ααααααα!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όχι ρε μαλλιά, πιο γρήγορο χρώμα!
πες το ετσι.... και πηγε η ψυχη μου στον κουλούρη.... εεεεε, στην κούλουρη εννοουσα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ααααααα!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όχι ρε μαλλιά, πιο γρήγορο χρώμα!
πες το ετσι.... και πηγε η ψυχη μου στον κουλούρη.... εεεεε, στην κούλουρη εννοουσα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι λες ρε παικτη, εχει κανα 10ρια χρονια που εκανα ταξιδακια 90 χλμ και αλλα τοσα πίσω διπλος με MTX 80 !Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στην Εθνικη;
![]()
Με προορισμο τα 120;
Η καναν Ωρωπο μετα κοπων και βασανων για κανα καφε;:hypnotize![]()
![]()
Και εγω εχω κανει με FX125 αρκετα, αλλα ειπαμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από LeftLane
τι λες ρε παικτη, εχει κανα 10ρια χρονια που εκανα ταξιδακια 90 χλμ και αλλα τοσα πίσω διπλος με MTX 80 !![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
off topic (όπως εγινε το θέμα)
η μούρη ειναι αντιγραφή CBR600F/FS οπότε μάλλον κι εκει εχουν κατσει οι καθρέπτες με άλλους βραχείονες.
CALCULATOR ISLAND
krima ta lefta!!!!!! akoy 5500tespa ta papakia tha to pernan me 1000 ante gia!!
den axizi!
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
το μόνο που κανει καλύτερα το παπί είναι να το περνάει στις εκκινήσεις.Και στην τελική ακριβό ναι αλλά δεν νομίζω να περιμένεις να στο πουλάει όσο και το παπι επειδη δεν έχει γκάζι.Επίσης μπορείς να κράξεις και να πεις ''μην το πάρεις,δωστα να πάρεις κανενα μεγαλύτερο'' και θα χεις δίκιο.Αλλά μην κανεις το λάθος και το συγκρίνεις με παπί,γιατί χάνεις σε όλα τα επίπεδα...εκτός απ τις επιδόσεις βεβαιως βεβαίως που όντως είναι ότι πιο αργο κυκλοφορεί στην αγορά.Αρχικά δημιουργήθηκε από hondaRR
tespa ta papakia tha to pernan me 1000 ante gia!!
den axizi!
ok:rotflmao:
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
α εντάξει,καταλαβες τι έγραψα...οπότε μπορω να κοιμηθώ ήσυχος πλεον.![]()
kala ok an sinantisi sto dromo soy kana papi fgale flas dexia giati tha se exi gia epidorpio me ayti tin (patata) cu:a5::rotflmao: :a028:
honda dream 59cm
![]()
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer