Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

Ναι καταλαβαίνω τι λες,απλά είμαι σίγουρος ότι είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιον κ@υλομένο ανάμεσα σε μία παρέα 25χρονων με ss παρά σε μία παρέα 60χρονων με on-off.Ένα είναι βέβαιο, πως και στις 2 περιπτώσεις υπάρχουν εξαιρέσεις...

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Μερικες παρατηρησεις:

Ναι,αλλα ο ΜΟΝΟΣ τοπος στον οποιο αρμοζει να τρεχετε τα SS σας ειναι δυστυχως η...πιστα ΟΧΙ ο δρομος.Ο δρομος ΔΕΝ εχει αμμοπαγιδες,ΔΕΝ εχει σωστο οδοστρωμα για γρηγορη οδηγηση και ΔΕΝ εισαι σιγουρος οτι αμα φυγεις απο την στροφη ΔΕΝ θα βρεις απο απεναντι καμμια νταλικα!
    Τωρα ως προς σουζες-παντηλικια κλπ κλπ σε ολους αρεσουν τα ακροβατικα,τουάχιστον καντε τα σε εναν αδειο δρομο χωρις κινηση κι οχι σε δρομο με κινηση να κανουμε endo τρομοκρατωντας τους πεζους στο φαναρι,ΟΚ?
    Δυστυχως ή ευτυχως οι δρομοι της Ελλαδας ΔΕΝ ειναι για ταξιδια με διακοσαρες,οποτε οι γρηγοροι συγκρατηστε τα γκαζια σας γιατι πρεπει παντα να σκεφτεστε οτι το σημαντικοτερο πραγμα οταν παμε μια βολτα ειναι να γυρισουμε πισω ορθιοι στους ανθρωπους που μας αγαπανε!

ρε γιαννη οτι εχεις γραψει αναφερεται σε ασφαλεια!!!!
    και εσυ στα βουνα κινδυνευεις να πεσεις σε ενα γκρεμο οσο ευκολα κινδυνευω και εγω να κολησω σε μια μπαριερα!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Ναι καταλαβαίνω τι λες,απλά είμαι σίγουρος ότι είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιον κ@υλομένο ανάμεσα σε μία παρέα 25χρονων με ss παρά σε μία παρέα 60χρονων με on-off.Ένα είναι βέβαιο, πως και στις 2 περιπτώσεις υπάρχουν εξαιρέσεις...
    ετσι ετσι...οπως το ειπες τωρα καταλαβα τι θες να πεις!!!

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    ρε γιαννη οτι εχεις γραψει αναφερεται σε ασφαλεια!!!!
    και εσυ στα βουνα κινδυνευεις να πεσεις σε ενα γκρεμο οσο ευκολα κινδυνευω και εγω να κολησω σε μια μπαριερα!!!
    Eιναι το ιδιο να πας εντουροδιαδρομες με 30 χλμ μωτ με τις ''βολτες'' Γαλαξειδι?Μην τα λες αυτα,θα μεγαλωσει η μυτη σου!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

αν μενεις ελλαδα και εισαι εξυπνος αγοραζεις κατα σειρα ..............τρακτερ.......αγροτικο.........4χ4...............αν παλι γουσταρεις οπωσδηποτε μηχανακια ............atv..........εduro......on/off............και τα αρρωστακια ss και steet.........αλλα και με το χαλι των δρομων μπορεις να πας καλα ..........αλλα εδω ερχεται και η κολονοοτροπια των ελληνων οδηγων που τα χαλαει ολα ................

Φίλε Vstrommer ή ακόμα καλύτερα Γιάννη (αν μου επιτρέπεις).Συμφωνώ σε αυτά που λες και με βάση την λογική έχεις δίκιο,αλλά το ότι όλοι εμείς έχουμε διαλέξει να κινούμαστε με μοτοσυκλέτες,να ταξιδεύουμε με μοτοσυκλέτες,να μας ενώνουν οι μοτοσυκλέτες δείχνει ότι εκτός από την λογική υπάρχει και το συναίσθημα.Με βάση την λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε ss μηχανάκια (γιατί τρέχουν και δεν βοηθάνε καθόλου στις καθημερινές μετακινήσεις),ουτε on-off (γιατί σου δίνουν την δυνατότητα να μπεις στο χώμα και στο χώμα όπως ξέρουμε γλυστράει και μπορεί να πέσεις ),ούτε τα mx,ούτε τα enduro,ούτε τα custom.Όπως επίσης σύμφωνα με την λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε Ferrari,ούτε Lamborghini,ούτε Porsche ούτε,ούτε,ούτε.Εγώ χαίρομαι που πολλές φορές πρυτανεύει το συναίσθημα και όχι η λογική.Άνθρωποι είμαστε,όχι ρομπότ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Eιναι το ιδιο να πας εντουροδιαδρομες με 30 χλμ μωτ με τις ''βολτες'' Γαλαξειδι?Μην τα λες αυτα,θα μεγαλωσει η μυτη σου!

οσο πας εσυ με 30 εντουροβολτες αλλο τοσο παω εγω γαλαξιδι!!!!

Εγω περιμενα να τον περασει σουζα ενα FZR αλλα δεν εγινε τπτ

Spamm!
    Fortis Fortuna Adiuvat

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    καλο θα ηταν να γραψεις ποσοι εχουν σκοτωθει επειδη καποιος εκανε αναστροφη κατω απο την γεφυρα,ποσοι μεθυσμενοι που ερχονται απο το buzios εχουν μαζεψει πεζους και αυτοκινητα και ποσο ανοητο ειναι να τρεχεις στην φαρσαλων που χωριζει 2 γειτονιες ειναι πολυσυχναστος δρομος ακομα και τρεις το βραδυ γιατι ειναι ολα τα νυχτερινα κεντρα και επισης ποσο κακη προσφυση εχει σε περιπτωση που σκεφτεις να πεσεις στα φρενα.
    ακομα ενας απο τυχη ζωντανος εισαι
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Στην Φαρσάλων δεν έτρεχε κανείς,μόνο στην υπόγεια το έδωσε λίγο.Μη μου πεις πως και εσύ δεν έχει μπει στον πειρασμό να το δώσεις ποτέ μέσα στην υπόγεια...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Στην Φαρσάλων δεν έτρεχε κανείς,μόνο στην υπόγεια το έδωσε λίγο.Μη μου πεις πως και εσύ δεν έχει μπει στον πειρασμό να το δώσεις ποτέ μέσα στην υπόγεια...
    πρωτη φορα περναγα στο οριο (με αυτοκινητο) απο τα τουνελ της κακιας σκαλας και μου φανηκαν πολυ μεγαλα....

ειναι μαλλον που τις προηγουμενες φορες περναγα με 200+....

ειναι πολυ κ@@λ@ να περνας ταπα απο τουνελ και υπογειες...

το ξερω ειμαι κακγουρας δεν χρειαζετε να μου το πειτε....

αν θελετε μη με κανετε παρεα....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

φυσικα μιας και μενω στα πυροβολικα και περναω 6 φορες καθε μερα αλλα ποτε δεν καμαρωσα γι'αυτο.μακαρι εστω και ετσι ο ενας να σταματει το χερι του αλλουνου.τετοιο καιρο φιλος μου με δουκα κανοντας πατιλικια επεισε με χαι σαιτινκ μεσα στην υπογεια και σερνοτανε μεχρι κατω.ευτως εσπασε μονο την λεκανη.τα μεγαλυτερα ατυχηματα γινονται μεσα στην πολη.
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    φυσικα μιας και μενω στα πυροβολικα και περναω 6 φορες καθε μερα αλλα ποτε δεν καμαρωσα γι'αυτο.μακαρι εστω και ετσι ο ενας να σταματει το χερι του αλλουνου.τετοιο καιρο φιλος μου με δουκα κανοντας πατιλικια επεισε με χαι σαιτινκ μεσα στην υπογεια και σερνοτανε μεχρι κατω.ευτως εσπασε μονο την λεκανη.τα μεγαλυτερα ατυχηματα γινονται μεσα στην πολη.

Δίκιο έχεις,δεν είναι να καμαρώνουμε για αυτά αλλά δυστυχώς πολλοί από μας δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε στην πίστα ή να βγούνε σε ένα επαρχιακό στροφιλίκι να λυσσάξουν οπότε αργά το βράδυ στην πόλη,σε σημεία που δεν έχει κόσμο και ξέρεις τον δρόμο το ανοίγεις λίγο το μηχανάκι (δεν σημαίνει ότι τρέχεις πολύ,ίσα ίσα να το ακούσεις να ζωντανεύει για να ανεβεί λίγο και η διάθεση σου).Από την άλλη αν είχαμε μία πίστα στην Λάρισα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς,θα ήταν ανεπίτρεπτες οποιουδήποτε είδους ταρζανιές μέσα στην πόλή.Ας πούμε ότι τώρα είμαι κάπως πιο ελαστικός.ΜΟΖΑΡΤ μιας και είσαι πατριωτάκι ίσως τα πούμε και καμμιά μέρα από κοντά.Καλά να περνάς και πάντα όρθιος...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δίκιο έχεις,δεν είναι να καμαρώνουμε για αυτά αλλά δυστυχώς πολλοί από μας δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε στην πίστα ή να βγούνε σε ένα επαρχιακό στροφιλίκι να λυσσάξουν οπότε αργά το βράδυ στην πόλη,σε σημεία που δεν έχει κόσμο και ξέρεις τον δρόμο το ανοίγεις λίγο το μηχανάκι (δεν σημαίνει ότι τρέχεις πολύ,ίσα ίσα να το ακούσεις να ζωντανεύει για να ανεβεί λίγο και η διάθεση σου).Από την άλλη αν είχαμε μία πίστα στην Λάρισα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς,θα ήταν ανεπίτρεπτες οποιουδήποτε είδους ταρζανιές μέσα στην πόλή.Ας πούμε ότι τώρα είμαι κάπως πιο ελαστικός.ΜΟΖΑΡΤ μιας και είσαι πατριωτάκι ίσως τα πούμε και καμμιά μέρα από κοντά.Καλά να περνάς και πάντα όρθιος...
    ετσι ακριβως ειναι φιλε μου.
    και που σαι κοιμαμαι πανω στην φαρσαλων κανονισε να σε ξανακουσω θα ξυπνισω την yoshi μου και μαυρο φιδι που σ'εφαγε
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Hyosung GT 250 Comet
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2006, 21:12
  2. flash βίντεο κλιπ... άγριο beat
    από gtsiros στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 20:52
  3. Το βιντεο του αγωνα Assen MotoGP σε RealPlayer
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 23:02
  4. Βιντεο με την προσπεραση του Rossi (Real Player)
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:02
  5. Hyosong Comet Gt 125-250 ή Honda Cbf 250
    από stam75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ