχανάκι ο τύπος, αυτό δέ μου λέει τίποτα, αν είναι καλοσυντηρημένο μια χαρά θα πηγαίνει (όπως πηγαίνει και το αρχαίο αγροτικό μου).

Το βασικό μου πρόβλημα με τον FZR600R είναι ότι είναι θύμα της "νέας σχολής" πραγμάτων που θέλει πιτσιρικάδες άσχετους ουσιαστικά με μηχανές να νομίζουν -με ελάχιστη πείρα- ότι πατάνε τα πάντα, παντού, και ότι στη τελική είναι άτρωτοι. Ο συγκεκριμένος έχει κάνει και τραγικά λάθη όπως να πουλάει μούρη χρησιμοποιώντας το ονοματεπώνυμό του στο σάιτ του, και επίσης τραγικά βίντεο. Άν έχετε μαζέψει έστω και έναν μηχανάκια από την άσφαλτο (ακόμα και τυχαία ή σε απλή βόλτα και όχι σε κόντρα) ξέρετε για τί πράμα μιλάω. Υπάρχει και χειρότερη μαλακία που μπορεί να σου κάτσει άν πέσεις από λάθος μόνος σου, και είναι να πέσεις σε μπαριέρες ή να σε πατήσει κουτί. Παρόλο που καί η πίστα είναι επικίνδυνη (ο απλός λόγος είναι ότι πας τάπα μόνιμα), είναι σαφώς πιο ασφαλής τόπος από οποιοδήποτε κωλόδρομο.

Περιοδικά που φροντίζουν να βάζουν ξώβυζα ξανθά (ή όχι) βλαμμένα δίπλα σε μηχανές και κουτιά φροντίζουν ώστε ο κάθε άσχετος να θέλει να ξύσει αυτιά πρώτα (ή να ξυρίσει πεζοδρόμια με κουτιά) και μετά να μάθει να τα πηγαίνει -αφού πάει τις άδειες με κανένα εξίσου βλαμμένο-, το άμεσο αποτέλεσμα είναι διάφοροι άσχετοι να κάνουν μαλακίες σε δρόμους με κίνηση, και κάθε βδομάδα να μαζεύουν τουλάχιστον έναν... Άσε που εδώ στην επαρχία καί όλοι πάνε ξεκράνωτοι, καί οι κουτάκιδες την έχουνε δει σουμάχερ και προσπαθώντας να ντριφτάρουνε χωρίς επιτυχία σε κάθε στροφή, με αποτέλεσμα εκεί που πας κανονικά από την άλλη να βλέπεις ξαφνικά έναν κακομοίρη να προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα -συχνά κλείνοντας όλο το δρόμο.
    Κάντε εξάσκηση εκεί που δεν περνάει άνθρωπος τουλάχιστον ρε κουλομαρίες.

Δεν είμαι γκαζοκομπλεξικός, το πρώτο μου κωλίδι το έκανα στα 7 μου χρόνια (Γιώργο αν διαβάζεις αυτό -που χλωμό το βλέπω-, θυμίζω τα 30+ μέτρα που κάναμε τότε με τα "κοντρατζίδικα" κάθε μέρα στο κωλοστενό που μέναμε), και συστηματικά ντριφτάρω με όλα τα οχήματα που έχω οδηγήσει και περιλαμβάνουν από πατίνι, μέχρι φορτηγά. Η μέγιστη διαφορά είναι ότι βάζεις το μυαλό να δουλέψει και δε κάνεις αηδίες εκεί που είσαι επικίνδυνος για τους άλλους, και κρατάς τα "εξτρά" για περιπτώσεις ανάγκης.

FZR600R, εγώ προτείνω μέχρι το καλοκαίρι να πάρεις κανά χιλλιάρι πάντως, γιατί τα 140+ (δυναμομετρημένα) αλογάκια της σουτζούκας είναι κάπως πολλά για τα 98 (ονομαστικά) του FZR600R. Είναι και φτηνά τα μετάχειρα χιλλιάρια, βλέπεις πολλοί νομίζουν ότι τα χιλλιάρια είναι του χεριού τους μέχρι που τα ανοίγουν, τα σπάνε, και μετά από τον καλιμπρά, ή τα σκοτώνουν για μια χούφτα ευρά ή τα δίνουν στον έμπορα για να παραμυθιάσει τον επόμενο αγοραστή δεόντως... :a47:

Μή περιμένεις φράγκα όταν ανέβω προς τα πάνω, σουβλάκια θα κεράσει ο χαμένος -τόσο κοστολογώ εγώ τη "κόντρα" έστω και απλά χρονομετρημένη. Πας πρώτος.
    (Τονίζω ότι επειδή το όλο σου στυλ μέχρι στιγμής είναι τουλάχιστον ύποπτο, γι' αυτό είπα για "χρονομέτρηση" σε περιβάλλον με μηδενική κίνηση, στη χειρότερη που δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό για το που και το πότε, πληρώνω απλά μια κλήση και καθαρίζω, η νομοθεσία προβλέπει κι άλλα για τις κόντρες...). Βίντεο απαγορεύονται δια ροπάλου.

Το πιθανότερο είναι να ανέβω κοντά σε μια ημερομηνία για το CSS (με ενδιαφέρουν τα του 3ου λέβελ, αλλά αντίθετα με ότι νομίζουν τύποι σαν και σένα είμαι σίγουρος ότι θα μου βρουν οι ειδικοί ψεγάδια και στα σχετικά με το πρώτο -έτσι κι αλλιώς πρέπει να τα πάρω με τη σειρά, βλέπεις μερικοί μπορεί να είμαστε (άν και κωλόγεροι συγκριτικά) καυλόγκαζοι, αλλά δεν είμαστε στόκοι καυλόγκαζοι...

Τέσπα (που λέτε και σεις οι νεότεροι), προτείνω να νοικιάσεις μια στολή από εκεί και να πας και συ στο CSS, καλό θα σου κάνει, και αν στο μέλλον κάτσει καμιά στραβή, περισσέψουν τίποτε φράγκα και βρεθούμε σε πίστα (και γώ με τους αρχάριους θα είμαι μη νομίζεις), θα τα πούμε εκεί.
    :a41:
    Κανουμε την παπια μικρη λουλου;;; :a29:

ΔΕΝ σε ειδα να απαντας στον συναδελφο "παλιολουμπινα"!

Καθε φορα ερχεσαι εδω και μας αποδεικνυεις οτι εισαι μ@λ@κ@ς, αλλα το χειροτερο ειναι οτι εισαι μ@λ@κ@ς με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!!
    ΕΥΓΕ! :a31:

Θα φτιαξεις και ταινια μεχρι το καλοκαιρι..... :rotflmao: Ποιος θα τη σκηνοθετησει; Ο Spielberg; :rotflmao:
    Νίκος
    Open Horizons

Re: The FZR600R Comeback

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Παλιολουμπινες επιστρεφω με νεο video με την συγκαταβαση του 636 σε 2-3 εβδομαδες .
    :ZZZ:

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    άντε γειά μας!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    δε παιζεται με τιποτα....ο ορισμος του ''για τον πο#τσο καβάλα..''... :rotflmao:

κατι τελειωμενοι που υπαρχουν...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    μεγαλε ενα δεν μας ειπες.....

ποσα θα δωσεις στο μαγκα με το 636....

με 1000€λακια χανω και εγω....(636 '04 εχω.....τα παμε??)

:rotflmao: :rotflmao:
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Του εφτιαξα κοτζαμ βιντεο του τσοπανου και ουτε ενα φχαριστω δεν ειπε.

Κοίτα αν ήταν όπως αυτά που βλέπαμε στο Δέλεαρ μάλλον σωστά δεν είπε ευχαριστώ...
    (χιχιχιχι)...

τεσπα φιλαράκι... εσύ με τη μηχανάρα και το βιντεάκι.
    κακώς ασχολείσαι με όλους εδωμέσα!
    Χαλάς τη ζαχαρένια σου σπας και τα αρκίντια σου... σπας και τα δικά μας!
    Κάνε κάτι απλό.
    Πήγαινε στήσου στα γνωστά μέρη της "κόντρας" και δώστα όλα. Εκεί θα εξηγηθείς σε όλους τι αξίζεις.
    Α και που 'σαι.
    Μην έχεις την άδεια μαζί σου ε! Μπας και τη χάσεις δηλαδή...

Oχοχοχοχχοχχχοοοο.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Understanding the "Orgasm"
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2008, 17:43
  2. The last photo i ever took.....
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 12:03
  3. The Lord Of The Rings......The end...!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:39
  4. lord of the rings
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2003, 22:59
  5. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48

Κανόνες δημοσιεύσεων