Άξιος !Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αφου ηταν χειροτεχνια ... :smilea:
... δεν μπορουσα να ΜΗΝ το διαβασω, κι ας πηζω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άξιος !Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αφου ηταν χειροτεχνια ... :smilea:
... δεν μπορουσα να ΜΗΝ το διαβασω, κι ας πηζω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάγκουροι όλου του κόσμου ενωθείτε![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Ωωωχ! ο γιός μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
παντως υπαρχουν τετοιοι μαλακες απειροι!
και να 2! φαινομενο που παρατηρειται παντου στο ελλαντα![]()
![]()
![]()
Ρε το τσογλάνι, εκεί πάνε τα λεφτά του φροντηστηρίου?
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φαντάζεστε να το έγραφε αυτό κανείς τώρα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
προς Οζζζζζζζυ
Εισαι λιγο εμπαθης.Ολοι εδω κραζουν για κρανος και εξοπλισμους και ασφαλεια γιατι θελουν την ζωη τους και θελουν και οι νεοι μοτοσυκλετιστες να μαθουν να επιβιωνουν.Αυτο ειναι αγαπη για την ζωη ,μαζι και φοβος.Ολο αυτο λεγεται μοτοσυκλετιστικη κουλτουρα.
.Τα 16χρονα ειναι ατρομητα ,δεν εχουν φοβηθει ακομα και δεν εχουν διδαχτει να προσεχουν.
Αλλα μη τα μπερδευεις
Η εννοια μηχανοβιος,μοτοσυκλετιστης για μενα ειναι μονο και μονο η αγαπη για την μοτοσυκλετα,τιποτα αλλο.Ολα τα υπολοιπα προκυπτουν απο την αγαπη για τη ζωη και την αναγκη να διαατειρηθει η σχεση με την μοτοσυκλετα.Ας πουμε οτι ειναι μια ωριμανση της σχεσης. Ναι ειναι μαλακισμενα,ναι κινδυνευουν να σκοτωθουν και ναι κανουν ενα σωρο επικινδυνες μαλακιτσες στο δρομο.Αλλα μαθαινουν με τον δυσκολο τροπο κι αυτο ειναι σεβαστο.
Τους παρουσιαζεις σαν ανεγκεφαλους αλλα ολα αυτα τα πειραγματα δειχνουν εξυπνα παιδια πολυμηχανα ,κι ενισχυουν την σχεση τους με τα τουρμπο πατινια που καβαλανε.Οσο τους περιφρωνεις - ζηλευεις θα περιγελουν τα 400 ευρο που εδωσες για κρανος .Η μαγκια ειναι να τους περασεις το μυνημα της αναγκης για ασφαλεια,χωρις κοντρες και βλακειες.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αν μπορουσαμε και να το διαβασουμε κι ολας ...![]()
+1 εγω τετοια κειμενα με τετοια γραμματα δεν μπαινω καν στην διαδικασια να τα διαβασω!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Το τριβάλιτσο του λείπει κι ο χάρτης της Ευρώπης !Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ποιό μοντέλο της Technosel είναι αυτό ρε παιδιά ????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Όλα τα λεφτά είναι τα πίσω αμορτισσέρ. Και γαμώ τα sag............ )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να σαι καλα ρε μακη το διαβασα!!!
ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε!!!!!
απλα μετα καποιοι παρεμειναν ετσι και καποιοι σοβαρεψαν!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αν το δούμε έτσι το θέμα, την κάψαμε την παρτίδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
με διανοητικά ανάπηρους![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ισως ειμαι λιγο OFF TOPIC
Ο φιλος μου εχει φαγωθει να παρει μηχανακι ( λεφτα γιοκ αλλα στην δουλεια του υπαρχουν κατι μηχανακια λιγο πολυ κοινοχρηστα). Διπλωμα δεν υπαρχει ουτε για ΙΧ. Ο ιδιος, οντας Ολλανδος, δεν καταλαβαινει απο ορολογιες του τυπου 'παπακι'. Τι μπορει να οδηγησει χωρις διπλωμα αυτη την στιγμη και να ειναι νομιμος?
Και αν υπαρχει καποιος να μου απαντησει και σε αυτο. Μπορει να δωσει εξετασεις και να παρει βιβλιο σηματων κτλ στα ολλανδικα? Η πρεπει , κλασσικα, να κανω μεταφραση εγω?
Στην ερωτηση #1 παρακαλω απαντηστε σαν να το εξηγειτε στην γιαγια σας..τοσο πολυ απεχω απο το αθλημα. Εκτος κι αν η απαντηση ειναι..ποδηλατο![]()
Αν έχει δίπλωμα για τίποτα, δεν μπορεί να οδηγήσει ΤΙΠΟΤΑ !!!!
Το δίπλωμα μοτο και ορίων είναι κοινό στην ΕΕ. Θα μπορούσε να το βγάλει στην Ολλανδία και να οδηγεί εδώ χωρίς πρόβλημα.
Ειναι δυσκολο να ανεβει Ολλανδια μονο και μονο για το διπλωμα.
Ευχαριστω παντως![]()
Ε τότε ας βγάλει εδώ. Για 50cc δίνει στην τροχαία αν δεν κάνω λαθος. Βοήθησε τον λίγο με την μετάφραση των σηματων και θα το πάρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Ειναι δυσκολο να ανεβει Ολλανδια μονο και μονο για το διπλωμα.
Ευχαριστω παντως![]()
![]()
To καλτσάκι στο avatar είναι όλα τα λεφτά, ρε Βύρωνα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
...................:rotflmao:
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Σταμάτης Γαρδέλης style Αντώνη μου..... Το 1985 όλοι οι κάγκουρες από Πανταζώνα ψωνίζαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
To καλτσάκι στο avatar είναι όλα τα λεφτά, ρε Βύρωνα.....:rotflmao:
![]()
![]()
Τις ξέθαψα εχθές τυχαία και συγκινήθηκα![]()
![]()