Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 83

Θέμα: Θα μπορουσατε να ζησετε χωρις μηχανη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Μία διευκρίνησις παρακαλώ:
    οι κοκκινομάλες είναι φυσικές ή βαμμένες?

Φυσικές με ψιλο άσπρο δέρμα και φακίδες... (δεν θέλω σχόλια - όλοι έχουμε απωθημένα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    αλλο να εχεις μαθει με κατι να ζεις και αλλο να μην ξερεις καν τι σου προσφερει!!!!
    Τώρα αυτό γιατί μου κάνει λίγο gayστικο???
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Παναγιωτάκη;

Δεν πας να χαλαρώσεις σε καμμιά παραλία;

ΡΕ ΒΑΛΤΟΣ είσαι;;;;

Παναγιωτακης here.

Ουπς .

Οταν ποσταρα την παραμετρο(εσας)δεν την σκεφτηκα καθολου, γαμώτο.

Νομιζω ομως οτι αναφερω οχι λογω καποιας ανωτερης δυναμης. Αν και η κλεψια δεν ειναι δυναμη ειναι πουστια.

Ενω η πωληση,ειναι επιλογη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    ......

Ενω η πωληση,ειναι επιλογη.

Και η μαλακία τέχνη.... μικρούλη....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(Εσυ Zephyr δεν είσαι ο μικρουλης)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR

Re: Θα μπορουσατε να ζησετε χωρις μηχανη?

Δεν μιλαω για της περιπτωσεις που καποιος λογω ανωτερας δυναμης δεν μπορει,και σιγουρα ο ανθρωπος ειναι ετσι φτιαγμενος ωστε να επιβιωνει σε οποιαδηποτε δυσκολια αντιμετωπιζει στην ζωη.(σιγα μην δεν μπορουσε χωρις).

Αλλα μεσα στην μιζερια της εργασιας και της καθημερινοτητας,εμεις ειμαστε οι τυχεροι(ταυτοχρονα και ατυχοι)που μπορουμε την εργασια μας και την κανουμε διασκεδαζοντας.

Οταν μου ειχαν κλεψει την μηχανη μου αποφασισα να κανω κρατει για καποιο καιρο.Κρατηθηκα γυρω στον 1 μηνα.

Νομιζω χωρις μηχανη δεν θα μπορουσα να φχαριστηθω την ζωη μου.(νταξ τα παραλεω λιγο)

Για οποιον κανει καθημερινα 50 με 100 χλμ η μοτοσυκλετα ειναι αναποσπαστο κομματι της ζωης του,και αν σκεφτω οτι ή αλλη επιλογη μου θα ηταν το αμαξι ,μου ρχετε να βαλω τα κλάματα.

Εσεις μπορειτε?
    KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ?Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΟΔΗΓΑΣ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ[ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΑΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!]ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ!ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑΖΩ 2ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!Η ΜΗΧΑΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗ ΔΕΙΣ{ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ}ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ!!!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αντεξα οριακά 6 μήνες και με αρκετή προσωπική ψυχολογική πίεση να μην ξανακαβαλήσω...
    αλλά δεν.... πάντα ήθελα ξανά... και πάντα μάλλον θα θέλω,
    απλά κάποιες φορές δεν θα μπορεί να γίνει ή θα υπάρχουν άλλες σοβαρότερες προτεραιότητες...

Είναι γεγονός πως η μηχανή σε κάνει να ξεχνάς τη μιζέρια , να ομορφαίνεις το σήμερα και να ονειροπολείς το αύριο . Στη σύγχρονη κοινωνία που η πλειοψηφία της αρέσκεται ή καταναγκάζεται να παίζει το ρόλο του προβάτου με τσοπάνο το κάθε άσχετο δήθεν πολύξερο αρχηγάκο εμείς που οδηγούμε τις μηχανές μας ( δεν συμπεριλαμβάνω τους εποχούμενους του είδους ) κόντρα στο μοδάτο ρεύμα της αποχαύνωσης της σκέψης και της αδράνειας της πρωτοβουλίας του ατόμου , εμείς πιστεύω είμαστε οι πεισματάρηδες ρομαντικοί περιηγητές της ζωής και οι εγγυητές πως τα παιδιά μας οι φίλοι μας οι άνθρωποι που μας συντροφεύουν μαθαίνουν μαζί μας να αντικρίζουν τη ζωή κατάματα και να ελλίσονται από τις μίζερες και αποχαυνωτικές συνθήκες της σύγχρονης ζωής .

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Eksartate pos proseggizeis ton motosykletismo

gia emena poy pote den eimouna toy taksidiou ena "kathimerino mixanaki" gia na kano thn douleia mou kai ena "prioni" gia Vouno - pista klp

edo kai 4-5 xronia poy exo epileksei na koinoume me auto ton tropo mono se elaxistes periptoseis mou "eleipse" ena megalo on-off (px stis xomatines ekdromes toy Xristou - crs-k)

tora pleon kai meta apo 5 xronia me scooter mesa sthn athina (kai afou paredose pneyma) skeftome na to antikatastiso me mia motosykleta alla me skopo panta thn kathimerini metakinisi.

Afta

en kataklidi...... NAI (h' OXI??? me mperdepsa) , tha mporousame ypo proipotheseis panta omos
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ....ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ????

ΠΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΡΕ??
    :a029:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Παναγιωτάκη;

Δεν πας να χαλαρώσεις σε καμμιά παραλία;

ΡΕ ΒΑΛΤΟΣ είσαι;;;;

Συγνωμη ρε μαγκες αλλα μου βγηκε αυθορμητα η "κακία" ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Συγνωμη ρε μαγκες αλλα μου βγηκε αυθορμητα η "κακία" ...

:rotflmao:
    kai entaksi o nikolas...... einai kakia na ton koroideveis

alla o allos o ilithios, pou to edose gia na parei leei se 5 mines to kenourgio!!! Ego toy eipa oti me ta lefta pernei aneta Hunday Accent kai Transalp 650 alla den me akouei...
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Όλα είναι θέμα του μυαλού.

Προσωπικά θεωρούσα οτι θα είχα πρόβλημα αν οδηγούσα την μηχανή, "αραιότερα" απο όσο θα ήθελα. Παρόλα αυτά όμως, πλέον η μηχανή κινείται μόνο Σ/Κ σε καμιά εκδρομή και αυτό μόνο αν έχει τον κατάλληλο καιρό.

Λόγοι;

Μάλλον βαρέθηκα να παίζω την ζωή μου κορώνα - γράμματα κάθε μέρα χωρίς λόγο στον δ΄ρομο, είδικά όταν η δουλειά μου είναι σχετικά κοντά και δεν αντιμετωπίζω ουσιαστικά το πρόβλημα της κίνησης και του παρκαρίσματος.

Η μηχανή σήμερα κλείνει σχεδόν 20 μέρες ακινησίας και πραγματικά δεν μπορώ να πώ οτι έχω "τρελαθεί στο πήξιμο". Παρόλα αυτά ανά κάποιο διάστημα μου λείπει η κίνηση με αυτήν , χωρίς όμως να τρελαίνομαι κιόλας.
    ίσως να φταίει και το γαμώκρυο που έχει κάθε πρωί και βράδυ , που ειδικά κοντά στο σπίτι μου , είναι λόγος μεγάλος να σε τραινάρει απο την χρήση της, τις καθημερινές.

Η ουσία πάντως είναι καθαρά στο τι ειναι στο μυαλό μας και τι ζυγίζουμε κάθε φορά που ανεβαίνουμε στην μηχανή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σίγουρα ο καθένας μας χρησιμοποιεί τη μηχανή ανάλογα τις ανάγκες που προκύπτουν σε καθημερινή βάση και ανάλογα με την αγάπη που έχει στον μοτοσυκλετιστικό τρόπο ζωής . Υπάρχουν μοτο συκλετιστές που βρέχει χιονίσει είναι πάνω καβάλα στη μοτό τους . Υπάρχουν και αυτοί που την θέλουν για μια εκδρομή . Είναι όμως και άλλοι που την χρησιμοποιούν αποκλειστικά για την γρήγορη μετακίνησή τους και σχεδόν καθόλου δεν νιοάζονται για το αν αυτό που καβαλάνε έχει 2 ή 3 ρόδες αν έχει φρένα ή όχι άν έχει καθρέφτες και φυσικά λίγο νοιάζονται αν στο τέλος της ημέρας είναι στο σπίτι τους ή ξαπλωμένοι σε κανένα ράντζο νοσοκομείου . Αυτούς κατηγοριοποιώ σε εποχούμενους .

Oπως ειπαν και τα αλλα παιδια εδω, ισως θα μπορουσα να ζησω χωρις τη μηχανη, αλλα σιγουρα δεν θα ημουν ευτυχισμενος.

Στη μηχανη χρωσταω τα παντα. Χωρις αυτην δεν θα ημουν καν ο Νικος που ειμαι σημερα...
    Και στην τελικη αυτη ειναι και η μαγεια της Μηχανης. Κατι πολυ παραπανω απο μεταφορικο μεσο, μια πηγη χαρας και μαγειας... Οταν ολα γυρω ζοριζουν εγω εχω μεσα μου μια επιθυμια: να παρω την μηχανη και να την "κανω"! Και νομιζω οτι αυτο ισχυει για ολους μας εδω, ειτε ειμαστε φοιτητες ειτε στελεχη σε πολυεθνικες...

Η Μηχανη μου παντα θα μου δειχνει το Δρομο στη ζωη μου. Σιγουρα χωρις αυτην θα ημουν βαθεια δυστυχισμενος και ανολοκληρωτος ανθρωπος...

Αυτο μου εδωσε την σκεψη να βρω ενα παλιο διηγημα που λατρευω και να το βαλω εδω...Νομιζω ολοι θα βρουν κατι δικο τους εκει μεσα....
    Νίκος
    Open Horizons

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Δεν μιλαω για της περιπτωσεις που καποιος λογω ανωτερας δυναμης δεν μπορει,και σιγουρα ο ανθρωπος ειναι ετσι φτιαγμενος ωστε να επιβιωνει σε οποιαδηποτε δυσκολια αντιμετωπιζει στην ζωη.(σιγα μην δεν μπορουσε χωρις).

Αλλα μεσα στην μιζερια της εργασιας και της καθημερινοτητας,εμεις ειμαστε οι τυχεροι(ταυτοχρονα και ατυχοι)που μπορουμε την εργασια μας και την κανουμε διασκεδαζοντας.

Οταν μου ειχαν κλεψει την μηχανη μου αποφασισα να κανω κρατει για καποιο καιρο.Κρατηθηκα γυρω στον 1 μηνα.

Νομιζω χωρις μηχανη δεν θα μπορουσα να φχαριστηθω την ζωη μου.(νταξ τα παραλεω λιγο)

Για οποιον κανει καθημερινα 50 με 100 χλμ η μοτοσυκλετα ειναι αναποσπαστο κομματι της ζωης του,και αν σκεφτω οτι ή αλλη επιλογη μου θα ηταν το αμαξι ,μου ρχετε να βαλω τα κλάματα.

Εσεις μπορειτε?
    ΟΧΙ !!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Σε άλλες εποχές θα μπορούσα να ζήσω χωρίς μηχανή(πάνω σε ένα άλογο ίσως ). Σε αυτή την εποχή από τα ελάχιστα αγνά πράγματα που δίνουν στη ζωή κάποιο νόημα είναι και αυτά τα μηχανήματα με τις δύο ρόδες.
    Πάντα όρθιοι

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Εσεις μπορειτε?
    Σε αυτη την κατηγορια ανηκω και για μενα προσωπικα ΔΕΝ υπαρχει αλλο μεσο μεταφορας.
    Δεν το κανω τοσο απο αναγκη οσο γιατι το γουσταρω. Ειναι οπως μαθεις.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να σας πω τι χρήση θα κάνω να μου πείτε τι μηχανή να πάρω?
    από rider6182 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 12:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ