Γιατι μετα απο προσωπική δοκιμή του συγκεκριμένου διαπίστωσαΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
γιατι ρε παιδια τοσο κραξιμο για το cbr 125?
ΕΙΝΑΙ! κανονικο παπι με "κλιπ ονς"Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
φυσικα δεν ειναι παπι(τι ασχημη λεξη για μηχανακι)
ΩΧ...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
μπορει να τουσ ριχνουν ξυλο τα παπια,αλλα απο συμπεριφορα στον δρομο,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ το dinamik μου εχει καλυτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
απο φρενα,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ, πραγματικα προσπαθησα να πλαγιασω και ενοιθα μεγαλη ανασφαλεια...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
απο στισημο,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ εισαι καταρτι ορθιος πανω του μιας και τα "κλιπ ονς" ειναι σα τιμονι και ειναι πολυ κοντα σου. το βαρος ειναι πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
απο ζηγισμα βαρους(ολες οι μηχανες εχουν το βαρος ρηγμενο μπρψστα)
Απορρω γιατι βαλλαν χοντρα λαστιχα σε μηχανάκι 100 κιλα.... αυτοκινηταδικη λογικη καΓΓουρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
απο λαστιχα(το μεγαλιτερο λαστιχο σε παπι ειναι 2.75 εργοστασιακο)τι κανουν τα παπια?
περισσότερη προσφηση ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ απο αυτη ενος ελατικου «για παπια» μιας και ΔΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ.
Εκτός των άλλων μειώνονται και οι επιλογες σου οταν έρχετε η ωρα να τα αντικαταστησεις μιας και ελάχιστες εταιρίες βγαζουν ελαστικα σε αυτες τις διαστασεις + ειναι ΠΟΛΥ ακριβα σε σχεση με τα ελαστικα «για παπια» (+50-100% πανω τιμη)
βαλε ενα metzeler στο παπι και δε προσφυση!(μετα εχεις προβλημα με τις αναρτησεις ειδικα εμπρος ομως)
ομολογουμενως εχει ασφαλεια γιατι δε παει βημα αρα ειναι ακρετα καλα τα περιφεριακα του για τετοιο ψοφιμιΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
οποτε cbr 125=ασφαλεια(για τα κυβικα του παντα)
100%Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
και δεν ειναι super sport οπωσ πολλοι νομιζουν.![]()
Το ξαναλέω οτι το μηχανάκι ειναι απλα... προδιαγραφες και ΤΙΠΟΤΑ στη ουσια!
Κανε μια βολτα ενα RS125 (αληθινό μοτοσυκλετακι με πραγματικες δυνατότητες μοτοσυκλετας) και πες μου μετα για το CBR125..
Μονο φωτα καλύτερα απο παπια εχει... για τα υπολοιπα προτιμω το dinamik μου...
Το πλαισιο ακομα και που ειναι σαφως καλύτερο απο παπιου... ουσιαστικα... δε χρειαζεται λογο περιορισμένης καταπόνησης (νο γκαζι νο φρενο νο κλισεις)