Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Νεα Μοντελα ΜΧ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	at_nippy_2_024.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	82,2 KB 
ID:	3323
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ρεεεεεεεε το ιδιο πραγμα λεμε!ναι το πλαισιο του CR ειναι ομορφο αλλα το κανει δυσκολοδηγητο.καλα οχι και τοσο οσο το παρουσιαζεις ομως.εγω μια χαρα το πηγαινα και δεν ειμαι everts .αυτο στο καινουριο ΥΖ λενε θα εχει αρκετη ελαστικοτητα και δεν θα κανει δυσκολο το μηχανακι.

ρε φιλη(αρχιζω και γλυφω λιγο) η τιμη του 2004 ειναι 6195.......δηλαδη του καινουριου που θα φτασει?!!το τωρινο ΥΖ το δινουν 6020 και δεν νομιζω να φτασει η τιμη του καινουριο πιο ψηλα απο το ΤΜ (με την καινουρια τιμη).

τωρα σε ρωτω εγω.γιατι να μην παρω το ΥΖ που θα ειναι και βελτιωμενο σε σχεση με το περσυνο και ιαπωνικο και απο τα καλυτερα .....τουλαχιστον ως τωρα ΜΧ????

θα μου πεις γιατι το ΤΜ εχει κορυφαια περιφερειακα ...ειναι μοναδικο και δεν πολυ κυκλοφορει.δεν με νοιαζει αν το εχουν ολοι αρκει να ειναι καλο.και των αλλων τα περιφερειακα ΙΣΩΣ να ξινισουν μονο ελαχιστους αναβατες παρα πολυ ψηλου επιπεδου.

αν εκανες τιποτα καλυτερο με την τιμη θα το σκεφτομουνα περισσοτερο.αλλα τοσα δεν δινω οταν μπορω να παρω το οΥΖο.

.........για πες
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Δηλαδή εσένα το πρόβλημά σου είναι τα 175 ευρώ παραπάνω που έχει το ΤΜ???? Αν σώνεσαι με αυτά εγώ πολύ ευχαρίστως να σου τα κάνω δώρο!

Άσε που αν σκεφτόσουν τόσο την τιμή γιατί δεν το πήρες πρίν απο μερικούς μήνες που το είχαμε σε προσφορά 5.000 ευρώ ?!?!? Ε???

Δεν θα κάτσω να σου εξηγήσω γιατί να πάρεις ΤΜ (στα έχω πεί άλλωστε και θα νομίσουν και πολλοί οτι πουλάω μηχανάκια μέσα απο το φλόρουμ και δεν το θέλω!) απλά σου παραθέτω τα παρακάτω:

Τώρα το γιατί ΤΜ....

σου βάζω δίπλα δίπλα τα δύο μοτόρια και δες μόνος σου γιατί ΤΜ....

Ο σκελετός είναι μία πρόοδος δεν λέω αλλά το τιμόνι RENTHAL το θεωρείς πρόοδο?! Τες πα δεν θέλω να γίνω κακιά, όλα τα μοτόρια καλά είναι απλά πάντα υπάρχει και κάτι καλύτερο... που συνήθως λέγετε ΤΜ

Όνομα:	mx125.jpg 
Προβολές:	46 
Μέγεθος:	27,6 KB 
ID:	3376

και το "εξελιγμένο" ΥΖ...

πάντως μεταξύ μας απο το 1998 τα ΥΖ είναι ίδια......

Όνομα:	yamaha-yz125-03-bikepics-052006.jpg 
Προβολές:	40 
Μέγεθος:	13,8 KB 
ID:	3377

...

... εδώ είμαστε:

Όνομα:	dinamometrhsh.jpg 
Προβολές:	40 
Μέγεθος:	80,9 KB 
ID:	3379

το τιμονι δεν το ανεφερα ως προοδο.απλα ως κατι περιεργο επειδη μεχρι τωρα ολα τα ιαπωνικα εκτος του CRF(νομιζω) που εδω και λιγο καιρο του βαλαν RENTHAL χρησιμοποιουσαν για τιμονι μια σιδερια ελλεεινη.

εστω και τα 175ε μπορει να σου φαινονται λιγα...........εγω ομως δεν εχω μαγαζι ειμαι 19 μιση χρονων και για εμενα ειναι αρκετα.....................γιατι μπορω να τα κρατησω και να βαλω ενα τελικο pro circuit π.χ. η να αλλαξω τα αλυσιδογραναζα του ΥΖ που λογικα οπως ολα τα χρονια πριν .......θα ειναι για κλαματα.

δεν λεω οτι σε σχεδιο του οΥΖου ειναι και το πλεον τρομερο......και ξερω οτι θα μοιαζει με αλλα 100 στις πιστες αλλα αυτο δεν με νοιαζει και πολυ, αν δουλευει και ειναι πολυ καλο στην πιστα.

αν το παραγγειλω το ΤΜ απο τον αυγουστο για να το παρω και πιο φτηνα θα εχει καινουρια γραφικα φανταζομαι ε?καλο σαν ιδεα ακουγεται αλλα..............οχι απλα δεν θα το εχω οδηγησει εγω για να δω τι λεει και αν μου αρεσει.....αλλα ουτε καν καποιο περιοδικο για να ακουσω τουλαχιστον μια γνωμη.

πολυ ρισκο.
    ....τα περιοδικα δεν τα εμπιστευομαι.......
    και μαλιστα ιταλικο περιοδικο.......σιγα μην χαντακωνε το ΤΜ

ψιτ ολα αυτα δεν τα λεω κακοπροαιρετα ουτε προσπαθω να μειωσω τα ΤΜ!ισα ισα τα εχω πολυ ψηλα στην υποληψη μου.

πισσα μαυρο θα βγει???

θα το εχετε για test drive ????????
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2007
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2006, 10:32
  2. Τα νέα μοντέλα κρανών Kbc
    από MakeMyDay στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 00:01
  3. Τα νέα μοντέλα Honda
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 09:29
  4. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα