Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ανθρωπιά;;;;;

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    καλά σίγουρα. Σε αυτόυς που έχουν πραγματικά ανάγκη θα δώσουμε όλοι μας. Αλλά, πως διακρίνεις αυτόν που έχει πάντα πραγματική ανάγκη. Δεν είναι εύκολο. Και όλοι μας την έχουμε πατήσει με την καλοσύνη μας. Γι αυτό και δεν δίνουμε λεφτά πλέον στον καθένα.
    Καλά δεν λέμε για πράγματα που είναι ολοφάνερα (να σπρώχνεις μηχανάκι στον δρόμο). Αλλά ποτέ λεφτά. Πάμε στο πρατήριο να σου το γεμίσω (ούτως ή άλλος το σπρώξιμο θα το κάνεις σου δώσω δεν σου δώσω λεφτά). Πεινάς; Πάμε να σου αγοράσω φαγητό. Αλλά ποτέ λεφτά. Γιατί περισσότερο κακό τους κάνουμε (πρεζόνια κτλ) παρά καλό.

Άποψη μου στην τελική.
    2004 R1 red-black

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι γιά πρέζα τα ευρώπουλα του παπόβιου....
    παλιό το κόλπο

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    παλιό το κόλπο

...ναι ε??

τελικα ειμαι πολυ νεος......!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    παλιό το κόλπο

Στις 1:30 το βράδυ, σπώχνοντας το παπί, μες στο κρύο δε νομίζω πως τα θέλει για την δόση του σε δρόμο που περνάει ένα αμάξι κάθε 10 λεπτά!!!!!

Αλλά στην τελική άποψη του καθενός!!!!

Πάντως κάθε μέρα εύχομαι να μην πέσω στην ανάγκη ανθρώπου που έχει τέτοια άποψη!!!!! Γιατί όλοι μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούμε τον συνάνθρωπό μας!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Στις 1:30 το βράδυ, σπώχνοντας το παπί, μες στο κρύο δε νομίζω πως τα θέλει για την δόση του σε δρόμο που περνάει ένα αμάξι κάθε 10 λεπτά!!!!!

Αλλά στην τελική άποψη του καθενός!!!!

Πάντως κάθε μέρα εύχομαι να μην πέσω στην ανάγκη ανθρώπου που έχει τέτοια άποψη!!!!! Γιατί όλοι μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούμε τον συνάνθρωπό μας!!!!

Maira sorry δεν κατάλαβες τι λέω, εννοώ ότι το να ζητά κάποιος 1€ γιά βενζίνη είναι ένα παλιό κόλπο των πρεζάκηδων!
    Εννοείτε ότι όποιος από εμάς βρεθεί σε τέτοια φάση εκτιμά την κατάσταση και πράτει αναλόγως...
    Η αλληλοβοήθεια πρέπει να είναι και πιστεύω πως είναι χαρακτηριστικό ιδίωμα και συνείδηση των δυκυκλιστών, έχεις δίκηο, φαίνετε πιός έχει ανάγκη γιά βενζίνη και ποιός είναι δήθεν.

Παιδιά καλά κάνατε και βοηθήσατε απλά πρέπει να ξέρετε ότι το σκηνικό που αναφέρετε είναι το νέο trend των ναρκομανών,με την πρόφαση ότι μείνανε από βενζίνη ζητάνε λεφτά.Βλέποντας κάποιο τέτοιο περιστατικό μπορείτε να κρίνετε από τον τρόπο ομιλίας ή και την όλη εμφάνιση του ατόμου αν πραγματικά χρειάζεται τα λεφτά για να πάει σπίτι του ή για να πάει να τα ακουμπήσει στο βαποράκι και να εξασφαλίσει την δόση του.Εγώ πάντως σε ναρκομανή λεφτά δεν πρόκειται να δώσω.Δεν είναι από τσιγγουνιά αλλά από ενδιαφέρον.Δεν θέλω να είμαι συνένοχος σε φόνο...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Παιδιά καλά κάνατε και βοηθήσατε απλά πρέπει να ξέρετε ότι το σκηνικό που αναφέρετε είναι το νέο trend των ναρκομανών,με την πρόφαση ότι μείνανε από βενζίνη ζητάνε λεφτά.Βλέποντας κάποιο τέτοιο περιστατικό μπορείτε να κρίνετε από τον τρόπο ομιλίας ή και την όλη εμφάνιση του ατόμου αν πραγματικά χρειάζεται τα λεφτά για να πάει σπίτι του ή για να πάει να τα ακουμπήσει στο βαποράκι και να εξασφαλίσει την δόση του.Εγώ πάντως σε ναρκομανή λεφτά δεν πρόκειται να δώσω.Δεν είναι από τσιγγουνιά αλλά από ενδιαφέρον.Δεν θέλω να είμαι συνένοχος σε φόνο...

Έχεις δίκιο πως φαίνονται! Αλλά εδώ μιλάμε για περιπτώσεις που υπήρχε ανάγκη! Και εννοείται πως στους ναρκομανείς δεν δίνω ούτε δεκάρα! Αν θέλουν να πεθάνουν να πεθάνουν μόνοι τους χωρίς τη δική μου βοήθεια!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Προσωπικά προτιμώ να δώσω 1 ευρώ σε κάποιον, έστω κι αν η περίπτωση να τον ξελασπώσω να είναι μία στο εκατομμύριο απ'το να τον διώξω με αγένεια.

Αν είναι καθαρά κάποιος ναρκομανής αλλάζει το πράγμα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ανθρωπιά 0
    από Εχετλαίος στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 10:51
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2010, 13:49
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2007, 09:26

Κανόνες δημοσιεύσεων