Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ

Αγαπητέ Ταξιδευτή, περισσότερο μια προσωπική απορία εξέφρασα, διότι πιστεύω πως η εμπειρία σε τέτοιες στιγμές σε βοηθάει, να τις προλαμβάνεις τις στραβές. Όχι ν'αντιδράς όταν τις ζεις αλλά να τις προλαμβάνεις. Αυτά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

καλο ταξιδι στον φιλο ..........ηταν η μοιρα του ,δεν μπορουσε να την αλλαξει
    μεχρι εκει ηταν το καντηλι του.....

Παλαιό μέλος
    ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ........

Τούς έφαγε όλους ή έμπειρία........
    Άπλά έγώ ήμουν ό πιό κωλόφαρδος καί είμαι άκόμα έδώ μαζί σας....!!!!!

Καλό ταξίδι στό φίλο μας.....
    Πρίν άπό μιά ώρα γύρισε ή γυναίκα μου άπό τά μνήματα,πήγε νά δεί δικούς της..
    Μέτρησε μού είπε 3 φρέσκους τάφους,νέα παιδιά,καί διάβασε γιά μηχανές...!!!
    ΓΙΑΥΤΟ.........ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ..........ΟΛΟΙ.......

Η εμπειρία είναι απλά μια λέξη...

Και εγώ ασχολούμαι χρόνια με μηχανές, αλλά ακόμα και μετά από κάμποσο ψάξιμο και αρκετή "προπόνηση" μόνο σε άδειους δρόμους, βλέπω ότι είναι μια κωλολέξη.

Θέλει πολύ ψάξιμο και υπομονή και πάντα μια ερευνητική βόλτα πρώτα για να κάνεις μια γρήγορη βόλτα σε δημόσιους δρόμους. Μια κωλολεπτομέρεια -μια φτυαριά χώμα από ένα φορτηγό- είναι αρκετή να σε στείλει.

Από τα 5-6 μηχανάκια που καβάλαγα για χρόνια και μερικά ακόμα δανεικά, είδα ότι δεν παίζει αυτό το πράμα που λένε εμπειρία (και είμαι και κάμποσο μεγαλύτερος από τα 32). Κάθε διαφορετκός τύπος μηχανής έχει τα δικά του χούγια, και η υπερβολική αυτοπεποίθηση σε στέλνει αδιάβαστο. Θέλει χρόνο και πρόγραμμα για να δεις πως αντιδρά και να τη συνηθίσεις να δουλεύει σαν μέρος σου άψογα.

Θέλει να τον αποκτήσεις σιγά σιγά και μετά να "τον έχεις" τον χειρισμό της και να επιβεβαιώνεις ότι "τον έχεις" συχνά αλλιώς αδρανεί. Και εκεί που "τον έχεις", να συνεχίσεις να τσεκάρεις τα πάντα και να υποθέτεις ότι θα συμβεί η στραβή.
    Γι' αυτό σας βάζω τις φωνές να ψάξετε τα φρένα σας, τις εκτροπές και τις λοιπές αηδίες, αλλιώς είστε θύματα των αδυναμιών σας -αργά ή γρήγορα.

Κατά τα άλλα εγώ νιώθω σαν αρχάριος τώρα, σε κάμια δεκαριά χρόνια τα ξαναλέμε άν έμαθα και τίποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν αφήνουμε τις πολλές αναλύσεις και τα ευχολόγια.
    Καλό του ταξίδι και δύναμη στους δικούς του να το ξεπεράσουν.

ftene i politiki
    ftei to sistima.......
    eleos pia!!!!!!!!
    exo aganaktisi na akouo gia thanatifora atiximata!!!!
    exo aganaktisi na to zo!!!
    gnorizete posi elines motosikletistes exoun xasi tin zoi tous;
    den iparxoun nomi
    den iparxoun dromi
    telos

na exi ena kalo taksidi to palikari...kai dinami stous dikous tou...

agapite mou H.A.Balafoutre o adelfos ixe poli megali empiria me tis mixanes pistepseme...
    den prolabe omos na antidrasi...

agapite mou H.A.Balafoutre o adelfos mou ixe poli megali empiria me tis mixanes pistepseme...

τον Νίκο τον ήξερα......
    απ'ότι ακούγετε πρέπει να πήγαινε καμια 200άρα αλλά κανείς δεν ξέρει αν έπεσε μόνος, πετάχτηκε κάτι ή έγινε κάτι άλλο!!
    Το θέμα είναι οτι ανήκε στην ομάδα των δαγκώνω την ταυτότητα και πάω, αλλά εκείνη την ημέρα............μάλλον............είχε "κλείσει" το ραντεβού του!!!
    Απο την πτώση σύρθηκε και κόπηκε πάνω στα κάθετα κολωνάκια των στηθέων στο πλάϊ του δρόμου....και μάλιστα δίς.....δλδ 3 κομμάτια!!!!!!!
    Αυτά γνωρίζω απο δώ κι απο κεί!
    Ηταν καλό κοπέλι.....του μεροκάματου.....και δυστυχός της ταχύτητας!!
    Φορούσε την φόρμα του, τις μπότες του, τα γάντια του και το κράνος του και καβαλούσε το Thunderace του για μια γρήγορη βόλτα για ξεχαρμάνιασμα απο τα καθημερινά προβλήματα.......που δυστυχώς εκείνη την ημέρα ηταν μοιραία!!!
    Με πήρε φίλος παραμονή Χρισ/νων και μου είπε το θλιβερό μαντάτο κι έμεινα!!!
    Κρίμα............
    CALCULATOR ISLAND

Αρχικά δημιουργήθηκε από maria_eleni1978

agapite mou H.A.Balafoutre o adelfos ixe poli megali empiria me tis mixanes pistepseme...

Ονομάζομαι Γιώργος.

Πιστεύω, πως έθεσα την άποψή μου προς γνώση όλων, απλά και με μεγάλο σεβασμό προς τη μνήμη του αδερφού σου (αν κατάλαβα σωστά).

Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    ......αλλά κανείς δεν ξέρει αν έπεσε μόνος, πετάχτηκε κάτι ή έγινε κάτι άλλο!!!........

Κρίμα............
    Αυτή ήταν η απορία μου. Και μόνον. Δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο. Πιστεύω να μην είπα κάτι που σε προσέβαλε Μαρία-Ελένη.

Με εκτίμηση, Γιώργος.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maria_eleni1978

agapite mou H.A.Balafoutre o adelfos mou ixe poli megali empiria me tis mixanes pistepseme...
    Δεν καταλάβαμε αν πρόκειται για τον αδερφό σου ή για ξένο προς εσένα άτομο και δικαιολογημένα, δε νομίζεις; Δε θα έχω τη λεπτότητα που χρησιμοποίησε ο Balafoutre ο οποίος έχω παρατηρήσει ότι πάντα έχει την πιο νηφάλια, ψύχραιμη και άκρως αντικειμενική και έγκυρη άποψη! Παρ'όλα αυτά του την είπες!
    Αυτό που σου είπαν (κι άλλα παιδιά) είναι ότι τα νεκροταφεία είναι γεμάτα με έμπειρους! Η εμπειρία δεν αρκεί! Αν αρκούσε, όλοι αυτοί που έφυγαν ανεξαιρέτως, θα ήταν μαζί μας! Το να οδηγεί κανείς μοτοσυκλέτα 20 χρόνια, δεν τον κάνει Valentino Rossi ή Ayrton Senna. Το να θεωρείται κάποιος καλός οδηγός, δεν περιορίζεται στη δυνατότητα που έχει να πάρει μια στροφή με 200 (μπορεί να την καταφέρει κάποια στιγμή κωλοφαρδίας), ούτε στο να οδηγεί από 7μισυ χρονών, αλλά μεταξύ άλλων, να σέβεται πρωτίστως τους άλλους και την ίδια του τη ζωή και να μην υπερεκτιμά τις δυνατότητές του και αυτές της μηχανής του.
    Κρίμα για το παληκάρι που έφυγε. Κρίμα γι' αυτόν και την οικογένειά του, αλλά κάπου όλα έχουν όρια! Δεν μπορώ να ακούω τεθλιμμένους συγγενείς, φίλους και συμπάσχοντες-συμπαθούντες να λένε ότι ήταν ο καλύτερος οδηγός, ο πιο έμπειρος κ.τ.λ. κ.τ.λ. Αν ίσχυαν αυτά, όλοι αυτοί που σκοτώθηκαν, θα ήταν μαζί μας ή ίσως θα πρώτευαν σε κάποιο moto GP.
    Αντίθετα, αν δούμε λίγο ρεαλιστικά τα πράγματα νομίζω ότι αυτή η κίνηση θα αποβεί προς το συμφέρον όλων.

i zwi meta ta kokkina Το avatar του/της jiannisan
    Καταρχας συγνωμη αν σας ξυπναω μια παλια πληγη.......
    Λιγο αργα αλλα ποιος ξερει μπαινω και εγω στην συζητηση σας και να πω οτι ο Νικος ηταν ενα πολυ καλο παιδι και καναμε πολλες φορες παρεα αφου τυνχανει να εχω και εγω μοτοσυκλετα..
    Ειχε ενα yzf πριν το κανει R1 και ειχε κανει πολλες αλλαγες απανω σαυτο , οπως φρενα δαγκανες brembo και πολλα αλλα επι τισ ασφαλειας του.
    Ποτε δεν εβγαινε χωρις δερματινα και ολο τον εξωπλισμο του αναβατη οπως ολοι ξερουμε.
    Τωρα το γιατι επεσε μονο αυτος και ο θεος το ξερει γιαυτο λοιπον να μιν λεμε πολλα γιαυτους που φευγουν αλλα να αναλογιζομαστε καθε μερα την δικια μας θεση επανω στην σελα της μηχανης μας.
    Και ποτε δεν εβγαινε με την ταυτοτητα στο στομα οπως διαβασα παραπανω..
    Ποτε δεν υποχρεωσε κανενα να τον ακολουθισει η να τον φοβασαι οταν ειναι απο πισω σου.
    Το μονο που εχουμε να πουμε ειναι ενα αντιο στον ΝΙκο και να ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει......
    Και να ευχομαστε ΟΧΙ αλλα τετοια περιστατικα και καλα χιλιομετρα σε ολους χωρις εγωισμους απανω στα τιμονια ειτε ειναι ισια ειτε ειναι στρογκυλα!!!!!!!!!!!
    Εδω στο ηρακλειο παντος παιδια το 2006 ειχαμε πολλα ατυχηματα στους δρομους ειτε απο αυτοκινητα που εκοπσαν το δρομο σε μηχανες (δεν ξερω αν ακουσατε το καλοκαιρι στην χερισονησσο με τον διαμελισμο του νεαρου) ειτε απο μηχανες
    Λες και επεσε καταρα.Τελος παντων καλα μυαλα σε ολους εμας και σε αφτους που θα ερθουν και σε αφτους που φευγουν δλδ σε αυτους που σταματανε για καποιους λογους

Καλά......αρκετοί απο την παρέα τις έκαναν τις λαλακίες τους....τεσπά.....ας προσέχουμε εμεις και ασε το τι και γιατί...!
    Μακριά απο όλους μας.......και βρε αδερφε....αν δεν τερματίσεις και το μπροστινό λάστιχο, κι αν δεν ρίξεις τον χρόνο της διαδρομής απο το σημείο Χ στο Μπαλί και πίσω, κι αν δεν φτάσεις 1ος στην καντίνα, κι αν αρχίσει ενας τις λαλακίες και σου φύγει......ε δεν τρέχει και τίποτα....!!
    Κυρίως στους Κυριακάτικους πρωϊνους του Balington Racing club αναφέρωμαι!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ και καλό δρόμο σε όλους μας!!!
    Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει άλλο θύμα των 2 τροχών που τόσο αγαπάμε!
    CALCULATOR ISLAND

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2011, 13:53
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2009, 22:16
  3. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 14:41
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 20:08
  5. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally