Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: ΔΙΠΛΗ ΚΛΟΠΗ...ΕΝΑ Βusa και ΕΝΑ Gsx-r K6

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    πες στα θύματα αν φαίνεται καθαρά η εικόνα να ανεβάσουν το βίντεο στο youtube, βάλε το link εδώ και σε όλα τα μοτοσυκλετιστικά φόρουμ και κάποιος θα βρεθεί να τους γνωρίζει φατσικά...
    θα δώσει σήμα στον παθόν και κανονίζει για τα περαιτέρω...

Υ.Γ. και εγώ πιστεύω ότι η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα απο τα βίντεο
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Υ.Γ. και εγώ πιστεύω ότι η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα απο τα βίντεο
    + 1 ...
    Παπάρια θα κάνει...ούτε καν θα ασχοληθεί πέρα του πενταλέπτου...εκτός αν το βίντεο είναι πολύ καθαρό (δύσκολο για βίντεο από κινητό με βραδινή λήψη και από κάποια απόσταση) και οι φάτσες "πολύ γνωστές τους".... ή αν από κωλοφαρδία φαίνεται κανένας αριθμός φορτηγού που τα φόρτωσαν (αν έγινε έτσι....)
    Εδώ παλεύουν με τα βίντεο της Αμερικανικής πρεσβείας και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη παρ' όλη την πίεση της αρκούδας που πέφτει ...

Κρίμα για ολοκαίνουργια και πανάκριβα μηχανάκια...Ήτανε σταμπαρισμένα ....Καμμιά ύποπτη κίνηση τις προηγούμενες μέρες δεν παρατηρήθηκε ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Οταν δεν ξερεις με ποιους εχεις να κανεις,μαζευεσαι.Δεν μπορει κανεις να τους κατηγορησει γι αυτο.Τα ματια μας εχουν δει πολλα τωρα τελευταια
    Αυτό είναι αλήθεια. Ποτέ δε ξέρεις που μπορεί να καταλήξει μια τέτοια περίπτωση. Ειδικά αν το "χοντρίνεις" και λίγο..

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχω το νου μου.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

re, ti tha ginei? pos tin exoune dei?
    simadoura apo tsimentolithous prepei na valo sti mixani ? ELEOS, synagernoi, alysides, cryptonite, pilotes, ola akryra!

kamia idea gia na min eimaste me tin psyxi sto stoma kathe fora pou parkaroume?

ΑΜΑΝ πια!!!! Θαρώ πως άρχισε στραβά η χρονιά για αρκετούς!!!
    Ουτε immobiliser καταλαβένουν, ούτε συναγερμούς, ούτε πέταλα, ούτε τπτ.....τι ειναι ρε γμτ μου αυτοί πιά!!! δλδ τι πρέπει να κάνουμε, να βάζουμε 2 συναγερμούς, μπρός πίσω πέταλα και κλειδαριές δίσκων σε κάθε δίσκο, κουλούρα απο σταθερό σημείο, GPS και μηχανισμό αυτοκαταστροφής σε περίπτωση κλοπής?? Ασταδιάλα πιά!!!
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    τα μηχανακια ηταν δεμενα?συναγερμο?γενικα τις συνθηκες κλοπης για να προφυλασομαστε και εμεις.

θελει ψαξιμο η δουλεια και ερωτησεις σε γνωστους - αγνωστους.να πανε στην ασφαλεια του τμηματος,μηπως εκεινει εχουν underground ακρες...

ελπιζω να τα βρουν.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε Άλεξ...

Αυτό που ειπώθηκε παραπάνω....

Σε όλα τα μοτοσυκλετιστικά forum, το video στο youtube για να γίνουν "διάσημα" τα τσογλάνια... έτσι ακόμα και αν τα δείς χωρίς την μηχανή, να είναι σταμπαρισμένα.

Αλλά πόσο καθαρό είναι αυτό το video; Ελπίζω να μην δείχνει μόνο δύο μάυρες σκιές να φεύγουν ταχύτατα.

Για το πως θα αντιδρούσα προσωπικά;.... Κάπου έχω και αεροβόλο και δίκανο... το αεροβόλο μάλλον είναι καλύτερο μιας και θα είναι πιο σιγανό. Και πίστεψε με, αν πετάει και "μισά" σιδηρόβολα, τότε κάνει αρκετή ζημιά... ειδικά αν ρίχνεις απο όροφο , μέσα στο σκοτάδι , σε μια περιοχή , πήκτρα σε πολυκατοικίες μέσα στο Γαλάτσι.

Ελπίζω να βρεθούν , αν και μάλλον σε τίποτε σύνορα θα είναι τώρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Οχι ρε γμτ.... Τελικα η λυση για τις κλοπες ειναι μονο η ασφαλεια κλοπης, αλλα αυτο δεν τους σταματαει απο το να στην ΠΑΡΟΥΝΕ...

Εχω σκεφτει ΠΟΛΥ σοβαρα να κανω πατεντα και να φτιαξω συστημα που να περναει μερικες χιλιαδες βολτ στο σασι/μεταλλικα μερη της μηχανης οταν οπλιζει ο συναγερμος.

Οποιοσδηποτε παει να την ακουμπησει.... τον παιρνει ο διαολος! Αει στο διαλο πια με τους αληταραδες!
    Νίκος
    Open Horizons

Μακάρι να τα βρούνε τα παλλικάρια αλλά το βλέπω δύσκολο.Τέτοια μηχανάκια όμως ρε παιδιά στην πυλωτή;Αμαρτία από τον Θεό είναι...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 13:37
  2. και ενα επαναστατικό
    από kachius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2006, 15:33
  3. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2005, 16:47
  4. Και ένα καρναβαλικό