έγώ δεν διάβασα για συμπεράσματα κτλ...ήταν στα γερμανικά κ δεν είχα χρόνο αν διαβάσω όλο το άρθρο....διάβασα απλά τα νούμερα που ήταν σε ένα πίνακα και τις αντιστοιχες τιμές που ορίζουν οι παγκόσμιες προδιαγραφές...την ουσία του άρθρου μου την είπε εν περιλήψει ο φίλος μου....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Το πρόβλημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ούτε το τέστ ούτε τα νούμερα ΑΛΛΑ το πως "μεταφράζονται" αυτά τα νούμερα και σε ποιά δίνεις έμφαση...... καθώς και το ποιός κάνει την τελική αξιολόγηση και την εξαγωγή συμπερασμάτων...........
Η Schuberth έχει βεβαρυμένο παρελθόν με αυτά τα "τέστ" της που έχει κάνει στο παρελθόν (αρχές 80's) και με την βοήθεια του "ειδικού" τύπου της εποχής μας έκανε να αγοράσουμε το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ κράνος σε σχήμα μπαλλάκι του γκόλφ που τότε είχε βγάλει, καθώς στα "τεστ" έβγαζαν όλα τα άλλα το λιγότερο ελλατωματικά ................ ΚΑΙ ΕΓΩ μάσησα τότε και αποχωρίστηκα το nava μου (όχι nova. οι παλαιότεροι θυμούνται) για την αγορά ενός schuberth ............![]()
![]()
![]()
δεν έχει να κάνει με ερμηνεία ...
αν διαβάσεις ένα νούμερο που σου λέει ότι το XL της τάδε εταιρίας , σε 20 βαθμούς κελσίου η επιτάχυνση έχει νούμερο πάνω απο τις προδιαγραφές , τι διαφορετική ερμηνεία μπορείς να δώσεις????
στην τελική κατάταξη έβλεπες κράνη που δεν είχαν τόσο καλά αποτελέσματα στη σύγκρουση (όπως της SHOEI) απλώς επειδή ήταν τέλεια σε άλλα πράγματα...αεροδυναμική, ορατότητα κτλ...
αλλά από μόνος σου μπορείς να δεις τα νούμερα της πρόσκρουσης που είναι αντικειμενικό στοιχείο....δεν είναι θέμα κρίσης...