ΕΧΩ ΤΕ 610 MOTARD ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΣΑΙ
3,800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 2001 ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΝΩ ΛΟΓΟ
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΙΣ (ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΕΤΣΙ).
ΕΧΩ ΤΕ 610 MOTARD ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΣΑΙ
3,800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 2001 ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΝΩ ΛΟΓΟ
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΙΣ (ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΕΤΣΙ).
re file kai egw apo THESSALONIKI EIMAI K ΨΑΧΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥ.
1) ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΒΡΙΚΑ ΑΧ 90 1800 ΕΥΡΩ!!! ΚΑΙ ΑΧ 94 3000!!! ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ CBF 250 4000EYRΩ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΩ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ.
2) ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΗΝ /// ΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΛΙΟΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ. Ε ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΚΕΙΜΙΛΙΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για ΑΧ μην το συζητάς καν!Αρχικά δημιουργήθηκε από koufaloni
re file kai egw apo THESSALONIKI EIMAI K ΨΑΧΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΥ.
1) ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΒΡΙΚΑ ΑΧ 90 1800 ΕΥΡΩ!!! ΚΑΙ ΑΧ 94 3000!!! ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ CBF 250 4000EYRΩ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΩ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ.
2) ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΗΝ /// ΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΛΙΟΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ. Ε ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΚΕΙΜΙΛΙΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άσχημο, παλλιό, αργό σε σχέση με το ΧR.
To CBF φίλε και εμένα μου άρεσε αλλά είναι και αυτό αδύναμο (20 αλογάκια) και τσιμπάει λίγο (4000 παίρνεις XR 400 του 98- 00!).
Ξέρω για το Auto- Moto Soulis προς το αερδοδρόμιο μεριά που φέρνει από εξωτερικό.
Αν θέλεις κάνουμε καμιά γύρα και μαζί (εγώ τα ψιλογύρισα ήδη τα μαγαζιά στην Κ. Καραμανλή).
Που μένεις ακριβώς;
![]()
![]()
![]()
τραβα παρε ενα καθαροαιμο
να ρωτησω κατι?αν πας σε ενα μαγαζι με μεταχειρισμενα και πεις πως ενδιαφερεσαι για ενα μηχανακι υπαρχει περιπτωση να στο δωσουν για ενα τετραγωνο να το δεις?????????
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Καθαρόαιμο ρε φίλε φαντάζομαι θα είναι ζόρικο για καθημερινά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
τραβα παρε ενα καθαροαιμο
να ρωτησω κατι?αν πας σε ενα μαγαζι με μεταχειρισμενα και πεις πως ενδιαφερεσαι για ενα μηχανακι υπαρχει περιπτωση να στο δωσουν για ενα τετραγωνο να το δεις?????????
Βόλτα δεν ξέρω αν θα μπορέω εγώ να το πάρω μιας και δεν έχω οδηγήσει ποτέ με συμπλέκτη!
Που θα πάει όμως;
Θα κάνω προπόνηση ως τότε!
![]()
![]()
![]()