Και πανε αυριο το πρωι να ανοιξουν οι ιδιοκτητες και βρισκουν το μαγαζι ανοιγμενο και ενα piaggio mp3 λυμενο και να μη λειπει τιποτα απο μεσα...
Ψαχνουμε εμεις τον el_hymador και τον βρισκουμε στο Δαφνί...
:rotflmao:
Τιμη: 5699 Ευρω![]()
Τσουχτερο ειναι το ατιμο..
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Τελικα ειναι ΠΟΛΥ μικροτερο απο οτι περιμενα
Στις φωτο δειχνει τεραστειο
Γνωριζω ηδη 2 που θελουν να το παρουν
Εγώ AFTER γνωρίζω πολλούς περισσότερους που θα ήθελαν αλλά δεν μπορούν.. Το θέμα είναι ότι ειναι ακόμα πρωτοεμφανιζόμενη τεχνολογία και προσωπικά περίμενα να είναι και λίγο ακριβότερο.. Σκέψου πόσο συχνά την πατάμε αγοράζοντας μία έκσοδη και καλά πιο σπόρ και κάλα με καλύτερη οδική συμπερίφορα και καλά με καλύτερα φρένα και τελικά παίρνουμε @αρχίδι@.. Αυτή η τεχνολογία όμως τα αξίζει..
Επίσης να πω ότι 5.700 κανει η βασική έκδοση. Δηλαδη χωρίς τοέξτρα κλείδωμα της ανάρτησης για να στέκεται μόνο του.. Εάν δεν υπάρχει αυτό τότε χρησιμοποιήται σαν κανονική μηχανή απλά έχει 2 ρόδες μπροστά.. Το κλείδωμα της ανάρτησης κωλολέει για να παρκάρεις όπου γουστάρεις χωρίς στανντ ακόμα και στο πιο ανώμαλο έδαφος αφού οι διαδρομές της ανάρτησης είναι πραγματικά τεράστιες.. Για εμάς που έχουμε συνηθησει από μηχανές δε νομίζω να βολέψει κανέναν (ευτυχώς μπορεις να το απενεργοποιησεις) όταν εμπλέκεται στο σταμάτημα για να μη χρειάζεται να εχεις τα ποδια κάτω και απενεργοποιήται όταν ανοίξεις το γκάζι ή πατήσεις το κουμπί.. Επίσης έχει κάτι αξεσουάρ του στυλ χειμερινα ελαστικά, τεραστιο μπαρμπριζ μπροστά που πιάνει και τα χερια αλλά κάνει και ενα καπελάκι πάνω απο το κεφάλι του οδηγου, αυτήν την κλασική ποδιά που έχουν τα σκουτερ για να μην κρυωνουν-βρέχονται τα ποδια τους, που σε συνδυασμο με το ότι δε χρειάζεται να βάζεις πόδι κάτω και του ότι βγαίνει ζεστός αέρας στα πόδια, σχεδόν το κάνει καλύτερο από το αυτοκίνητο, σχεδόν προκλητικό για άσχημες καιρικές συνθηκες..
Μου είπανπίσης πως το 400 που θα ερθει το μάρτιο θα είναι διαφοροποιημένο σε πολλά σημεία με κινητήρα που αν κατάλαβα καλά τωρα εξελίσσεται δηλαδη δεν ειναι ιδιος με αυτον του μπέβερλι και τιμή κοντά στα 8.000 απότι μου πε αυτος..
Από χθες που το οδήγησα δε μπορώ να το βγάλω απτο μυαλό μου το ρημάδι..
Εγώ αντιθέτως τώρα που είδα την τιμή του το έβγαλα οριστικά !Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Από χθες που το οδήγησα δε μπορώ να το βγάλω απτο μυαλό μου το ρημάδι..
![]()
![]()
![]()
να και ενα video απο το οποιο φυσικα καταλαβαινεις ....τιποτα....
http://www.scooter-infos.com/video-e...o-mp3-125.html
ρε πουστη μου να δουλευε κανα Link !!!!
τελικα πως βαζεις link?/?
Πρώτα βάζεις το κείμενο που θες να φαίνεται,Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
να και ενα video απο το οποιο φυσικα καταλαβαινεις ....τιποτα....
http://www.scooter-infos.com/video-e...o-mp3-125.html
ρε πουστη μου να δουλευε κανα Link !!!!
τελικα πως βαζεις link?/?
και στο δεύτερο πεδίο βάζεις τη διεύθυνση πχ. κάπως έτσι δηλαδη... :hypnotize
Από ό,τι διάβασα εδώ μέσα φαίνεται πάρα πολύ καλή λύση για την πόλη
αλλά...είναι πάρα πολύ ακριβό...
Ξέρω από βέσπα!
Εννοούσα για το πόσο με εντυπωσίασε η οδήγησή του..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ αντιθέτως τώρα που είδα την τιμή του το έβγαλα οριστικά !
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ μαζί σου και καταλαβαίνω απόλυτα τον ενθουσιασμό που πήρες απ'το συγκεκριμένο μηχανάκι, μάλιστα σκεφτόμουν κι εγώ πολύ να πάω να το τεστάρω με σκοπό την απόκτησή του όταν με το καλό το φέρουν και στην Κρήτη, απλά μόλις είδα την τιμή είπα να δώσω λίγη χιουμοριστική τροπή στη συζήτηση μετά την καμπανιά που έφαγα στο κεφάλι.Αρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Εννοούσα για το πόσο με εντυπωσίασε η οδήγησή του..![]()
![]()
Είναι καινούργια "πατέντα" κι ήταν αναμενόμενη η υψηλή του τιμή βέβαια.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
gavos , αφου το οδηγησες μπορεις να μου εξηγησεις κατι?
Αυτο το scooter στριβει σαν μοτοσυκλετα (γυροσκοπικο φαινομενο) η χρειαζεται να στριβεις το τιμονι αναλογα με την διευθυνση της στροφης?
επειδη βλεπω εχεις μπερδρψει τα μπουτια σου....![]()
ρωτα τον alchimisth....![]()
αυτος σιγουρα θα ξερει....περι γυροσκοπικου....![]()
:rotflmao::rotflmao:
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()