Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Αμ δεν παιρνει...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    αν έχει μπλοκάρει ο συναγερμός όσο και να σπρώχνεις... ξέρεις τι θα πάρεις...
    Για να μην πάρει αυτά που ξέρει, τον απομονώνει ...!!!

Είτε με το καλό (αν έχει κλειδί..) είτε με το άγριο (κόφτης καλωδίων, καλώδιο Φ10, κλέμα ή μονωτική...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Για να πάρει αυτά που ξέρει, τον απομονώνει ...!!!

Είτε με το καλό (αν έχει κλειδί..) είτε με το άγριο (κόφτης καλωδίων, καλώδιο Φ10, κλέμα ή μονωτική...)
    εγώ πάντως που δεν κατέχω ... τηλέφωνο σε γνώστη και μεταφορική για συνεργείο...

Μέλος Το avatar του/της possidi
    Νικητης ο Nostra !!!

Την πηγαμε συνεργειο και κατα 90% μου ειπαν οτι φταει και παλι ο συναγερμος....PATROL LINE παρακαλω...

Θα μαθουμε ομως αυριο αναλυτικοτερα τι εχει συμβει και θα σας πω ολα τα παρατραγουδα...

Υ.Γ. Αν φταει παλι ο συναγερμος θα ειναι η τριτη φορα μου μου δημιουργει προβλημα...Δεν παει να μαμηθει λεω γω? Και επειδη εχω νευρα σας υποσχομαι οτι θα σας πω ονομα και μοντελο συναγερμου καθως και ονομα και καταστημα του "κυριου" που επιμενει ακομα πως ειναι απο τους καλυτερους που κυκλοφορουν... Αφου ειναι ο καλυτερος λοιπον θα του κανω εγω σουπερ διαφημιση να δουμε μετα τι θα πει... Ε μα ειναι δυνατον τριτη φορα ο συναγερμος???

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Η περιπτωση να εχει μεινη απο βενζινη παιζει ????

Λεω τωρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από possidi
    Νικητης ο Nostra !!!

νικητής το συνεργείο μου...

είχα πάρει τηλ. και τους ρώτησα αν μπορεί (και κάνει στην ανάγκη) να πάρει η μηχανή μας σπρώχνοντας μπροστά...

με δευτέρα ή ακόμα καλύτερα με τρίτη μου είπαν, αναλόγως της φόρας αλλά μόνο στην ανάγκη...

αλλά εξηγώντας τα ολίγα συμπτώματα που είχες αναφέρει... μΕ είπαν ...

μάλλον ο συναγερμός έχει συνδεθεί μαλακισμένα...

τηλεφωνική διάγνωση έδωσαν πάλι από το χειρουργείο ...

Μέλος Το avatar του/της possidi
    Α ρε Nostra...

Μακαρι να 'μουν Αθηνα να πηγαινα και γω στο συνεργειο το δικο σου γιατι εδω... .... ...

Τελος παντων, να δω τι κουστουμακι θα μου 'ρθει παλι αυριο παναγια μου...! ! ! !

Πραγματικα ομως αυτος ο συναγερμος ειναι το κατι αλλο... Δεν υπαρχει αυτος ο συναγερμος... ... Δεν παιζεται σας λεω... ... ... Τριτη φορα? ? ? Δηλαδη αν ημουν ταξιδακι τι θα κανα... ...?

Σας κουρασα παιδια. Εφυγα. Και παλι ευχαριστω Nostra!

Τελος παντων, να δω τι κουστουμακι θα μου 'ρθει παλι αυριο παναγια μου...! ! ! !

το κουστουμάκι να το πας σε αυτόν που σου τοποθέτησε τον συναγερμό μαζί με απειλή για καταγγελία στο ΙΝΚΑ και στο υπουργείο εμπορίου...

λέμε τώρα...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Υ.Γ. Αν φταει παλι ο συναγερμος θα ειναι η τριτη φορα μου μου δημιουργει προβλημα...Δεν παει να μαμηθει λεω γω? Και επειδη εχω νευρα σας υποσχομαι οτι θα σας πω ονομα και μοντελο συναγερμου καθως και ονομα και καταστημα του "κυριου" που επιμενει ακομα πως ειναι απο τους καλυτερους που κυκλοφορουν... Αφου ειναι ο καλυτερος λοιπον θα του κανω εγω σουπερ διαφημιση να δουμε μετα τι θα πει... Ε μα ειναι δυνατον τριτη φορα ο συναγερμος???
    με τον παλιο μου συναγερμο μου ειχε τυχει 3 φορες! ( ) να μου ακινητοποιησει την μηχανη εν κινησει...

ετσι ειπα και εγω να τον αλλαξω.

να πω την (μαυρη) αληθεια, δεν ελεγξα αν ηταν σωστα συνδεδεμενος, μιας και ηθελα ετσι και αλλιως να τον αλλαζα (ηταν μεταχειρω ο παλιος, και δεν μΕ γεμιζε το ματι, σε αντιθεση με σενα που πρεπει να την πας σε αλλο ηλεκτρολογο να ελεγξει την συνδεσμολογια του)!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    υπάρχουν πολλοί μλκηδες που κάνουν ανεπίτρεπτα λάθη στη συνδεσμολογία, και παίρνουν ρεύμα από όπου λάχει. Εχει συμβεί δε, το μηχανάκι να χάσει αρκετά άλογα αφού τραβιόταν ρεύμα από σημείο που επηρέαζε την ανάφλεξη. Αντε να βρεις άκρη, είναι να μη σου τύχει.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Τωρα διαβασα το σκηνικο και ευτυχως εκανα λαθος στην δικη μου διαγνωση!Παλι καλα να λες που δεν ηταν τπτ το σοβαρο να τρεχεις!!
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Ρε παιδια εμενα προχθες μου τελειωσε η μπαταρια που αφησα τα αλαρμ ανοιχτα για 5 λεπτα!

Γυρναω και βλεπω σε μια φαση τα φλας να αρχιζουν να ανασβοσβηνουν ολο και πιο αργα και λεω δεν μπορει...παω να βαλω μπρος....ντεντ μιζα...ευτυχως με λιγο σπρωξιμο πηρε σκαστη με δυτερα.

Τον συναγερμο παντως δεν τον ειχα βαλει τελευταια οποτε δεν εμεινε επειδη τραβουσε πολυ ο συναγερμος. Μαλλον εχει γινει μλκ στις ενωσεις και εχει διαρροη.

Οποτε possidi κοιτα και αυτο γιατι μπορει η συνδεσμολογια που σου εχουν κανει να ειναι οκ

Παντως εμενα ο συναγεμος μου εχει αδειασει την μπαταρια 5-6 φορες εως τωρα...και ο ηλεκτρολογος που μου τον περασε οταν την πηγα να την ελεγξει μου ελεγε οτι φταιει η μπαταρια του cbf που ειναι μικρη και δεν φτανει για μια τετοια μηχανη και μου εβαλε διακοπτακι για να κλεινω τα φωτα επειδη τραβανε πολυ...

Βγαλε ακρη τωρα...

Πράγματι η μπαταρία είναι οριακή σε χωρητικότητα και μπορεί να σου μείνει η μοτο και μόνο από ακινησία.
    Όσο για την συνδεσμολογία του συναγερμού υπάρχει έτοιμη φύσα αναμονή από τον κατασκευαστή για να μην γίνονται λάθη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από revenger
    Πράγματι η μπαταρία είναι οριακή σε χωρητικότητα και μπορεί να σου μείνει η μοτο και μόνο από ακινησία.

Σε αυτό να μου επιτραπεί να διαφωνίσω λίγο.

Είχα να βάλω την δικιά μου μπροστά από τα μέσα Οκτώβρη. Για διάφορους λόγους προσωπικούς και επαγγελματικούς κυρίως δεν κατάφερα να καβαλήσω την καλή μου... Τέσπα...

Διαβάζοντας αυτό το πόστ μου μπήκανε ψίλοι στα αυτία μου και πρίν κανα δυο μέρες, μεσημέρι, είπα να δω τι γίνεται με τη δικιά μου μπαταρία.

Η μηχανή είναι παρκαρισμένη στην αυλή, σκεπασμένη με κουκούλα. Εκτεθημένη δηλαδή στα καιρικά φαινόμενα.

Ξεσκεπάζω, σκουπίζω λίγο τη σκόνη (την έπλυνα πριν την σκεπάσω αλλά λόγω αέρα σκονίζεται ελάχιστα), ανοίγω διακόπτη, βλέπω φώς.....(καλό σημάδι)...

Πατάω μίζα και πήρε σαν να την είχα κάνει βόλτα την προηγούμενη μέρα...

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι μάλλον όλα αυτά τα προβλήματα τα δημιουργεί ΜΟΝΟ ο συναγερμός που βάζετε στην μηχανή σας και δεν φταίει σε τίποτα η μπαταρία.

Μην ξεχνάτε ότι εδώ κάνει και λίγο παραπάνω κρύο από την Αθήνα...
    Όλα είναι .... δρόμος!!!

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler

Πραγματικα ομως αυτος ο συναγερμος ειναι το κατι αλλο... Δεν υπαρχει αυτος ο συναγερμος... ... Δεν παιζεται σας λεω... ... ... Τριτη φορα? ? ? Δηλαδη αν ημουν ταξιδακι τι θα κανα... ...?
    Ρώτα κι εμένα που με άφησε η μηχανή 11 το βράδυ όταν πήγαινα Πάτρα.
    Την επομένη στην Πάτρα ξυλώθηκε.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Αν η μπαταρία σου είναι πάνω από χρόνο και μετά από τόσο διάστημα αδρανείας και μάλιστα χειμώνα δεν σε άφησε τότε φίλε μου παίξε τζοκερ .
    Η δουλειά μου είναι τα αντικλεπτικά.
    Το χειμώνα πάντα έχουμε προβλήματα με τις μπαταρίες και δεν είναι πάντα τα αλαρμ Τις περισσότερες φορές είναι λάσκα οι βίδες από τους πόλους.
    Μη γελάς καθόλου.
    Ειδικά στο cbf. Αυτή η απροσεξία από μέρους του κατόχου μπορεί να τον βάλει σε πολλά έξοδα.
    Ρίχνουμε καμιά ματιά πότε πότε στην μπαταρία .Καθαρίζουμε καλά τους πόλους και ρίχνουμε μονωτικό σπρέι.
    Αν τα καθημερινά χιλ.κίνησης είναι λίγα χρειάζεται και καμιά φόρτιση .
    Όσο αφορά τα αλαρμ. Όταν μου τις κουβαλάνε και βλέπω συνδεσμολογία αίσχος τρελαίνομαι .Δεν μπορεί 3 φορές να ήταν ελαττωματικός ο συναγερμος.Κατι λάθος στην τοποθέτηση γινεται.Το 80% της αξιοπιστίας του συναγερμού είναι η τοποθέτηση. Τι φταίει η Patrol αν ο τοποθετητης έστριβε τα καλώδια μεταξύ τους αντί να χρησιμοποιεί κόλληση για σιγουριά η τραβάνε γραμμές τροφοδοσίας από όπου νάνε και χωρίς ασφάλεια;
    Για τραβάτε και κανένα αυτί βρε παιδιά.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
    από orizontas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2012, 07:03
  2. Δεν παιρνει μπρος...
    από possidi στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 07:39
  3. γιατι δεν παιρνει μπροστά ?
    από as_pino στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 22:09
  4. Πρόβλημα! Δεν παίρνει μπρος!! (CBF-250)
    από SnakeMJK στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 17:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF