Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Παιρνοντας αφορμη απο αστεια ποστ Βαζελων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Και όμως ... θυμηθείτε την απόκρουση του Μεξικανού (νομίζω!) τερματοφύλακα που έχει περάσει στην ιστορία των highlights.

Μόλις βρώ το video, θα το βάλω απο το youtube.

Gandalf
    μηπως εννοεις την αποκρουση του ρενε χιγκιτα?

που του ερχοταν οι μπαλα και βουτηξε και την εδιωξε με τις φτερνες...

νομιζω χιλιανος ηταν...

Και όμως ... θυμηθείτε την απόκρουση του Μεξικανού (νομίζω!) τερματοφύλακα που έχει περάσει στην ιστορία των highlights.

Μόλις βρώ το video, θα το βάλω απο το youtube.

Gandalf

το βρηκα εγω για σενα...

αυτο μηπως?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    για αυτό ακριβώς μιλάω...

Για τον Smeichel που αναφέρθηκαν κάποιοι , αρκεί να υπενθυμίσω το μηδενικό (!!!!!) παθητικό που είχε για μισή σεζόν κάτω απο τα δοκάρια της Manchester. Ή τις απίθανες αποκρούσεις ακόμα και απο παραθυράκια στο τέρμα , όταν του εκτελούσαν φάουλ.

Απλά το "τράβηξε" πολύ και δεν σταμάτησε όταν έπρεπε με αποτέλεσμα να χάσει την λάμψη του ύστερα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Rene Higuita από Κολομβία! Τρελός μέχρι το κόκκαλο...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

κανεις δεν αμφισβητησε το παρελθον του ριβαλντο αλλα το παρον!

αυτο που μετραει δεν ειναι το τι ΕΙΣΟΥΝ, αλλα τι ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!

και ο ριβαλντο πλεον, ΔΕΝ ειναι αυτος που ηταν.....ητε το θελουν καποιοι ητε οχι!

ποσα γκολ εβαλε ο ριβαλντο στο champions league τα τελευταια 3 χρονια που παιζει στον οσφπ?????????????????????

συνεχειστε να παραμυθιαζεστε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    κανεις δεν αμφισβητησε το παρελθον του ριβαλντο αλλα το παρον!

αυτο που μετραει δεν ειναι το τι ΕΙΣΟΥΝ, αλλα τι ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!

και ο ριβαλντο πλεον, ΔΕΝ ειναι αυτος που ηταν.....ητε το θελουν καποιοι ητε οχι!

ποσα γκολ εβαλε ο ριβαλντο στο champions league τα τελευταια 3 χρονια που παιζει στον οσφπ?????????????????????

συνεχειστε να παραμυθιαζεστε!

αντε παλι τα ιδια...

ποιος παραμυθιαζεται ρε φιλε?

δεν ειπε κανενας οτι ειναι τωρα στην κατασταση που ηταν, ποσες φορες θα το πουμε ρε παιδια...

σας αρεσει να το ακουτε μου φαινεται...

οτι ειναι μεγαλος παικτης για τα δεδομενα της ελλαδας λεμε συνεχεια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    ξερετε ποσες φανελλες του ΡΙΒΑΛΤΟ που ειχαν Παναθηναικοι-Αεκτσηδες στα σπιτια τους

"ΑΛΛΑΞΑΝ " χερια σε μια νυκτα ,

οταν εμαθαν την μετεγραφη του στον Ολυμπιακο

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    οτι ειναι μεγαλος παικτης για τα δεδομενα της ελλαδας λεμε συνεχεια
    και οχι μόνο... βάλε επίσης...

1) Διαφήμιση.
    2) Είδωλο για πιτσιρικάδες.
    3) Κέρδος για το Ελληνικό Πρωτάθλημα απο 1-2 φάσεις και μόνο. ΑΕΚτζής είμαι αλλά ακόμα έχω να θυμάμαι το goal που μας έβαλε απο το πλάι της περιοχής , κρεμώντας τον Sorentino με φάλτσο απίστευτο.
    4) Προστασία στους κόκκινους απο διαιτησία έξω. Μην γελάτε... έτσι είναι... Αλλιώς είναι να είναι ενας Ριβάλντο στην 11αδα και να τον βλέπει ο διαιτητής με οτι αυτό συνεπάγεται και αλλιώς όταν δεν είναι. Αν θέλετε παραδείγματα ανατρέξτε στην πρόσφατη ιστορία.
    5) Ήταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ 1999 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ..... και νομίζω οτι αυτό τα λέει όλα για το πόσα καντάρια μπάλα ξέρει. Απλά δείτε τον όταν κάνει ντρίμπλες μεταξύ 2-3 παικτών και δεν μπορούν να του την πάρουν. Ξέρετε πολλούς παίκτες στο Ελληνικό πρωτάθλημα να έχουν τέτοια δυνατότητα;... Η όταν στέκεται για φάουλ έξω απο την περιοχή;

Εντάξει ... μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Καλό είναι να αναγνωρίζουμε κάποια πράγματα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    και οχι μόνο... βάλε επίσης...

1) Διαφήμιση.
    2) Είδωλο για πιτσιρικάδες.
    3) Κέρδος για το Ελληνικό Πρωτάθλημα απο 1-2 φάσεις και μόνο. ΑΕΚτζής είμαι αλλά ακόμα έχω να θυμάμαι το goal που μας έβαλε απο το πλάι της περιοχής , κρεμώντας τον Sorentino με φάλτσο απίστευτο.
    4) Προστασία στους κόκκινους απο διαιτησία έξω. Μην γελάτε... έτσι είναι... Αλλιώς είναι να είναι ενας Ριβάλντο στην 11αδα και να τον βλέπει ο διαιτητής με οτι αυτό συνεπάγεται και αλλιώς όταν δεν είναι. Αν θέλετε παραδείγματα ανατρέξτε στην πρόσφατη ιστορία.
    5) Ήταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ 1999 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ..... και νομίζω οτι αυτό τα λέει όλα για το πόσα καντάρια μπάλα ξέρει. Απλά δείτε τον όταν κάνει ντρίμπλες μεταξύ 2-3 παικτών και δεν μπορούν να του την πάρουν. Ξέρετε πολλούς παίκτες στο Ελληνικό πρωτάθλημα να έχουν τέτοια δυνατότητα;... Η όταν στέκεται για φάουλ έξω απο την περιοχή;

Εντάξει ... μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Καλό είναι να αναγνωρίζουμε κάποια πράγματα.

Gandalf

εξεπλαγην ευχαριστα

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    εξεπλαγην ευχαριστα
    ο Gandalf ισως ειναι απο τους ποιο αντικειμενεικους οπαδους εδω μεσα...

ειναι απο τα ατομα που χαιρεσαι να κανεις συζητηση, σε σχεση με κατι αλλους :a13: που δεν αναγνωριζουν τιποτα...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    μα ακριβως τα ιδια εχω πει για τον Rivaldo σε ολα μου τα ποστ με θεμα αυτο το παιχτη

ακριβως οπως τα λεει ο gandalf δεν ειπε κανενας ΑΕΚτζης τιποτα αρνητικο για την αξια του....

μονο για το μιζερο-γαυρο-μασκαρα που περιμενει να πεσει ο Ριβαλντο εξω απο τη περιοχη, να του χαρησουν φαουλ και να το βαλει ωστε η "ομαδαρα" να κερδισει....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος που να ασχολείται με ποδόσφαιρο και να μην θεωρεί το Ριβάλντο τεράστιο παίκτη. Αυτό έλλειπε. Πολύ μπάλα ο άνθρωπος.
    Όσο για τη λίστα δεν διαφωνώ πουθενά.
    Ούτε καν στον Σμάιχελ.
    Μην ξεχνάμε ότι κρίνουμε τους παίκτες και ανάλογα με την εποχή που έπαιζαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    στη λιστα καλα κανουν κ υπαρχουν αμυντικοι!

πχ στο παγκοσμιο δν βγηκε καλυτερος παιχτης ο κανναβαρο?επειδη ειναι εξυπνος κ διαβαζει καθε φαση ,εχει ποδοσφαιρικο μυαλο ...οπως κ ο πιρλο... κ ολοι αυτοι που πετανε Τις ασσιστ κ τα βαζουν οι επιθετικοι.
    αυτοι για μενα ειναι παιχτες μεγαλυτερης αξιας.
    κ ο σμαιχελ επρεπε να ειναι.οπως κ στην επομενη λιστα για αυτη τη δεκαετια θα ειναι ο μπουφον.
    απλα ηθελα να εβαζαν κ τον ντελ πιερο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    κατά την άποψή μου τέτοιες λίστες είναι ανόητες....πως μπορείς να χωρέσεις τόσους ιδιοφυείς ποδοσφαιριστές σε μια 10άδα....

μου θυμίζει τη διαμάχη για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων τον εποχών....ανόητη διαμάχη....

ο Ριβάλντο ήταν τεράστιος παίχτης ...
    αν δεν μπορούν να κατανοήσουν οι ολυμπιακοί ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει παίχτης Ριβάλντο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι πρόβλημά τους........ο άνθρωπος παίζει ακόμα μπάλα επειδή προφανώς γουστάρει πολύ το τόπι, αλλά είναι προφανές ότι δεν μπορεί πια να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο....

κάπου άκουσα κάτι για τον Τζιοβάνι....

ο παιχταράς έφυγε από τον Ολυμπιακό και μετά απο μια περιοδεία στα εμιράτα γύρισε στον Εθνικό .....μιλάμε για περιζήτητο παίχτη αλλά ο ΕΘΝΙΚΌΣ του έκανε ακαταμάχητη προσφορά και δεν μπόρεσε να την αρνηθεί....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

και οι δεκαρες καποτε ειχαν αξια, αλλα οποιος εχει ακομα δεν πιστευει πως ειναι πλουσιος.......

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αστεια και περιεργα ποστς απο το fb
    από mikes στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2010, 15:43
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 15:56
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 01:16
  4. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:15