εννοείς από ποιότητα κατασκευής?Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
(γενικά προτείνω για το VFR η DNA ή BMC φίλτρο αν τα δείτε θα καταλάβετε γιατί
εννοείς από ποιότητα κατασκευής?Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
(γενικά προτείνω για το VFR η DNA ή BMC φίλτρο αν τα δείτε θα καταλάβετε γιατί
Πάει πολύ καλύτερα, έχει γεμίσει πριν το V tech και έχει ανέβει παντού, από κατανάλωση δεν έχω δει διαφορά...Αρχικά δημιουργήθηκε από djcool
Ενδιαφερον μοιαζει να ειναι....
Πως παει το μηχανημα?
Εχεις κανει καμια δυναμομετρηση πριν και μετα?
Απο καταναλωση η μηχανη?
Δυναμομετρήσεις θα ανεβάσω μόλις μπορέσω
αλλο ενα απο τα μεγαλα θεματα για το vfr παγκοσμιως ...μιλαμε για χιλιαδες ποστ σε ολα τα γνωστα forum
ενεκα της αυστηρης πολιτικης της honda σε θεματα προστασιας του περιβαλλοντος το vfr κριθηκε ως ενα απο το καλυτερα green bikes..ας μην ξεχναμε οτι το 2002 που πρωτοβγηκε ξεπερνουσε τις αυστηρες προδιαγραφες του 2008...αυτο ειχε ομως ενα αντικτυπο το μηχανακι βγηκε φτωχο στις χαμηλες (σε μιγμα) και με διαφορα ηλεκτρονικα που εκοβαν μιγμα σε σταθερη θεση γκαζιου κατω απο ειδικες συνθηκες και διαφορα αλλα.
μην μου πειτε πως σε μικρες αυξομειωσεις του γκαζιου δεν αναγκαζεστε να κρατατε ελαφρα τον συμπλεκτη για να μην κλωτσαει (λεω αυτα τα αποτομα ανοιγματα)
Ναι τo power commander μπορει να κανει την διαφορα μαζι ομως με O2 eliminators γεμιζει τις χαμηλες και κανει πολυ καλυτερη την εισοδο στο vtec πιο ομαλη θα ελεγα..προσοχη στην χαρτογραφηση διοτι αμα δεν ξερουμε τι κανουμε μπορουμε να το μετατρεψουμε σε αδηφαγο τερας απο αποψη βενζινης...εαν ψαξουμε στο ιντερνετ θα βρουμε δεκαδες χαρτογραφησεις αναλογα με τι εξατμιση εχουμε η θελουμε να βαλουμε
καλη χρονια σε ολουσ μας μς υγεια και πολλες καλες βολτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Ναι τo power commander μπορει να κανει την διαφορα μαζι ομως με O2 eliminators γεμιζει τις χαμηλες και κανει πολυ καλυτερη την εισοδο στο vtec πιο ομαλη θα ελεγα..προσοχη στην χαρτογραφηση διοτι αμα δεν ξερουμε τι κανουμε μπορουμε να το μετατρεψουμε σε αδηφαγο τερας απο αποψη βενζινης...εαν ψαξουμε στο ιντερνετ θα βρουμε δεκαδες χαρτογραφησεις αναλογα με τι εξατμιση εχουμε η θελουμε να βαλουμε
Φιλε μου μηπως γνωριζεις που μπορω να βρω αυτες τισ χαρτογραφησεις ειδικα για LEOVINCE & K&N φιλτρο?
Ευχαριστώ
Τι παράλληλο έχεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από djcool
καλη χρονια σε ολουσ μας μς υγεια και πολλες καλες βολτες.
Φιλε μου μηπως γνωριζεις που μπορω να βρω αυτες τισ χαρτογραφησεις ειδικα για LEOVINCE & K&N φιλτρο?
Ευχαριστώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από djcool
Φιλε μου απο Ελλαδα δεν συμφερει να τις αγορασεις... 750e!!!!!!!!!!
Από Γερμανια 480e με τα μεταφορικα και μαλιστα με δυνατοτητα να αφαιρεσεις τον db killer και να βρονταει το συμπαν αν το θέλεις.
Το power commander απο αμερικη και ebay με 240e ενω Ελλαδα 350e
Μπορεις να δωσεις και αλλες πληροφοριες?Απο ποιο site τις πηρες κτλ?