Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: ΒΕΝΖΙΝΕΣ ??? Ψηφοφορία

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Η Αφρικα μου ειναι του '95. Βαζω κι εγω Super (οχι απμολυβδη) κι εχω την υγεια μου!
    :
    Αλλά τι ρε Χρηστάρα???

Με μόλυβδο??

Ολες είναι αμόλυβλες, ακόμα και η super που λες. Απλά έχει υποκατάστατα μολύβδου. Την είχα πατήσα και εγώ νομίζοντας ότι ρυπαίνω το περιβάλλον λιγότερο αφού δεν βάζω αμόλυβδη και δεν έχω καταλύτη.

Καλημέρες.-
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    Στο CB έχω κάψει όλες τις βενζινες εκτος απο VPower. Με τη super (LRP) παρατηρησα πολυ γρηγορη φθορα στα μπουζι (ενα νουμερο πιο ψυχρα απ'οτι οριζει ο κατασκευαστης). Το τραβηγμα ήταν οκ. Καθολου ασχημο. Με αμολυβδη απλη, το τραβηγμα είναι σχεδόν ίδιο, με μία υποψία βελτίωσης.
    Με την Ultimate 100 έχω σαφως καλύτερο τράβηγμα και μυρωδια 'μπαρουτι'! :smilea:
    Νομίζω οτι είναι αρκετά καθαρή βενζίνη.
    Γενικα βαζω 3-4 ντεποζιτα με Ult. 100, και 1 με unleaded. Χωρις να τηρω αυστηρο προγραμμα.
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
    Αλλά τι ρε Χρηστάρα???

Με μόλυβδο??

Ολες είναι αμόλυβλες, ακόμα και η super που λες. Απλά έχει υποκατάστατα μολύβδου. Την είχα πατήσα και εγώ νομίζοντας ότι ρυπαίνω το περιβάλλον λιγότερο αφού δεν βάζω αμόλυβδη και δεν έχω καταλύτη.

Καλημέρες.-

Το ξερω ρε χαμενε !!! :rotflmao:

Απλως για να τις ξεχωριζουμε το λεω ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ:rotflmao:

Ασε μη βαζεις καμμια ...
    Ολες χαλια ειναι !

Βαλε μπυρα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    [B]Ασε μη βαζεις καμμια ...
    Ολες χαλια ειναι !

Βαλε μπυρα!

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ! ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑΤΟ ΜΑΘΩ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ

ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,

ΜΠΥΡΑ ΑΚΡΙΒΗ, ΡΑΚΙ Η ΟΥΖΟ ΜΑΛΛΟΝ :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    ...........
    ΜΠΥΡΑ ΑΚΡΙΒΗ, ΡΑΚΙ Η ΟΥΖΟ ΜΑΛΛΟΝ :rotflmao:

Ολο μου το ξεχνατε το τσιπουρο!
    Τι εχετε ρε με το τσιπουρακι? Τι σας εχει κανει?
    Σας εχει χαλασει το τσιπουρο (εκτος αν το εχετε πιει κι ολας)?

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Το ξερω ρε χαμενε !!! :rotflmao:

Απλως για να τις ξεχωριζουμε το λεω ...

se sxesi me tin simerini super tin ipoti8emeni klasiki super (oxi amolivdi) pou leme meriki periexi me8anio.....(diladi o venzinas me tin ikogenia tou trone ka8e mera fasolada ke tis amolane se ena idiko solina gia na proo8ite stin venzini:rotflmao: )
    tespa afti i super me ton molivdo protou katargi8i itan 120oktania ke 110 i apli gia osous 8imounte ke aftos ine enas logos pou me tin simeri super aftokinita palias texnologias sernonte ston dromo ke ipoferoun ta moter tous. afto ine ena 8ema.
    tora ego exo vri ena poli kalo shell venzinadiko ke vazo racing sto africa ke to moteraki tou doulevi poli ka8ara xoris mpoukomata stin kinisi i to proi pou tin vazo mpros exi tixi na valo ultimate ke na mou vgi xiroteri eno ine 100 oktania enanti 98 pou ine i shell opote kirios ine 8ema venzinadikou to poso 8a apodosi i venzini pantos diafora iparxi ligo stin epitaxinsi ke sto moter pou doulevi ksekourasta ke pio isixa an afto leei kati se kanenan ala xoris plaka mpori na valis ka8ari 95 oktanion apli diladi ke na sou vgi kaliteri apo ultimate se venzinadiko me no8evmenes.afto pou den katalaveno ine giati mas dinoun 5 oktania perisotero me tetia diafora timis simioteon oti oktania mpori na agorasi ke na pros8esi o ka8e enas monos tou ke na tou er8i pio ftina se sxesi me tin timi venzinis.
    ego protino pantos gia ta mora mas na vroume ena venzinadiko kalo ke na vazoume racing i ultimate analoga...gia tin kali igia tou moter mas ke mia fora stous dio mines na rixnoume ke ena mpoukalaki redex me to gemisma na ka8arizoun ke ipolimata kafsis pou mpori na exoun mini ston 8alamo ke an kinoumaste sinexia mesa stin poli na vazoume pio sixna redex na ksempoukoni to moter, kani kalo...

kalo venzinadiko ke 100ara asizititi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Η σημερινη super(αυτη με το μεθανιο) στα ποσα οκτανια ειναι δηλαδη τωρα??
    Εγω παντως μιας και καταλυτη δεν εχω, χρησιμοποιω αυτη, στο αυτοκινητο η διαφορα της ultimate ειναι οντως αισθητη, αλλα πολυ ακριβη πλεον..δεν πιστευω οτι αξιζει για καθημερινη χρηση... αλλα μονο για συγκεκριμενες καταστασεις
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Η σημερινη super(αυτη με το μεθανιο) στα ποσα οκτανια ειναι δηλαδη τωρα??
    Εγω παντως μιας και καταλυτη δεν εχω, χρησιμοποιω αυτη, στο αυτοκινητο η διαφορα της ultimate ειναι οντως αισθητη, αλλα πολυ ακριβη πλεον..δεν πιστευω οτι αξιζει για καθημερινη χρηση... αλλα μονο για συγκεκριμενες καταστασεις
    exis dikio:rotflmao: :rotflmao:
    simera 8a pame episkepsi ston koumparo as valoume ultimate
    :rotflmao:
    i simera exo tin giorti mou i ta gene8lia mou e ti diaolo den aksizo ke ligo ultimate:rotflmao: :rotflmao:

Καλα εγω στο μυαλο μου κατι βουνα, κατι εξορμησεις προς Β. Ευβοια, αντε καμια πιστουλα ενοουσα σαν ειδικες, :rotflmao: αλλα και και ο κουμπαρος ειναι κουμπαρος :rotflmao: :rotflmao:
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

------------------------- Το avatar του/της ctpanoramix

diladi se ena mixanaki......

palias texnologias, konta 10etias twra pou an den kanw la8os eiani ftiagmeno na kaiei mono super ka8ws an den kanw pali la8os o molubdos kai to upokatastato uphrxan gia logous lipansis..........
    ti venzini 8a vazate eseis?
    egw vazw super kai nomizw oti kanw tin kaliteri douleia ka8ws den eimai sigouros an prepei na peiramatistw me tis alles mia fora mono eixa valei super unleaded se taksidi stin e8niki kai to mixiniki den douleue opws perimena...

Episis pisteuw oti den mporeis na katalaveis diafora me ena gemisma i xwris pereterw ri8miseis tis motosukletas
    Αυτά που αξίζουν στη ζωή είναι τα επικίνδυνα, τα ασυνήθιστα και ενίοτε, τα παράνομα.......

Re: diladi se ena mixanaki......

Αρχικά δημιουργήθηκε από ctpanoramix
    palias texnologias, konta 10etias twra pou an den kanw la8os eiani ftiagmeno na kaiei mono super ka8ws an den kanw pali la8os o molubdos kai to upokatastato uphrxan gia logous lipansis..........
    ti venzini 8a vazate eseis?
    egw vazw super kai nomizw oti kanw tin kaliteri douleia ka8ws den eimai sigouros an prepei na peiramatistw me tis alles mia fora mono eixa valei super unleaded se taksidi stin e8niki kai to mixiniki den douleue opws perimena...

Episis pisteuw oti den mporeis na katalaveis diafora me ena gemisma i xwris pereterw ri8miseis tis motosukletas
    file mou analogos me tin simpiesi tis mixanis sou 8a exis di diafora an ine palia ke keei mono super pantos afti i super pou vazis ine amolivdi 95 oktanion me pros8eto antikatastatiko tou molivdou pou den 8imame pos to lene rota omos se ena venzina ke 8a sou pi sigoura. ego exo na sou po pantos an kes super na vazis pros8etika monos sou opos redex ke oktania giati an aniksis to moter sou tora 8a ine katamavro apo tin kaki kafsi ke se ligo an den exi gini akoma i valvides sou 8a exoun piasi toso pouri les ke ine mpouria sompas ke to moter sou 8a ine olo mpoukomata ke 8a akougete san mia sinexis klania o 8orivos gia afto ke kapios ipe oti exi me8anio i venzini
    :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
    Motoris μου φαινεται εισαι ασχετος με τις βενζινες.
    Θες να πεις οτι πιστεύεις ότι οι βενζίνες που πωλούνται στην Ελλάδα είναι καθαρές κι ανόθευτες;

Μήπως δεν έχεις ακούσει ποτέ ότι έχουμε τη χειρότερη ποιότητα στην Ευρώπη;

Ξέρεις πόσα οκτάνια έχει η νέα σούπερ ντούπερ βενζίνη μόλις της ρίξεις λίγο νέφτι;

Το ξαναλέω (αναφορά στον εαυτό μου ) στην Ελλάδα ζούμε...

Νέο μέλος
    Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο V-Power Racing 99+ , στο αυτοκίνητο μου. Σύντομα που θα αποκτήσω και μηχανή (την 650 V-Strom) μόνο την ίδια θα του βάζω.
    Δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα της ανώτερης δύναμης που δίνει στον κινητήρα (διαφορά , που υποθέτω , θα είναι έτσι κι αλλιώς μικρή) αλλά αυτές οι δύο παράμετροι :
    1. Η βενζίνη αυτή (σε τέστ) , κράτησε πιο καθαρό τον κινητήρα απο όλες τις άλλες (πηγή 4Τροχοί)
    2. Η βεζίνη αυτή δεν νοθεύεται.
    May the Force be with you... Always.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψηφοφορία
    από afrotwin στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2005, 03:02
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2004, 08:02
  3. Cnn Ψηφοφορια Για Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:52
  4. Νεα Ψηφοφορια Για Ολυμπιακουσ
    από SpyrosTDM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 01:14