Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Γ....ω τον ΟΤΕ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από medieval
    Αυτα ειναι usb και δεν χρειαζεται καποια αλλη ρυθμιση?Απλα εγκατασταση του νέου μόντεμ?
    Υπάρχουν σκέτα modems (usb) και modem/routers. Καλύτερα να πάρεις modem/router και να το συνδέσεις με κάρτα δικτύου.
    Πάω για ύπνο δες www.adslgr.com καλύτερα

...δες και το crypto f200 μια χαρα μου παει....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από medieval
    και φιλτρακια εχω και απ'ολα.Το μοντεμ μου ειναι sagem 800 βεβαια.μου το κανει πολυ συχνα τελευταια και ιδιως τα βραδυα.
    Ποτέ μην βασίζεστε σε οτιδήποτε usb modem...
    ότι καλύτερο απο άποψη αξιοπιστίας και σχέση τιμής απόδοσης στατιστικά είναι τα
    Alcatel speedtouch 510/i
    530/i
    585/i

Παιδιά και εγώ usb modem έχω και δεν είμαι ευχαριστημένος.Κατά γενική ομολογία τα ethernet είναι πολύ ανώτερα.Τα usb modems δεν μπορούν να διαχειριστούν καλά τα πακέτα που λαμβάνουν από τον isp σας.Ειδικά αυτό φαίνεται στα peer 2 peer προγράμματα που όταν ανοίξει πολλές συνδέσεις με άλλους χρήστες η ταχύτητα πέφτει και στο φινάλε δεν μπορείς ούτε σελίδα να ανοίξεις.Επίσης με τα usb modems συνήθως αργεί το synchronization με την γραμμή ενώ τα ethernet με το που ανοίξει ο υπολογιστής αμέσως κάνουν synchronize.Τα καλύτερα modems είναι τα cisco (αλλά είναι πανάκριβα και έχουν δυνατότητες που ο μέσος χρήστης ούτε που θα χρειαστεί ποτε) και τα αμέσως καλύτερα είναι της US Robotics,αποδεδειγμένα...

The truth is out there... Το avatar του/της medieval
    ασυρματη καρτα δικτυου εχω στον υπολογιστη.χρειαζομαι κατι άλλο εκτος από το router?
    ...THE TRUTH IS OUT THERE...

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Παιδιά και εγώ usb modem έχω και δεν είμαι ευχαριστημένος.Κατά γενική ομολογία τα ethernet είναι πολύ ανώτερα.Τα usb modems δεν μπορούν να διαχειριστούν καλά τα πακέτα που λαμβάνουν από τον isp σας.Ειδικά αυτό φαίνεται στα peer 2 peer προγράμματα που όταν ανοίξει πολλές συνδέσεις με άλλους χρήστες η ταχύτητα πέφτει και στο φινάλε δεν μπορείς ούτε σελίδα να ανοίξεις.Επίσης με τα usb modems συνήθως αργεί το synchronization με την γραμμή ενώ τα ethernet με το που ανοίξει ο υπολογιστής αμέσως κάνουν synchronize.Τα καλύτερα modems είναι τα cisco (αλλά είναι πανάκριβα και έχουν δυνατότητες που ο μέσος χρήστης ούτε που θα χρειαστεί ποτε) και τα αμέσως καλύτερα είναι της US Robotics,αποδεδειγμένα...

...απο ασυρματο δεν μπορουν να σου την μπουν??εχω ακουσει οτι γινετε...??
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..

Να μπουν στον υπολογιστή σου εννοείς;Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου...

Να μπουν στον υπολογιστή σου εννοείς;Δεν κατάλαβα την ερώτηση σου...
    ναι..
    "μοτοσυκλετα"..

Για να συνδέσεις τον υπολογιστή σου ασύρματα με κάποιον άλλον υπολογιστή ή εν πάσει περιπτώσει με οποιαδήποτε άλλη ασύρματη συσκευή πρέπει να ξέρεις ότι η συσκευή που παίζει τον ρόλο του πομπού έχει κωδικοποιημένο σήμα.Ο δέκτης για να τo αποκωδικοποιήσει πρέπει να έχει το wep key (wireless encryption protocol) του πομπού αλλιώς δεν μπορεί καν να συνδεθεί.Με λίγα λόγια,κανείς δεν μπορεί να μπει στον υπολογιστή σου αν δεν έχει το wep key του πομπού το οποίο το ξέρεις μόνο εσύ.Από την άλλη,κάποιος είχε πει..."ό,τι κλειδώνει,ξεκλειδώνει".Εγώ στην θέση σου δεν θα ανησυχούσα πάντως,είναι πολύ δύσκολο,χρονοβόρο και απαιτεί υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία για να συμβεί...

Για να συνδέσεις τον υπολογιστή σου ασύρματα με κάποιον άλλον υπολογιστή ή εν πάσει περιπτώσει με οποιαδήποτε άλλη ασύρματη συσκευή πρέπει να ξέρεις ότι η συσκευή που παίζει τον ρόλο του πομπού έχει κωδικοποιημένο σήμα.Ο δέκτης για να τo αποκωδικοποιήσει πρέπει να έχει το wep key (wireless encryption protocol) του πομπού αλλιώς δεν μπορεί καν να συνδεθεί.Με λίγα λόγια,κανείς δεν μπορεί να μπει στον υπολογιστή σου αν δεν έχει το wep key του πομπού το οποίο το ξέρεις μόνο εσύ.Από την άλλη,κάποιος είχε πει..."ό,τι κλειδώνει,ξεκλειδώνει".Εγώ στην θέση σου δεν θα ανησυχούσα πάντως,είναι πολύ δύσκολο,χρονοβόρο και απαιτεί υψηλή τεχνολογία και τεχνογνωσία για να συμβεί...

...για wireless ξεκινησα αλλα καποιος μου ειπε οτι μπορεσαν και μπηκαν και το φοβηθηκα...next time....
    "μοτοσυκλετα"..

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Παρε ενα ρουτερ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αν παρεις ρουτερ, μη παρεις το USR 9107.
    To εχω εγω και στα τορρεντ πολυ συχνα κολλαει..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παρε το usr 9108.

Τρεις μηνες δουλευει χωρις reset.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    πάρε οπωσδήποτε ρουτέρ αλλά αν με το μόντεμ σε πετάει συχνά έξω φώναξε τους τεχνικούς του οτέ να σου μετρήσουν τη γραμμή. εγώ πχ το μέγιστο που μπορώ να πάω είναι 768 το 1 μέγα δεν το απλά δεν το σηκώνει η γραμμή μου γιατί είμαι περίπου 4 χιλιόμετρα από το κέντρο και ιστορίες τέτοιες
    και μετά σου λέει αναβάθμιση

Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
    ...για wireless ξεκινησα αλλα καποιος μου ειπε οτι μπορεσαν και μπηκαν και το φοβηθηκα...next time....
    Μην βαλεις wireless ειναι χαλια το σημα και γενικα θα πεφτει η γραμμη για πλακα. Βεβαια αυτο δεν ειναι στανταρ αλλα αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο (οσο ησυχο μπορει να ειναι ενα κεφαλι που μπαινει ιντερνετ) να παρεις καλωδιο να το συνδεσεις γιατι οπως ειπε και ο φιλτατος πιο πανω, οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει.

Το wep ειναι ενας πολυ μεγαλος αριθμος που βαζεις εσυ αλλα και παλι...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 09:27
  2. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 14:50
  4. Καλημερίζω όΟολο τον καλό κόσμο...
    από Zanzibar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 12:00
  5. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03

Κανόνες δημοσιεύσεων